Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیرارشاد با اشاره به اینکه اقتصاد فرهنگ و هنر سابقه طولانی تاریخی در ایران دارد، گفت: باید به فرهنگ و هنر به عنوان اقتصاد مولد نگاه کرد و سرمایه ملی را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «سید عباس صالحی» امروز در نشست مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور «امضای تفاهم‌نامه برنامه تولید و اشتغال حوزه فرهنگ و هنر» با بیان این مطلب افزود: اگر قرار باشد روح جامعه ایرانی را ارزیابی کنیم باید باید به سراغ فرهنگ ایرانی که سابقه چندهزار ساله دارد برویم که از روزگاران قدیم با هنر عجین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: هیچ جایی از ایران را به عنوان نماد و سابقه تاریخی نمی‌توان یافت مگر آنکه سابقه فرهنگی در آن وجود داشته باشد، در طول این سالیان هنر و فرهنگ با هم آمیخته شده و به طور کلی بحث فرهنگ و هنر با روح و هویت ایرانی عجین شده است پس با این نگاه، سرمایه‌گذاری در فرهنگ و هنر را می‌توان سرمایه‌گذاری در هویت ایرانی دانست.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: امروز جهان هویت ما را با فرهنگ و هنر ایرانی می‌شناسد و امتیازات ما با این نگاه از جهان متفاوت و تفسیر می‌شود، اگر این نگاه درست باشد و مسئولان ما براین اساس سرمایه‌گذاری‌های خوبی در فرهنگ و هنر داشته باشند درواقع سرمایه‌گذاری بر روح و هویت ایرانی دارند که باید آن را شاداب‌تر کرد.

 

صالحی یادآور شد: با نگاهی به گذشته‌ی ایران می‌توان فهمید که اقتصاد فرهنگ و هنر سابقه طولانی تاریخی دارد، در گذشته بخش عمده‌ای از تولید ملی ما از همین عرصه فرهنگ و هنر بر می‌‌خاسته و امروز هم نگاه هایی که در این‌حو‌زه وجود دارد معطوف به همین زاویه اقتصادی‌ است و همه می‌دانند که می‌توان به فرهنگ و هنر به عنوان اقتصاد مولد نگاه کرد و برهمین اساس سرمایه ملی را افزایش داد.

 

وی افزود: هر مقدار بیشتر در حوزه فرهنگ و هنر هم از منظر روح تمدنی و هم از منظر اقتصادی نگاه بیشتری شود می تواند به اقتصاد فرهنگ و هنر کمک کرد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر خاطرنشان کرد: استعدادهای بالفعل در حوزه فرهنگ و‌ هنر بسیار زیاد است که نباید نادیده گرفته شود. ما در طول سال فارغ‌التحصیلان زیادی در رشته‌های مختلف هنری داریم که می‌توان از این ظرفیت به خوبی بهره برد.

 

صالحی ابراز داشت: امسال برای اولین بار این شرایط به وجود آمد تا در تبصره۱۸ بیشتر به فرصت‌های شغلی در عرصه فرهنگ و هنر بپردازیم، امروز بیش از هزار شغل در تفاهم نامه بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان برنامه و بودجه مدنظر قرار گرفته است، این در حالی است که در وزارت فرهنگ و هنر ارشاد اسلامی نیز در جهت پویایی اقتصاد فرهنگ و هنر اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است.

 

وی بیان کرد: در استان‌های مختلف کشور گذرگاه‌های فرهنگ و هنر افتتاح شده که خود می‌تواند روح فرهنگ و هنر را همراه با اقتصاد داشته باشد. همچنین خیابان‌های فرهنگ و هنر در عرصه تولید و اشتغال فرهنگ و هنر اتفاقات خوبی را رقم‌ زده است.

 

وزیر فرهنگ و‌ ارشاد اسلامی با اشاره به شهرهای خلاق نیز تصریح کرد: این‌ شهرها را نباید نادیده گرفت، بسیاری از این‌ شهرها که نشان‌دهنده بخشی از هویت فرهنگی ما هستند می‌توانند در میدان های اشتغال حضور پیدا کنند، از طرفی دیگر تبدیل فضاهای میراثی و‌ فرهنگی به فضای اقتصادی قطعا تاثیرگذار بوده و در شهرها و روستاها مجال تازه‌ای را ایجاد کرده است.

 

صالحی در پایان سخنان خود گفت: امید است برای سال ۹۸ با آنچه که در این ‌تفاهم‌نامه مدنظر قرار گرفته مجال‌های بیشتری برای اقتصاد فرهنگی به وجود بیاید.

 

در این تفاهم‌نامه مقرر شده است تا با تامین ۲۰۰۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی و صندوق توسعه ملی در سه بخش رسانه، تولید محتوای دیجیتال، فرهنگ و هنر سرمایه‌گذارهایی و توسعه در این حوزه به تولید اشتغال بیانجامد.

 

این در حالی است که از منابع پیش بینی شده حدود۱۶۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات بانکی در شهرها و ۴۰۰ میلیارد تومان در بخش روستایی و عشایری تامین می‌شود.

 

در مجموع پیش‌بینی بر این است که با این تفاهم‌نامه حدود ۲۰ هزار شغل در بخش فرهنگ و هنر ایجاد شود.

 

مراسم امضا و مبادله تفاهمنامه برنامه تولید و اشتغال در حوزه فرهنگ و هنر با حضور ، «سیدعباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «محمدباقر نوبخت» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و «مرتضی شهیدزاده» رییس صندوق توسعه ملی در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب یلدا خبرگزاری شبستان شب چله خطبه نماز جمعه آداب و رسوم ایران اردبیل هرمزگان استان بوشهر امضا تفاهم نامه صالحی نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال تأثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، دریادار حبیب الله سیاری ظهر پنجشنبه در آئین پایانی صد و سی و یکمین همایش توانمندسازی استادان دروس عقیدتی سیاسی، معارف و قرآن آجا در مشهد اظهار کرد: در تزریق سیاست و فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است، اگر مواظبت نکنیم و این فرهنگ نفوذ کند، نمی‌توانیم از منابع کشور بهره ببریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: با نفوذ فرهنگ استکباری نمی‌توانیم تصمیم گیران و تصمیم‌سازانی برای آینده تربیت کنیم که بتواند با جنگ نرم و سیاست استکبار مبارزه کند.

وی بیان کرد: امروز دشمن به دنبال تأثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است.

سیاری گفت: اکنون در مرحله استعمار فرانو قرار داریم که تأثیرگذاری بر افکار از طریق شبکه‌های ارتباطی و تسلط بر مغز نسل آینده‌ساز صورت می‌گیرد، جهاد تبیین در شرایط کنونی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: دشمن در استعمار کهن لشکرکشی داشت و استعمار نو با حاکمان دست نشانده به اهداف خود می‌رسید. در استعمار فرانو، دشمن می‌خواهد عقاید، باور، ارزش‌ها، تفکر و رفتار نسل جوان و نوجوان عوض شود، در نتیجه نسل ما بر مبنای خواست آنها حرکت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین داشته هر سازمان سرمایه انسانی است، افزود: در میدان رقابت، امروز سرمایه انسانی است که می‌تواند سازمان را رشد و تعالی بدهد.

سیاری گفت: نباید دچار روزمرگی شویم و خواب حرفه‌ای بر ما غلبه کند باید در امور مختلف به دنبال نوآوری و افزایش علم و روش نو باشیم.

کد خبر 6095171

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • دشمن به دنبال تأثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است