Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار محمد حسین حمیدی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک و در جمع خبرنگاران گفت: اقدامات خوبی با هماهنگی بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه در حال انجام است که به طور حتم باعث کاهش مناطق پر خطر و رفع نقاط حادثه خیز می‌شود.
وی با بیان اینکه در حوزه اجرا، باید نظارت‌ها هماهنگ‌تر شود، افزود: در سال‌های گذشته با وجود افزایش تردد‌ها تعداد حوادث کاهش داشته است، اما این میزان، کافی نیست و باید به حداقل ممکن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس راه راهور ناجا تصریح کرد: در صورت ادامه روند رو به رشد تلفات جاده‌ای در اواسط دهه هشتاد، تعداد ۲۸ هزار و ۷۰۰ کشته حوادث رانندگی آن سال‌ها باید به حدود ۹۰ هزار کشته در سال می‌رسید، اما در ۱۰ سال گذشته با انجام اقدامات اثر بخش و با قوانین بازدارنده، شاهد کاهش تعداد تلفات به حدود ۱۶ هزار نفر در سال گذشته بودیم.
سردار حمیدی همچنین از روند افزایشی تصادفات رانندگی از نوروز امسال تاکنون خبر داد و گفت: نیازمند اجرای اقدامات اثر گذار‌تر و وضع قوانین بازدارنده‌تر هستیم.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات فعلی افزایش تلفات، سرعت غیرمجاز رانندگان در راه‌های روستایی و فرعی بدون درنظر گرفتن سطح ایمنی این نوع راه‌هاست که از حداقل ایمنی نسبت به سایر جاده‌ها برخوردارند و رفع این مشکل مستلزم اقدام مشترک بین پلیس و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است.
رئیس پلیس راه راهور ناجا در خصوص استاندارد سازی فرایند‌های حمل مواد خطرناک در سطح جاده‌ها و به روز رسانی این استاندارد‌ها گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی از این دست، باعث می‌شود که آیین‌نامه‌ها به طور مرتب بروز رسانی شوند.

روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر مواد خطرناک در جاده‌ها جابجا می‌شود
عضو هیئت عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با توجه به جابجایی روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر مواد سوختی و خطرناک در سطح جاده ها، آموزش۲۰ هزار راننده تخصصی حمل مواد سوختی و خطرناک در اولویت قرار دارد.
مهران قربانی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون ۹ گروه مواد خطرناک از جمله انواع مهمات، سوخت، مواد شیمیایی و مواد رادیو اکتیو قابلیت جابجایی از طریق جاده را دارند که برای ارتقای ایمنی این کالا‌ها و مسافران جاده‌ای و راه‌ها، نیازمند تعامل مشترک با پلیس راه هستیم که نتیجه این تعامل و همکاری در ماه‌های گذشته، منجر به برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک شد و متناسب با مخاطرات، ضوابط و استانداردها، مسائل مربوط به نظارت، تخلیه، بارگیری و حمل مواد خطرناک از مواد منفجره تا رادیو اکتیو آموزش داده می‌شود.
نماینده تام الاختیار رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در امور ایمنی راه‌ها خاطر نشان کرد: با در نظر گرفتن حجم مواد خطرناک، طول شبکه و وضعیت راه‌ها، اشتباهات رانندگان حمل مواد خطرناک می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
قربانی شرکت کنندگان این دوره‌ها را عوامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مجموعه افسران و کادر پلیس و ۱۲۰ هزار راننده‌ای نام برد که ۲۰ هزار نفر از آن‌ها به خاطر فعالیت تخصصی در حمل مواد خطرناک در اولویت قرار دارند.
وی همچنین در خصوص وضعیت کنونی حمل مواد خطرناک در کشور افزود: طبق آیین نامه سال ۱۳۸۲ هیئت وزیران، مشخصات و ضوابط خاصی برای ناوگان، رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل مشخص شده است و تلاش ما، تحقق مفاد آیین نامه مذکور است. اگرچه حمل مواد خطرناک در شرایط حادی قرار ندارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: دوره آموزشی مواد خطرناک حمل تصادفات رانندگی سازمان راهداری پلیس راه نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی

ایسنا/قم روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

علی روشن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت ۷ اردیبهشت روز ایمنی و حمل‌ونقل بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایمنی و حمل‌ونقل باید به این روز به‌عنوان یک رویداد نگاه کنیم.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم، ادامه داد: هدف از ایجاد این رویداد جلب توجه همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی به حوزه حمل‌ونقل و لزوم رعایت قوانین و مقررات با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرات جانی و مالی برای شهروندان است.

روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان راهکاری موثر در افزایش ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: آموزش به دانش آموزان مدارس روستایی، موتور سواران، رانندگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافربری، کادر اجرایی و فنی اداره راهداری، برگزاری حدود ۸ دروه آموزشی برای کارکنان دستگاه اجرایی، آموزش بین دستگاهی، تهیه پوستر، تهیه کیف، جامدادی، دفتر با موضوع ایمنی برای دانش‌آموزان از جمله اقدامات ما در راستای فرهنگ سازی و تشویق به قانون مداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم، ادامه داد: همکاری با پلیس راه برای کنترل نامحسوس جاده‌ای به ویژه در اعیاد و مناسبت‌های خاص، کنترل تجهیزات ایمنی اتوبوس‌ها و کامیون‌های عبوری از جمله عاج لاستیک، جعبه کمک‌های اولیه از اقدامات راهداری در حوزه کنترل و نظارت است.

روشن تهیه و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در محورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه نصب دوربین‌های ثبت تخلفات وضعیت مطلوبی داریم؛ در حال توسعه نصب دوربین ثبت تخلفات هستیم و محورهای اندکی که فاقد دوربین هستند را پوشش خواهیم داد.

وی یادآور شد: تهیه تجهیزات ایمنی برای پلیس راه همچون چراغ پلیس مجازی، برگزاری کمیسیون ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی به منظور بررسی مشکلات ایمنی و ارائه راهکار از دیگر اقدامات اداره راهداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم با اشاره به لزوم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در خصوص افزایش ایمنی، گفت: رعایت قوانین و مقررات در سطح جامعه باید پر رنگ شود،لذا همه شهروندان در برابر رعایت نکات ایمنی وظیفه‌مند هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده های مازندران
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • ثبت بیش از ۶۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات