Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - فرحي مديرعامل پست بانک ايران در بيست‌و‌سومين جلسه شوراي اطلاع رساني وزارت امور اقتصادي و دارائي که به ميزباني اين بانک در محل تاريخي موزه ارتباطات برگزار شد ضمن خيرمقدم به مدعوين و با اشاره به مصادف شدن جلسه مذکور با آغاز بيست و سومين سال فعاليت اين بانک گفت: گستردگي حضور پست بانک درسطح کشور پوشش مناسبي براي خدمات و تکميل فعاليت‌هاي نظام بانکي در مناطق روستائي، عشايري و کم برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، وي در ادامه ضمن قدراني از وزارت امور اقتصادي و دارائي به جهت حمايت از مجموعه هاي اقتصادي و اشاره به اثرات مثبت اين مهم درسطح کشور اظهارداشت: روابط عمومي‌ها مسئوليت خطيري را در سازمان‌ها عهده‌دار مي‌باشند که هم‌افزائي و همدلي مجموعه‌هاي اطلاع رساني وزارت اقتصاد و شرکت‌ها و سازمان‌هاي تابعه آن درراستاي تعامل سازنده با مردم بسيار ضروري است و بايد نسبت به آن اهتمام ويژه‌اي داشت.
فرحي با اشاره به پوشش بانکي ٢٦ درصدي جمعيت کشور توسط پست بانک در 7 هزار روستاي محوري و کانوني گفت: اين بانک با تعامل با حوزه هاي مختلف مجموعه وزارت اقتصاد، همکاري‌هاي موفقي داشته است که اميدواريم اين تعامل سازنده با بهره‌مندي از ظرفيت هاي متقابل يکديگر روند افزايشي درراستاي خدمات‌رساني بيشتر به هموطنان داشته باشد.
مديرعامل پست‌بانک ايران ضمن اعلام حمايت از فعاليت هاي شرکت‌هاي دانش بنيان و حوزه هاي IT و ICT گفت: پست بانک با توجه به عامليت بانکي صندوق توسعه ملي، آمادگي کامل براي حمايت از طرح‌هاي داراي توجيه اقتصادي در حوزه هاي مذکور را دارد که خوشبختانه در راستاي اين مهم اقدامات بسيار مهمي صورت گرفته است.
سيدمالک حسيني مشاور وزير و رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع‌رساني وزارت امور اقتصادي و دارائي در نشست مذکور ضمن تبريک آغاز بيست‌وسومين سال فعاليت پست‌بانک‌ايران گفت: اين بانک محصول مستقل نظام پس از انقلاب و اثرات انقلاب اسلامي است.
وي افزود: جنس خدمات پست بانک منحصر به فرد بوده و مطابق با شعارها و آرمان‌هاي انقلاب است که همان توجه ويژه به روستاها و حاشيه‌هاي شهرها مي‌باشد و خوشبختانه اين بانک درراستاي اين مهم موجب کاهش فاصله طبقاتي و گسترش برابري و عدالت در امر خدمات‌رساني بانکي و توسعه فرهنگ بانکداري الکترونيک درسطح کشور بويژه در روستاها و مناطق محروم شده است.
مشاور وزير امور اقتصادي و دارائي و رئيس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت عنوان‌کرد: امروز در شرايطي هستيم که بايد درکنار هم باشيم و با همدلي به يکديگر کمک کنيم تا با سرعت بيشتري به حل مشکلات اقتصادي بپردازيم.
گفتني است: در اين جلسه مديران روابط عمومي بانک‌ها، بيمه‌ها و شرکت هاي بورسي حضور داشتند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • تحریف بازدارندگی، سناریوی جدید علیه عملیات وعده صادق/ عبدالحمید می‌خواهد در چارچوب نظام فعالیت کند!
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی