Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه میزان انشعاب های غیرمجاز پایتخت بسیار کمتر از دیگر شهرستان های استان است گفت: بخش عمده این انشعاب ها به برخی شهرستان های جنوب غربی استان مانند اسلامشهر و بهارستان مربوط می شود.

محمدرضا بختیاری روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا مهمترین مشکل موجود در سطح شهرستان های استان تهران(غیر از پایتخت) در بخش شبکه های آب و فاضلاب را نبود طراحی زیرساخت های لازم در این استان متناسب با پیشرفت میزان جمعیت مناطق برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در عین حال افزود: اما در شهر تهران خدمات لازم مانند آب، برق و گاز به دنبال جمعیت دویده و امکانات لازم را فراهم کرده است.

**30 درصد شبکه پایتخت با عمر بالای 55 سال
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به پرسشی درباره میزان تلفات آب، اصلی ترین علت هدررفت آب در تهران را فرسوده بودن شبکه توزیع خواند و گفت: طول شبکه توزیع آب در شهر تهران 9 هزار و 700 کیلومتر است، که حدود 30 درصد از آن عمر بالاتر از 55 سال دارد.
وی ادامه داد: ترکیدگی لوله در برخی مناطق تهران که شاهد آن هستیم به دلیل بالا بودن سن لوله ها است.
بختیاری اظهارداشت: حدود 23 درصد از آب تهران که هیچگونه پولی برای آن پرداخت نمی شود، آب حساب نشده تلقی و سه بخش تلفات واقعی آب، تلفات ظاهری و آب مجاز بدون درآمد شامل می شود.
این مسئول میزان هدررفت واقعی آب شرب در تهران را حدود 10 درصد دانست و افزود: وضعیت آب در تهران به دلیل بالا بودن کیفیت شبکه توزیع آب نسبت به دیگر شهرهای کشور در بهترین حالت قرار دارد و به نوعی میزان هدررفت در این شهر کمتر از سایر شهرهاست.
به گفته بختیاری، نوع دیگر هدررفت شامل هدررفت ظاهری است که در اثر خرابی کنتورها و استفاده غیرمجاز از آب ایجاد می شود، در آخر دو درصد از آب مجاز بدون درآمد هم برای شست و شوی تصفیه خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه امکان به صفر رساندن میزان هدررفت آب در پایتخت غیرممکن است گفت: میزان هدررفت آب در هیچ نقطه ای از دنیا به صفر نرسیده حتی میزان تلفات آب در ژاپن که دارای بهترین شبکه توزیع آب در دنیا است پنج درصد اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: به صفر رساندن میزان هدررفت آب به دلیل برخوردار بودن از هزینه های بالا دارای توجیه اقتصادی نیست که بتوان دست به چنین اقدامی زد اما هر سال در تهران شاهد کاهش یک درصدی میزان تلفات آب هستیم.
مدیرعامل آبفای استان تهران معتقد است: بازسازی شبکه آب تهران و رساندن آمار تلفات به میزان کشور ژاپن (پنج درصد) نیازمند 20 هزار میلیارد تومان است.
وی اضافه کرد: چنین بودجه ای برای انجام این مهم در اختیار ما نیست و اکنون در حال تعویض قطعات به کار گرفته شده در شبکه هستیم.

**خطای قرائت کنتور گزارش نشده
وی همچنین با بیان اینکه تاکنون گزارشی از خطای قرائت کنتور به ما ابلاغ نشده اظهارداشت: در سامانه 122 که باهدف دریافت اعتراض های مردم طراحی شده نیز ایرادی از سوی مصرف کنندگان آب درخصوص نحوه محاسبه کنتورها به ما ارسال نشده است.
بختیاری در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه شهروندان می گویند محاسبه قیمت آب با کنتورهای جدید و قدیم متفاوت است نیز گفت: عیب از کنتورهای جدید نیست بلکه کنتورهای قدیم به علت بی دقتی مبلغ کمتری را نشان می داد.
به گفته وی دقت در کنتورهای جدید بسیار بالاست که سبب شده برخی گمان به محاسبه اشتباه قیمت ها در کنتورهای جدید کنند.

تهرام/9206/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ميزان هدررفت آب بودجه عمراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»

ایسنا/کرمان رئیس پلیس راه شمال استان کرمان با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودروها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودروهای دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کارهای خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه‌.ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودروهای معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکارهای اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوارها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودروهای سنگین راه را برای خودروهای سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی