Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@23:46:44 GMT

شرایط جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۵۸۵۰۸

مدیرکل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش شرایط جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان را اعلام کرد. ناطقان: گودرز کریمی‌فر در مورد «بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان»، اظهار کرد: برای تداوم و استمرار پوشش بیمه درمان تکمیلی فرهنگیان شاغل در راستای تأمین سلامت کارکنان آموزش و پرورش و با توجه به افزایش هزینه‌های حوزه بهداشت و درمان و به تبع آن افزایش نرخ حق بیمه تکمیلی درمان و در جهت صرفه و صلاح بیمه‌شدگان، تفاهم نامه بیمه درمان تکمیلی بین وزارت آموزش وپرورش و شرکت آتیه سازان حافظ در دو طرح «الف» و «ب» برای اجرا از تاریخ اول دی ماه ۹۷امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به طرح «الف» اشاره کرد و گفت: در این طرح، بیمه تکمیلی درمان به روش بیمه‌گری در برابر تعهدات است که مزایای آن شامل «بازپرداخت هزینه کرد که بیمه شدگان در کوتاهترین زمان ممکن»، «پرداخت فرانشیز خدمات به میزان ۲۰درصد توسط بیمه شده» و «ارائه خدمات حداکثری به همراه تضمین در پرداخت اسناد هزینه شده به صورت آنلاین توسط شرکت طرف قرارداد» است.
کریمی‌فر به طرح «ب» اشاره کرد و افزود: بیمه تکمیلی در این طرح به روش صندوق درمان با جدول تعهدات مشابه سال گذشته است.
وی ادامه داد: فرهنگیان متقاضی بیمه درمان تکمیلی جهت انتخاب یکی از دو طرح فوق باید تا تاریخ ۲۰دی ماه با مراجعه به ادارات تعاون محل خدمت نسبت به انتخاب یک طرح اقدام کنند.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: بیمه شدگانی که به هر دلیل متقاضی انصراف از پوشش بیمه‌ای هستند تا تاریخ بیستم دی ماه فرصت دارند جهت تکمیل فرم انصراف به ادارات تعاون محل خدمت مراجعه و ادارات موظف به دریافت و ابطال هولوگرام بیمه شدگان هستند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  کریمی‌فر گفت: در طرح «الف» برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و افراد تحت تکفل آنان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود، مبلغ  ۶۸۵هزار و ۹۰۲ریال است.
وی افزود: حق بیمه ماهیانه در طرح «ب» برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل آنان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ ۳۹۰هزار ریال است و حق بیمه ماهیانه در طرح «ب» برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد تحت تکفل آنان که توسط متقاضی پرداخت می‌شود، مبلغ ۴۹۰هزار ریال است.
فرهنگیانی که از اول دی متقاضی بیمه تکمیلی می‌شوند؛ بخوانند
فرهنگیانی که از تاریخ اول دی ۹۷ متقاضی پوشش بیمه تکمیلی هستند صرفاً به همراه همسر و تمام فرزندان می‌توانند تحت پوشش قرار گرفته و از مزایای این بیمه‌نامه بهره‌مند شوند.
شرایط انصراف
بیمه‌شدگانی که به هر دلیل متقاضی انصراف از پوشش بیمه‌ای هستند تا تاریخ ۲۰ دی ۹۷ ضرورت دارد جهت تکمیل فرم انصراف به ادارات تعاون محل خدمت مراجعه و ادارات موظف به دریافت و ابطال هولوگرام آنها هستند. بدیهی است در غیراینصورت انصراف این افراد پذیرفته نشده و حق بیمه تکمیلی از حقوق آنها کسر خواهد شد.
ارائه اسناد هزینه درمان و مراجعه به مراکز طرف قرارداد شرکت بیمه جهت استفاده از خدمات درمانی از تاریخ اول دی ۹۷ به بعد به منزله درخواست ادامه بیمه تکمیلی درمان محسوب شده و انصراف از ادامه بیمه برای افراد مسیر نخواهد بود.
ادارات تعاون ادارات کل مناطق و نواحی تا تاریخ ۱۵ بهمن ۹۷ باید تمام درخواست‌های متقاضیان بیمه تکمیلی درمان را پس از تأئید به شعب شرکت آتیه‌سازان حافظ تحویل دهند.
میزان حق بیمه ماهانه
حق بیمه ماهانه در طرح "الف" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و افراد تحت تکفل آنها که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ ۶۸۵.۹۰۲ ریال است که تماما از حقوق کارمند کسر می‌شود.
حق بیمه ماهانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل آنها که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ ۳۹۰.۰۰۰ ریال است که تماما از حقوق کارمند کسر می‌شود.
حق بیمه ماهانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد تحت تکفل آنها ۴۹۰.۰۰۰ ریال است.
شرط تحت پوشش بردن والدین
والدین تمام کارکنان به جز والدینی که از سنوات گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده و اسامی آنها در فهرست بیمه‌شدگان موجود است و همسر کارکنان مونث مطابق با جدول و مفاد شیوه نامه پیوست با مبلغ سرانه ۵۹۰.۰۰۰ ریال به ازای هر نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند.
کارکنان سازمان‌های وابسته مانند سازمان پژوهش، نهضت سوادآموزی، سازمان مشارکت‌های مردمی،‌ سازمان نوسازی، دانشگاه رجایی، کانون پرورشی و ... همچون سنوات گذشته و به شرط تامین و پرداخت ۱۰۰ درصد حق بیمه می‌توانند تحت پوشش قرار بگیرند.
به جهت تسریع در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان مقرر شد از تاریخ اول دی به روش استعلام کدملی بیمه‌شدگان در مراجع و مراکز درمانی طرف قرارداد به آنها خدمات مورد نیاز ارائه شود.
منبع: ایسنا برچسب ها: بیمه درمان ، فرهنگیان ، بیمه تکمیلی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیمه درمان فرهنگیان بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی