Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اقتصاد دستوری و رفتار‌های قهری بازار گوشت قرمز دراین استان ساماندهی نمی‌شود.

در روز‌های گذشته گوشت قرمز در استان و بخصوص شهرستان بویراحمد بازار متلاطمی داشته آنچنان که برخی قصابی‌ها در سطح شهر تعطیل و یا گوشتی که در بازار ارایه شد با قیمتی بالاتر از ۵۴۰ هزار ریال (نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار استان) به فروش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این موضوع باعث گلایه شهروندان شد، رسانه‌های خبری به آن پرداختند و مسئولان نیز بصورت ویژه به موضوع ورود کردند.

برخی عوامل زنجیره تولید تا مصرف گوشت، کمبود دام زنده و برخی نیز تخلفات قصابان در بالابردن قیمت را دلیل نابسامانی بازار عنوان کردند.

با این حال معاون سازمان صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بر این باور است باید دنبال علت‌ها باشیم و نباید فقط معلول (گرانی گوشت) را ببینیم.

سالار حسین پور روز شنبه گفت: بازار نقش اقتصادی دارد و زمانی که نتواند نقش خود را ایفا کند دولت‌ها وارد می‌شود و وقتی دولت ابزار‌های لازم برای دخالت در بازار را نداشته باشد شکست می‌خورد.

وی افزود:، سیاست‌های مالی و پولی یکی از مهمترین ابزار‌های دولت برای تاثیر گذاری در بازار است که به دلیل نوسانات ارز و تحریم‌ها این ابزار‌ها موثر واقع نشده اند.

حسین پور یادآوری کرد: عرضه و تقاضا در بازار گوشت با هم هماهنگ نیستند و بازار نشان می‌دهد هنوز کشش برای افزایش قیمت گوشت وجود دارد.

وی تاکید کرد که اگر کشش وجود نداشت دامدار هم جرات نداشت بگوید قیمت دام زنده من اگر فلان مقدار نباشد، نمی‌فروشم.
حسین پور ادامه داد: اگر جلسه دستوری بگذاریم مدت کوتاهی می‌توانیم بازار را اداره کنیم، اما اگر در دوره بعدی دامدار کار پروار بندی را تعطیل کرد دیگر کاری از دست دولت بر نمی‌آید.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: باید اجازه بدهیم بازار نقش خود را ایفا کند و نقش آن را به رسمیت بشناسیم.

وی تاکید کرد جلوگیری از خروج دام به استان‌های دیگر هم ممکن نیست، چون استان در کریدور عبوری عشایر قرار گرفته و تشخیص اینکه دام‌های خروجی استان مربوط به عشایر کدام منطقه است دشوار است.

معاون سازمان صنعت ادامه داد:، چون کشش بازار در سرتاسر ایران بیش از قیمت مصوب استان است وقتی دامدار این شرایط را دارد که گوشت را در استان دیگری به قیمتی به مراتب بالاتر بفروشد پس دام را از استان خارج می‌کنند.

وی یادآوری کرد بازرسی و نظارت سازمان صنعت به لحاظ قانونی فقط اجازه دارد در سطح بازار ورود کرده و اگر گوشتی بالاتر از ۵۴۰ هزار ریال به فروش برسد با آن برخورد کند، اما قانون این اجازه را نداده که با دامدار برخوردی کند.

در روز‌های اخیر قصابان شهر یاسوج به بهانه ارزان بودن قیمت گوشت، خودسرانه قیمت هر گیلوگرم گوشت را تا ۶۵۰ هزار ریال افزایش دادند.

سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد هم وارد موضوع شد و ۲۸ نفر مغازه عرضه گوشت قرمز را پلمپ کرده و صاحبان آن‌ها را به تعزیزات حکومتی معرفی کرد.

اکنون بازار گوشت در شهرستان بویراحمد همچنان روز‌های پرتلاطمی را می‌گذراند و هنوز از سوی مسئولان تصمیم نهایی درباره قیمت عرضه گوشت قرمز گرفته نشده است و گوشت قرمز باید با قیمت قبلی ۵۴۰ هزار ریال در اختیار مردم قرار گیرد.

بسیاری از قصابی‌های شهرستان بویراحمد هم اکنون هم تعطیل هستند و از عرضه گوشت قرمز خودداری می‌کنند.

بویراحمد با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت بزرگترین و پرجمعیت‌ترین شهرستان کهگیلویه و بویراحمد است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: «واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن افزایش می‌یابد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، بنابر سیاست تنظیم بازار مبنی بر افزایش واردات، جمعیت دام رشد زیادی داشته است که واردات و توزیع مناسب منجر به اشباع بازار شده است.

پوریان ادامه داد: با توجه به مازاد دام روی دست دامدار، صادرات دام در راستای تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام افزود: بنابر اعلام سازمان دامپزشکی جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون راش و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که امسال ۱۸ میلیون دام سبک آماده کشتار است.

او از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: بنابر سیاست تنظیم بازار، واردات گوشت به ۶۰۰ تن در روز می‌رسد.

پوریان متوسط قیمت هرکیلو دام در کشور را ۲۱۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو لاشه ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزارتومان است.

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول