Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش عظیمی از جمعیت زنان کشور را زنان خانه‌دار تشکیل می‌دهند. ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ،برای زنان خانه‌دار به هنگام خرید ملک، محله باید ویژگی‌ها و امکاناتی داشته باشد که خواسته‌های آنان را تامین کند. می‌توان گفت محله صادقیه تا حدودی دارای این خصوصیات است بنابراین خرید آپارتمان در صادقیه یا خرید خانه در صادقیه یکی از گزینه‌های مناسب برای زنان خانه‌دار به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ویژگی‌های زندگی در صادقیه امکان تامین مایحتاج روزمره زندگی بدون نیاز به خروج از محله است. در این محله انواع فروشگاه‌های ‌اغذیه‌فروشی، بازار میوه و تره‌بار و یکی از ساختمان‌های اصلی فروشگاه شهروند قرار دارد که به اهالی و به ویژه زنان خانه‌دار این فرصت را می‌دهد که در کم‌ترین زمان و به سهولت ملزومات روزمره خانه را تامین کنند. در محدوده منطقه حدود 10 بازار و میدان میوه و‌ تره‌بار وجود دارد که در برخی از آنها مانند میدان صادقیه گل وگیاه نیز به شهروندان عرضه می‌شود. وجود دفاتر مختلف خدمات الکترونیک و شعبه‌های متعدد بانک‌ها از دیگر مزایای محله صادقیه است.

مراکز خرید و فروشگاه‌‌های پوشاک سراسر حد فاصل فلکه اول و فلکه دوم صادقیه را در بر گرفته‌اند. پوشاک، کیف و کفش، لوزم آرایشی و بهداشتی بخش عمده محصولات این فروشگاه‌ها را تشکیل می‌دهد. مجتمع بزرگ آلومینیومی گلدیس از شناخته‌شده‌ترین این مراکز است که 13 طبقه دارد و در ضلع جنوب شرقی میدان دوم آریاشهر واقع است. فروشگاه‌های این مجتمع در زمینه فروش پوشاک، کیف و کفش فعالیت می‌کنند و قیمت مناسبی دارند، به همین دلیل از مناطق مجاور و دیگر نقاط تهران مشتری جذب می‌کند. همین مراکز خرید یکی از مهم ترین عوامل برای خرید خانه در صادقیه است.

 مرکز خرید تهرانی مورد دیگری است که به طور کلی مخصوص پوشاک است و اجناس آن تا 90 درصد شامل انواع البسه زنانه از کفش تا شال و روسری است. بنابراین اکثر مراجعین این مرکز خرید را زنان تشکیل می‌دهند در کنار صنف پوشاک، مغازه‌های دیگری مانند لوازم آرایشی بهداشتی، طلا و جواهر، مواد غذایی و کافی شاپ دایر هستند. در محله صادقیه آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی متعددی برای خدمات‌رسانی به زنان واقع شده است، که برخی از آنها جدیدترین خدمات پوستی و زیبایی را نیز ارائه می‌دهند.

امروزه بسیاری از خانواده‌های طبقه متوسط ایرانی، آموزش حداقل یک زبان خارجی یا نوازندگی یک ساز را برای فرزندان خود ضروری می‌دانند. از طرفی دردسر رفت و آمد فرزندان به این کلاس‌ها عموما بر دوش زنان خانه‌دار و بسیار زمان‌بر است. وفور انواع موسسات آموزش زبان‌های خارجی و آموزشگاه‌های موسیقی و ... در محله صادقیه، کار را برای اهالی محله که عموما از قشر متوسط جامعه هستند، بسیار آسان کرده است. نه تنها فرزندان، بلکه مادران شاغل و خانه‌دار هم می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند.

فراهم کردن امکانات فعالیت‌های جمعی خارج از محدوده خانه، به سلامت فیزیکی و روانی زنان کمک می‌کند. زنان ایرانی در حوزه اوقات فراغت با محرومیت مواجه هستند، مطالعات نشان می‎دهند که زنان بیشتر تمایل دارند اوقات فراغت خود را در محیط‌های سربسته بگذرانند. در این زمینه زنان خانه‌دار وضعیت بدتری دارند. در محله صادقیه استخر، مجموعه‌ها و باشگاه‌های ورزشی (برای مثال استخر موج خورشید و باشگاه بدنسازی صادقیه ویژه بانوان) وجود دارند اما تعداد فرهنگسرا‌ها، فضاهای سبز و بوستان‌ها نسبت به جمعیت محله محدود است. شهرداری تهران احداث مجموعه ورزشی چند منظوره و استخر، تجهیز ساختمان سرای محله، احداث فضای سبز و بوستان در این محله را در سال 95 در دستور کار خود قرار داد.

منبع : ویرلن

انتهای پیام/
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تایید و یا رد نمی شود.

R1234/P1234/S1407/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۳۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: بچه‌های طرشت قبل از اینکه مدرسه‌دار شوند و پشت نیمکت‌های چوبی بنشینند به مکتب می‌رفتند؛ مکتب‌خانه عالم‌خانم، عزراخانم، صغراخانم‌هایی که اتفاقا جاری هم بودند و رقیه‌خانم. مکتب‌خانه‌های روستای طرشت را زنان مدیریت می‌کردند و دختر و پسربچه‌ها در آن درس قرآن و نماز می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

زهرا تیموری، متولد ۱۳۳۴، بانوی طرشتی، که سال‌ها مدیریت مدرسه حسنیه و نوش‌آفرین‌خانم طرشت را بر عهده داشت می‌گوید: «بچه‌های طرشتی اول به مکتب‌خانه می‌رفتند تا اینکه بانو نوش‌آفرین نخستین مدرسه طرشت را درمقطع دبستان وقف کرد. این مدرسه دولتی بود و دختر و پسر آنجا درس می‌خواندند. یادم می‌آید والدینم اجازه رفتن به مدرسه نوش‌آفرین‌خانم را به من ندادند. البته بسیاری از دختران طرشت این اجازه را دریافت نکردند، چون این مدرسه اسلامی نبود. بعدها خاله‌ام به نام «فرح زهره» یک مدرسه در خانه‌اش راه‌اندازی کرد و من و دیگر دخترانی که شرایطمان یکسان بود آنجا مشغول درس خواندن شدیم. کمی بعدتر زهره‌خانم نخستین مدرسه ملی طرشت را که به جامعه تعلیمات اسلامی وابسته بود بعد از انقلاب راه‌اندازی کرد و اسمش را دبستان حسنیه گذاشت. زهره‌خانم مدرسه راهنمایی را هم راه‌اندازی کرد. مدرسه حسنیه هنوز هم فعال است. بعد از انقلاب مدرسه نوش‌آفرین‌خانم به مدرسه شهید فرهاد حسین‌مردی تغییر نام داد. شهید فرهاد حسین‌مردی نخستین شهید مفقودالاثر طرشت بود. این مدرسه در دو نوبت دخترانه و پسرانه فعال بود که همچنان درهایش به روی دانش‌آموزان باز است.»

زهرا تیموری، از نخستین دانش‌آموزان مدرسه حسنیه طرشت، بعدها به‌عنوان مدیر مدرسه به کار خود ادامه داد. او می‌گوید: «۱۶ سال در مدرسه حسنیه و ۴ سال نیز در مدرسه فرهاد حسین‌مردی مدیر مدرسه بودم. یادم می‌آید در مدرسه حسین‌مردی یا همان نوش‌آفرین‌خانم که یکی از واقفان بزرگ غرب تهران بود، وقتی پنجره مدرسه را باز کردم، پنجره به دلیل فرسودگی افتاد. از همان روز به فکر پیگیری نوسازی مدرسه افتادم و از اوقاف اعتبار گرفتم. در جوار مدرسه زمینی خالی بود که آن زمین هم وقف بود. خوشبختانه تلاش‌هایم نتیجه داد و آنجا دبیرستان حسنیه را ساختیم.»

کد خبر 846899 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • فیلم| لحظه بمباران خانه‌ای در محله الصبره در غزه
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • بلایی که سر امامزاده ابراهیم(ع) افتاد ؛ هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شد
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول