Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی با موضوع جمع‌آوری معتادان متجاهر روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه با حضور تعدادی از معاونان دادستان، سردار زاهدیان فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر و دادستان‌های برخی از شهرستان‌های تابعه به ریاست دکتر جعفری دولت‌آبادی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی با موضوع جمع‌آوری معتادان متجاهر روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه با حضور تعدادی از معاونان دادستان، سردار زاهدیان فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر و دادستان‌های برخی از شهرستان‌های تابعه به ریاست دکتر جعفری دولت‌آبادی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان تهران با اشاره به جلسه‌ای که آبان‌ماه در محضر مقام معظم رهبری در رابطه با آسیب‌های اجتماعی برگزار شد، گزارش ارائه شده از سوی وزیر کشور در این جلسه را موید مدیریت و کنترل فرایند آسیب‌ها دانست.

وی تاکید کرد: اگرچه روند کنترل آسیب‌ها یکسان نیست، اما در مجموع با تشکیل سازمان امور اجتماعی، همکاری دستگاه‌ها و هماهنگی مناسبی که ایجاد شده، وضعیت نسبت به گذشته بهبود یافته؛ اگرچه که هم‌چنان نیازمند به تلاش و پیگیری مستمر است.

لزوم انجام اقدامات فوق‌العاده در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی

دکتر جعفری دولت‌آبادی افزود: یکی از مسائل مهم در زمینه آسیب‌های اجتماعی، عدم اکتفاء به ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها در این‌گونه جلسات است؛ بلکه لازم است به اقدامات مهم و فوق‌العاده‌ای که باید انجام گیرد پرداخته شود؛ بنابراین در این جلسه نیز باید مسؤولان اقدامات فوق‌العاده‌ای را که انجام داده‌اند گزارش کنند.

به مرحله عمل رسیدن ایده‌ها و طرح‌ها، نکته دیگری بود که مورد تاکید دادستان تهران قرار گرفت و گفت: اگر سازمان‌ها طرحی برای اجرا دارند، آن را عملیاتی کنند و دیگر این که در اجرای طرح‌های پیش بینی شده، تصمیم مقتضی اتخاذ شود.

وی تغییر بازه زمانی گزارش‌گیری جلسات آسیب‌های اجتماعی از شش ماه به سه ماه را، مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: مقرر شده است که گزارش اقدامات، هر سه ماهه ارائه شود و همه دستگاه‌ها مکلف هستند ظرف سه ماه یعنی در بهمن‌ماه سال جاری اقدامات خود را گزارش دهند و جلسات بعدی بر اساس این گزارش‌های سه ماهه ارزیابی و تشکیل خواهد شد.

دادستان تهران پیش‌بینی زمان‌بندی برای اجرای طرح‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت عظیم جوانان انقلابی و نخبه، توجه به مفاهیم و جهت‌گیری‌های دینی و شرعی در کلیه اقدامات و اجرای طرح‌های آموزشی و فرهنگی، فراهم کردن زمینه برای حضور گسترده تشکل‌های مردمی، بهسازی محلات و اشتغال پایدار در روستا‌ها را نیز از جمله نکاتی عنوان کرد که در جلسه آبان ماه آسیب‌های اجتماعی مورد تأکید قرار گرفت.

اهمیت اجرای سیاست‌های عفاف و حجاب

دکتر جعفری دولت‌آبادی با اشاره به مصوبه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب اظهار داشت: هرچند زمان زیادی از تصویب این مصوبه می‌گذرد، اما متاسفانه عملیاتی نشده است.

دادستان تهران با اشاره به اهمیت مسأله عفاف و حجاب تاکید کرد: عفاف و حجاب ارزش دینی جمهوری اسلامی است و این که برخی می‌گویند چرا حجاب اجباری است، سخنی غیردینی است. حجاب یک ارزش دینی محسوب می‌شود و همه مکلف به اجرای آن هستند.

انتقاد از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به لحاظ عدم نظارت بر حوزه‌های فرهنگی

دکتر جعفری دولت‌آبادی در ادامه با انتقاد از عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه عدم نظارت کافی بر حوزه فرهنگ، خطاب به وزارت ارشاد افزود: اخیرا در یکی از هتل‌های تهران تئاتری اجرا می‌شود که موجب تعجب شده است؛ چرا وزارت ارشاد این قبیل موضوعات را مدیریت نمی‌کند. گزارش قاضی دادسرا حاکی از آن است که در این تئاتر، عدم رعایت حجاب، اختلاط زن و مرد، استفاده از پرچم کشور فرانسه به نشانه حمایت و نقض برخی از ارزش‌ها دیده می‌شود.

وی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست که حسب تکلیف به این موضوع ورود کند و افزود: وزارت ارشاد مکلف است با تئاتری که برخلاف موازین شرعی اجرا می‌شود برخورد کند و اگر اقدام نکند، دادستانی به وظیفه خود عمل خواهد کرد و آن موقع هیچ‌کس نباید از برخورد دادستانی که در سایه عدم انجام وظایف دستگاه‌ها رخ می‌دهد، گلایه کند.

دکتر جعفری دولت آبادی تاکید کرد: در حوزه آسیب‌ها همچون تئاتر و فیلم‌های نامناسب، شرب خمر، بدحجابی، کشف حجاب و نظایر آن، همه دستگاه‌ها مکلف هستند که به وظایف خود عمل کنند.

توقیف خودروها، رانندگی حین مستی و کشف حجاب در خودرو‌ها

دادستان تهران با تاکید بر برخورد با رانندگی در حال مستی و کشف حجاب حین رانندگی اظهار داشت: چندین بار به پلیس دستور کتبی داده‌ایم که این خودرو‌ها توقیف شوند و رانندگان مختلف به دستگاه قضایی معرفی شوند. هم‌چنین در مورد بانوانی که حین رانندگی یا سوار بر خودرو کشف حجاب می‌کنند، به پلیس دستور کتبی داده شده که نسبت به توقیف خودرو اقدام کند هر دو ماه گزارش اقدامات را به دادستانی ارائه نماید.

وی افزود: هرچند بر این اعتقادیم که پلیس نباید با مردم درگیر شود، اما نمی‌توان اجازه داد که چهره شهر با رفتار‌های متضمن نقض ارزش‌هایی مانند حجاب و رانندگی حین مستی نامناسب شود، همان‌طور که در حوزه اجتماعی و شهری، حضور معتادان، متکدیان و کارتن‌خواب‌ها در معابر، خیابان‌ها و پارک‌ها، نوعی اذیت برای مردم محسوب می‌شود و ضرورت دارد نسبت به ساماندهی آنان اقدام شود.

دکتر جعفری دولت‌آبادی خاطرنشان کرد: پایتخت کشور اسلامی باید یک چهره قابل دفاع، زیبا و باطراوت داشته باشد و لازم است که با همکاری همه دستگاه‌ها، معابر، خیابان و پارک‌ها از هر نوع چالش اجتماعی به دور باشد.

وی با قدردانی از دستگاه‌هایی که با پلیس و دادستانی در این زمینه همکاری دارند، وضعیت را نسبت به گذشته مطلوب‌تر ارزیابی کرد و افزود؛ اما برخی اماکن شهری کماکان با این مشکل مواجه است.

نفوذ دشمن از طریق حوزه‌های فرهنگی

دادستان تهران خاطرنشان کرد: مسأله آسیب‌های اجتماعی امروز در دستور کار دشمنان قرار دارد و آن‌ها که در جنگ و اعمال تحریم‌ها شکست خورده‌اند، برنامه‌ریزی کرده‌اند تا در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی اقدام کنند.

دکتر جعفری دولت‌آبادی با استناد به گزارش برخی نهاد‌های امنیتی، تصریح کرد: که دشمن برنامه‌ریزی کرده تا در زمینه نقض ارزش‌های دینی، تشدید وضعیت فرهنگی کشور و به هم زدن اوضاع اجتماعی در پوشش‌های مختلف ورود کند تا سبک زندگی و ذائقه مردم را تغییر دهد.

وی خاطرنشان کرد: موضوعاتی از قبیل: مفاسد اخلاقی و اجتماعی و نقض ارزش‌های دینی به‌خصوص در علن، در همه جلسات آسیب‌های اجتماعی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

عملکرد پلیس در مبارزه با مواد مخدر

در این نشست سردار زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با ارائه آماری از کشفیات مواد مخدر در سال جاری گفت: از ابتدای امسال تا بیست و ششم ماه جاری، ۵۲۲ تن مواد مخدر کشف شده که ۲۷ درصد در شرق کشور بوده و کشفیات هروئین و مرفین ۳۷ درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: در پاکسازی نقاط آلوده ۲۸ درصد ودر موضوع دستگیری خرده‌فروشان و معتادان متجاهر نیز ۱۲ درصد افزایش عملکرد داشته‌ایم.

در ادامه این جلسه، سرهنگ محمد بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران به ارائه گزارشی از عملکرد این پلیس در شهر تهران پرداخت و گفت: در تهران آمار معتادان متجاهر ۱۲ هزار نفر است؛ اما عده‌ای در قالب افراد ولگرد و کارتن‌خواب در معابر حضور دارند که در زمره آمار معتادان متجاهر محسوب نمی‌شوند.

وی ۳۶ درصد از مصارف مواد مخدر را مربوط به تریاک اعلام کرد.

ابوالحسنی سرپرست ناحیه ۲۰ دادسرای تهران نیز به ارائه آماری از تعداد معتادان در کشور پرداخت و گفت: در حال حاضر کشور ایران یک صدم درصد از معتادان جهان را به خود اختصاص داده است. وی افزود: ۱۲ هزار معتاد متجاهر در شهر تهران وجود دارد که قابل ساماندهی هستند.

لزوم جمع‌آوری معتادان متجاهر توسط پلیس

دادستان تهران پس از استماع اظهارات نمایندگان دستگاه‌های متولی و دادستان‌های شهرستان‌ها، بر ضرورت برگزاری جلسات بررسی وضعیت جرایم مواد مخدر و معتادان متجاهر در شهرستان‌ها تاکید کرد و دو تن از معاونین خود را مامور پیگیری این امر کرد.

دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به این که ضرورت حضور مسؤولان محلی همچون فرماندار و پلیس در چنین جلساتی، افزود: پلیس در زمان جمع‌آوری معتادان متجاهر و غربالگری، کسانی را به مراکز درمانی اعزام کند که احتمال بازگشت آن‌ها به چرخه مواد مخدر کمتر است.

وی از ستاد مبارزه با مواد مخدر خواست که ظرفیت اردوگاه‌های نگه‌داری معتادان را به دادستانی اعلام نماید تا این امر به دادستان‌های شهر‌های استان تهران ابلاغ شود.

دادستان تهران با اشاره به افزایش ظرفیت اردوگاه فشافویه برای نگه‌داری معتادان متجاهر، خطاب به مسؤولان ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد که نسبت به توزیع و فروش متادون در عطاری‌ها، داروخانه‌ها و بازار آزاد ورود جدی نمایند.

دکتر جعفری دولت آبادی از شهردار، فرماندار و پلیس تهران خواست که نسبت به جمع‌آوری تدریجی متکدیان اقدام نمایند.

وی شهرداری را مکلف به ساماندهی وضعیت کارتن‌خواب‌ها دانست و گفت: همه کارتن‌خواب‌ها باید شب‌ها به گرم خانه‌ها انتقال یابند.

دادستان تهران خطاب به دستگاه‌هایی که برای ساماندهی معتادان متجاهر بودجه دریافت می‌کنند، تاکید کرد که به وظایف ذاتی خود عمل نمایند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان تهران باقری درمنی آسیب های اجتماعی جمع آوری معتادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص، زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در نشست تخصصی «حکمرانی اسلامی، فسادستیزی و اقتصاد مردمی» که از سوی شورای امر به معروف و نهی از منکر این سازمان به‌مناسبت سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با فساد، فسادستیزی را مقدمه تحقق عدالت در حکمرانی اسلامی و اولویت راهبردی این سازمان برشمرد و اظهار کرد: با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد، طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان برای استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد، علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی افزود: رهبر انقلاب در یکی از جلسات درس خارج فقه خود، از معصوم (ع) روایت می‌کنند که همه مسئولان با دست بسته وارد صحرای محشر می‌شوند، کسی که مسئولیت و کارش را درست انجام داده باشد دست‌هایش گشوده و آن‌که گناهکار باشد به زنجیر کشیده می‌شود، با این اوصاف مایه تعجب است که در چنین مکتبی و با چنین باوری، چطور برخی به دنبال مسئولیت هستند.‌

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بخش‌هایی از فرمان هشت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری گفت: یکی از اهداف حاکمیت اسلامی تحقق عدالت است و مبارزه با فساد مقدمه تحقق این هدف متعالی است، از این منظر در حکمرانی اسلامی داشتن روحیه مبارزه با فساد از ویژگی‌های مهم همه کسانی است که پا در این عرصه می‌گذارند، علاوه بر این مقبولت یا پذیرش مردم، مشروعیت، اقتدار و کارآمدی چهار مؤلفه اصلی در حکمرانی اسلامی است، البته رهبر انقلاب در تبیین اندیشه سیاسی حاکمیت اسلامی تذکر داده‌اند که مردم علاوه بر مقبولیت، رکن تحقق مشروعیت هم هستند.

موسوی با تأکید بر اهمیت جایگاه و نقش مردم در حکمرانی اسلامی گفت: ما امروز در سرمایه اجتماعی، چالش‌هایی داریم و اگر بخواهیم یک مأموریت مهم برای سازمان تأمین‌اجتماعی تعریف کنیم، آن ماموریت ایجاد ارزش افزوده در سرمایه اجتماعی نظام است که حتی با یک ابهام یا شائبه کوچک در حوزه فساد نیز می‌تواند آسیب ببیند. پدیده شوم فساد و ضعف‌های مدیریتی در مشروعیت و مقبولیت و کارآمدی نظام مؤثر است و جایی که فساد وجود داشته باشد، ناکارآمدی هم وجود خواهد داشت، رویدادها و تحولاتی چون عملیات وعده صادق مردم را خوشحال کرده و روی مؤلفه اقتدار، تأثیر مثبت دارد و در مقابل فساد احتمالی ولو کوچک روی اقتدار اثر منفی می‌گذارد و از همین باب است که پرداختن به این موضوع یکی از اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با تاکید بر نقش و جایگاه مردم در فسادستیزی گفت: در سخت‌ترین شرایط کشور وقتی مردم در صحنه حضور پیدا می‌کنند بر چالش‌ها غلبه می‌کنیم؛ چنان که در فتنه‌های مختلف وقتی ملت شریف ایران به صحنه آمدند آب سردی بر پیکر دشمن ریخته شد، در بحث فسادستیزی نیز نقش مردم به عنوان مهم‌ترین مولفه حکمرانی اسلامی، بسیار مهم است و به همین مناسبت رهبر انقلاب در ابتدای دولت سیزدهم بحث مشارکت مردم در مبارزه با فساد را مطرح کردند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران این سازمان برای تأسیس سامانه‌های مختلف نظارت مردمی در حوزه‌های حراست، بازرسی و تخلفات اداری، اظهار کرد: طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان در جهت استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد. علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت کردن به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود. البته باید توجه کنیم که پس از انجام نظارت‌های سیستمی پاسخ و اقدامات انجام شده باید به گزارشگران نیز انتقال پیدا کند تا انگیزه نظارت مردمی تقویت شود و این مسئله با رویکرد سیستمی نسبت به موضوع قابل حل است.‌

موسوی با تأکید بر این‌که مبارزه با فساد را باید در ابعاد و اندازه واقعی آن ببینیم، اظهار کرد: رسانه‌های معاند که به‌دنبال القای ناکارآمدی نظام هستند، دست به بزرگنمایی برخی حوادث می‌زنند. درست است که وقتی صحبت از فسادستیزی می‌شود باید عمدتاً روی دانه درشت‌ها تمرکز کنیم، با این‌حال اگر این اندازه‌سازی‌ها باعث چشم‌پوشی از موارد کوچک‌تر شود رویه ما رویه درستی نخواهد بود؛ چه اگر به موارد کوچک فساد توجه نکنیم ظرفیت تبدیل شدن به موارد بزرگ را دارند، در واقع در برخورد با اصل فساد نباید مماشات کنیم، اگر چه نحوه برخوردها باید متناسب با ابعاد تخلف باشد. گاهی ممکن است با امر به معروف و نهی از منکر بتوان با فسادی مقابله یا از آن پیشگیری کرد و گاهی هم لازم است با برخورد جدی‌تر به مسائل ورود کنیم، چه اگر با فسادهای کوچک به نحو مقتضی برخورد نکنیم تبدیل به فسادهای بزرگتر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با سفارش و سفارش‌پذیری نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد، اظهار کرد: هم تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص؛ زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد؛ چرا که تأمین‌اجتماعی یک سازمان با ۴۶ میلیون مخاطب مستقیم است که به‌صورت غیرمستقیم هم با همه آحاد مردم در ارتباط است و تعهدات بین نسلی و وظایفی مهم و سنگین بر دوش این سازمان است، با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه دولت مردمی سیزدهم با شعار مبارزه با فساد روی کار آمد و مردم به این واسطه به این دولت اعتماد کردند، گفت: صحت و دقت انتصابات از همان روز اول مسئله ما در سازمان تامین اجتماعی بود، از همان ابتدا به دنبال افراد متعهد و متخصص بودیم و همچنان هم قاعده در مجموعه ما همین است، به خصوص در موضوعات اقتصادی، واحدهای نظارتی سازمان تأمین اجتماعی باید نظارت دقیق داشته باشند و در مجموعه‌هایی مثل بانک رفاه و شستا، فضا را به‌خوبی رصد کنند.

موسوی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای سازمان تأمین اجتماعی در بحث انتصابات، توجه به جوان‌گرایی است، افزود: به هر حال مجموعه‌ای که مأموریت بین نسلی دارد باید به کادرسازی توجه کند؛ چه بدون تجدید قوا و احیای درونی نمی‌توان به درستی در مسیر توسعه خدمات حرکت کرد و مأموریت‌ها را به خوبی انجام داد؛ یعنی در مبارزه با فساد در کنار برخوردهای سلبی باید به موارد ایجابی و افزایش کارآمدی مانند کادرسازی نیز توجه کرد.

وی با اشاره به تشکیل کمیته صیانت در این سازمان در همان ماه‌های ابتدایی مدیریت جدید، اظهار داشت: با تشکیل این کمیته پرونده‌هایی که چندین سال مسکوت مانده بود با همکاری قوه محترم قضاییه به نتیجه رسید و دستاوردهای چشمگیر مالی برای سازمان تأمین اجتماعی داشت و در ادامه مسیر نیز ما همچنان به کمک سایر قوا برای حرکت در این مسیر نیازمندیم.

کد خبر 749348

دیگر خبرها

  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟