Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تجمع مردمی دانشجویی که امروز در اعتراض به رفتار درازهی برگزار شد، گفت: آقای لاریجانی نمی‌توان در صحن علنی با مردم بود و در صحن غیرعلنی بر مردم بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کیا از ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه تهران امروز در تجمع مردمی و دانشجویی که در اعتراض به رفتار دون شأن نمایندگی درازهی، نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در اینجا جمع شده ایم تا نسبت به فاجعه‌ای که توسط یکی از نمایندگان رخ داد و موجب جریحه دار شدن احساس و افکار عمومی مردم شد اعتراض خود را به گوش نمایندگان برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این اتفاق صرفا یک دعوای شخصی بین دو نفر در جامعه اسلامی نیست؛ بلکه یک سوی این دعوا یک نماینده مجلس و در یک سوی دیگر یک کارمند دولت است، افزود: این قضیه هزینه‌های زیادی را به کشور و مجلس وارد کرد.   این فعال سابق بسیج دانشجویی خطاب به شورای نگهبان گفت: نظارت استصوابی شاید مانع باشد، اما جامع نیست و نتوانسته است مانع نفوذ متحجرها، ریاکاران، تزویرگران و دلالان شود.

کیا با تاکید براینکه شورای نگهبان باید فرآیند‌های نظارت‌های استصوابی را شفاف کند، تصریح کرد: این شورا باید از دکترین حقوقی و سیاسی و نظریه‌های علمای حقوق و سیاست در راستای بروز کردن نظریه نظارت استصوابی جهت جلوگیری از راه یافتن افراد این چنین به مجلس جلوگیری کند و قطعا علمی‌ترین راه در این کار شفافیت در روند احراز صلاحیت‌ها و استفاده از جمهور مردم در این فرآیند‌ها است که در این زمینه شورای نگهبان باید از دکترین حقوقی استفاده نماید.

وی ضمن انتقاد از قانون انتخابات مجلس با هشدار به رئیس مجلس گفت: هشدار ما به آقای لاریجانی این است که نکند خدای ناکرده به جای اینکه نماد جمهوریت نظام باشد طرف فاسد، قلدرمآبی باشد.

عضو ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با انتقاد از اظهارنظر اخیر لاریجانی در جلسه غیرعلنی مجلس مبنی بر اینکه پیگیری شود که اصلا چه کسی فیلم را منتشر کرده افزود: این اظهارنظر سیاست‌های دوگانه و یک بام و دو هوای رئیس مجلس را نشان داد.

وی خطاب به لاریجانی افزود: آقای لاریجانی نمی‌توان در صحن علنی با مردم بود و در صحن غیرعلنی بر مردم بود وقت آن است که برای دوران بازنشستگی سیاسی خودتان فکری کنید.   کیا ضمن تشکر از محمد قسیم عثمانی، نماینده بوکان و از نمایندگان اقلیت دینی در مجلس تصریح کرد: تلاش‌های مجاهدانه و آگاهی بخش آقای عثمانی برای جلوگیری از سوءاستفاده از قومیت‌های قومی و مذهبی توسط نماینده سراوان قابل تقدیر است.

وی ضمن هشدار به برخی از نمایندگان که از جایگاه نمایندگی خود برای پیگیری منافع یک نماینده خاطی و فحاش سوءاستفاده کردند، تصریح کرد: نباید جایگاه مجلس که منابع آن از منابع عمومی کشور تامین می‌شود در این وضعیت خطیر تحریم‌های اقتصادی و تلفات انسانی بالا در مدارس به خاطر کمبود منابع مالی صرف پیگیری منافع شخصی نماینده خطاکار فحاش شود.

عضو ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه که باید لیست اسامی نمایندگانی که پای استیضاح وزیر را امضا کرده اند پاک شود، افزود: در گزارش هیات نظارت بر نمایندگان که پرونده را مخدومه کرده آمده است بازدید سرزده از دستگاه‌ها و بررسی عملکرد آن‌ها جزو وظایف نظارتی نمایندگان مجلس است و مسوولان باید همکاری‌های لازم را داشته باشند؛ البته در این جلسه هیچ کس برخورد و درگیری‌های لفظی دو طرف را تایید نکرد.

کیا با بیان اینکه بنده به عنوان کسی که با مردم بلوچ زندگی کردم، کار کرده ام و حشر و نشر داشته ام، محمد باسط درازهی نماینده سراوان را نماینده مردم این شهر نمی‌دانم، تصریح کرد: جناب نماینده سراوان شما جزو کمیسیون مجلس هستید؛ با این وجود چه وظیفه‌ای برای گمرک برای شخص جنابعالی متصور است؛ مضاف بر اینکه نظارت بر گمرک چه نیازی دارد بر اینکه یک دلال وارداتچی را با خود همراه کنید.

کیا با اشاره به اینکه تنها مستندات حق نمایندگان بر دستگاه‌ها نظارت از طریق طرح تحقیق و تفحص است که باید به تصویب مجلس برسد، افزود: کدام مجلس، کدام مصوبه و کدام مستند قانونی به شما چنین اجازه‌ای داده است؟

این عضو ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه تهران توهین به کارمند دولت در حین انجام وظایف قانونی و اداری، تلاش برای ایجاد اختلاف تفرقه و اختلاف بین اقوام و مذاهب جامعه ایرانی به جای تصحیح عملکرد، اقدام علیه امنیت ملی از طریق قوم بلوچ با پررنگ کردن مسائل و تضاد‌های قومی، مذهبی و اقتصادی، تضعیف و وعن جایگاه مجلس و نمایندگی و سوءاستفاده از جایگاه و اختیارات نمایندگی برای منافع شخصی را از جمله اتهامات وارده به نماینده سراوان برشمرد.

وی ضمن درخواست از قوه قضاییه و دادستان کل برای ورود به پرونده بررسی تخلفات متعدد صورت گرفته توسط نماینده مردم سراوان در مجلس به عنوان مدعی العموم افزود: نباید هیچ گونه ملاحظه‌ای نسبت به صاحبان قدرت و ثروت داشت و همانطور که قوه قضاییه به مفاسد اقتصادی پرداخته باید به مفاسد سیاسی هم بپردازد؛ چرا که مفاسد سیاسی زمینه ساز و بستر ساز زمینه اقتصادی هستند.

کیا در ادامه خطاب به ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: در راستای حمایت از مردم در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر مسوولان لازم است به پرونده مردم سراوان در مجلس ورود پیدا کند و اقدامات خود را از کارمند و شهروند درگیر بر این پرونده انجام دهد.

وی با بیان اینکه کارمند وظیفه شناس و شهروند مسئول زیر چتر حمایتی جامعه حقوقدانان و سیاستمداران کشور هستند و ما به نمایندگی از این طیف حمایت خود را از آن‌ها اعلام می‌کنیم، تصریح کرد: تا زمانی که کاپشن سبز‌ها هستند همانطور که نمی‌گذارند کسی به حقوق مظلومین در ورای مرز‌های جمهوری اسلامی تعرض کند اجازه نخواهند داد هیچ کدام از صاحبان زر و زور و تزویر به حقوق شهروندی کارمند و شهروند مسئول تعرض نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجمع تجمع اعتراضی نماینده سراوان دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران، در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور مؤثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهام‌داری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی، ازجمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه خبری تابناک، کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ مؤثر می‌دانند. از شواهد این‌طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح و اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: این اعتراضات دانشجویی نیست، تروریسم است
  • پیرهادی: اتحاد جنبش‌های دانشجویی دنیا علیه ظلم اعجاز مقاومت غزه است
  • اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی
  • حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • جنبش دانشجویی جهانی «حمایت از فلسطین» به ونزوئلا رسید
  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟