Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور و نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در حادثه زاهدان با اشاره به آخرین بررسی پرونده آتش‌سوزی دبستان غیردولتی "اسوه" گفت: با توجه به اینکه فاصله مدرسه تا اداره ۵۰۰ متر است چرا برای منطقه اهمیت نداشت که در نزدیکی آنها یک مدرسه جدید ایجاد شده است. ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

محمد خرم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین جزئیات پرونده آتش‌سوزی مدرسه غیردولتی "اسوه حسنه" زاهدان و قصور کوتاهی صورت گرفته در این رابطه اظهار کرد: در این مسئله کوتاهی آموزش و پرورش مشهود است و مهمترین قسمت آنجا بود که مدرسه "اسوه" بدون اخذ مجوز مکان خود را جابجا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی بدون موافقت منطقه و ناحیه مدرسه محل خود را تغییر داده و به دلیل بازداشت سرپرست مدرسه نتوانستم با او صحبت کنم که مشخص شود آیا برای جابجایی به صورت شفاهی اجازه کسب کرده است و چه کسی به او این اجازه را داده است؟ البته هیچ مستندی مبنی براینکه مدرسه برای تغییر مکان خود اجازه کتبی داشته باشد وجود ندارد.

ممکن است مدرسه مجوز شفاهی گرفته باشد

وی افزود: این امکان وجود دارد که فردی به صورت شفاهی به سرپرست مدرسه گفته باشد می تواند مکان مدرسه را جابجا کند و ما مجوز را برای شما دریافت می‌کنیم البته آموزش‌وپرورش ناحیه دو زاهدان می‌گوید که این فرد بدون هماهنگی اقدام به جابجایی مدرسه کرده است.

مشاور و نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در حادثه زاهدان با تاکید بر اینکه اگر مکان مدرسه جابجا نمی‌شد ممکن بود این اتفاق هم  نیفتد، در پاسخ به این پرسش که نظارت را کدام بخش از آموزش‌وپرورش باید انجام می داد اما کوتاهی کرده است، گفت: سازمان نوسازی و سازمان مدارس غیردولتی در این ماجرا مسئول هستند تغییر فضای مدرسه به موافقت نوسازی نیاز دارد از سوی دیگر اداره کل آموزش و پرورش ناحیه و منطقه نیز باید با این موضوع موافقت می‌کردند.

نامه آموزش‌وپرورش منطقه به سازمان نوسازی

وی بیان کرد:‌ آموزش و پرورش منطقه به سازمان نوسازی نامه زده است و نظر این سازمان را نسبت به درخواست سرپرست مدرسه برای جابجایی مکان خواسته است. سازمان نوسازی مدعی است به موسس مدرسه گفته مدارک ناقص است و باید آنها را کامل کند تا مجوز صادر شود؛ به هر صورت موسس مدرسه نباید بدون کسب مجوز اقدام به جابجایی فضا می‌کرد حتی اگر فردی به صورت شفاهی به او این اجازه را داده باشد.

چهارمین دانش آموز حادثه آتش‌سوزی زاهدان جان باختآتش‌سوزی مدرسه زاهدان در سه سکانس/اظهار تاسف‌های بی‌پایان مسئولانوعده‌‌های بی‌سرانجام خداحافظی با بخاری؛ هنوز 83 هزار کلاس بخاری نفتی دارند7300 کلاس درس مدارس دولتی و غیردولتی زاهدان با بخاری نفتی گرم می‌شود

چرا آموزش‌وپرورش منطقه متوجه نشد؟

خرم با اشاره به اینکه مدرسه غیردولتی "اسوه" در شهر زاهدان جزو مدارس موفق بود، افزود: هم اکنون این سوال مطرح است چرا باید موسس این خطا را انجام دهد؟  یکی از بحث‌های ما این است، موسس فضای مدرسه را جابجا کرده است و آموزش و پرورش منطقه نیز مدعی است او بدون کسب اجازه این کار را انجام داده اما با توجه به اینکه فاصله مدرسه تا اداره 500 متر است چرا برای منطقه اهمیت نداشت که در نزدیکی آنها یک مدرسه جدید ایجاد شده است. مدرسه اسوه حدود 7 یا 8 سال سابقه فعالیت داشت وقتی تابلوی آن از یک نقطه به نقطه دیگر و نزدیکی منطقه نصب می‌شود چرا مسئولان نسبت به آن حساس نشدند.

مشاور و نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در حادثه زاهدان درباره بازدید از تمام مدارس غیردولتی عنوان کرد: اداره کل بازرسی آموزش و پرورش موظف است مدارس دولتی و غیردولتی را در تمام ابعاد مورد بازرسی قرار دهد و فقط بحث فیزیکی ساختمان نیست بلکه مباحث آموزشی و تربیتی نیز مدنظر است. در زاهدان در ناحیه‌ای که این اتفاق افتاد 169 مدرسه غیردولتی و 500 مدرسه دولتی وجود دارد که رئیس منطقه بیش از 470 مدرسه را بازدید کرده و سوال ما این است که این مدرسه در نزدیکی منطقه بوده چرا نسبت به جابجایی آن حساس نشدند.

خرم بیان کرد: کوتاهی هایی در این حادثه صورت گرفته است از جمله جابجایی مدرسه بدون کسب مجوز. ساختمان قبلی مدرسه نسبت به فضای جدید وضعیت بسیار مناسبتری داشت اما به دلیل افزایش هزینه‌ اجاره و اینکه مدرسه توان پرداخت آن را نداشته است اقدام به جابجایی فضا کرد.

گزارش نهایی امروز به وزیر می‌رسد

وی گفت: گزارش نهایی پرونده را امروز به وزیر آموزش و پرورش ارائه می‌کنم و از چند نفر از مسئولان آموزش و پرورش که در این رابطه کوتاهی کرده‌اند نام برده‌ایم که باید با آنها برخورد شود.

خرم با اشاره به اینکه شهر زاهدان گازکشی نشده است و تعداد زیادی از مدارس از چراغ نفتی استفاده می‌کنند، عنوان کرد: بیش از 90 درصد مدارس زاهدان به این روش گرم می‌شوند البته تأکید ما این است که از بخاری برقی استفاده شود و باید با وزیر نیرو صحبت کنیم تا به سرعت مدارسی که بخاری نفتی دارند را تبدیل به بخاری برقی کنیم اما مشکلی که داریم این است برخی مدارس به دلیل کمبود اعتبار هنوز انشعاب برق ندارند و همه باید کمک کنند تا بتوانیم مدارس سیستان و بلوچستان را از محرومیت خارج کنیم.

وی در پایان گفت:‌تمام دستگاه‌ها باید به کمک آموزش و پرورش بیایند و از سازمان هلال احمر که پذیرفت مدارس ابتدایی زاهدان را تجهیز کند،‌تشکر می‌کنیم.

انتهای پیام/

R1014132/P1014142/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مدارس فرسوده مدارس غیر دولتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس فرسوده مدارس غیر دولتی مدارس فرسوده مدارس غیر دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس