Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنایت اله بیابانی قائم مقام خانه کشاورز در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، واردات بی رویه پنبه و قاچاق پوشاک را یکی از فاکتور‌های مهم در کاهش تولید داخل برشمرد و گفت: بی توجهی به فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و اعمال سیاست‌های نادرست موجب شد تا توسعه کشت پنبه و حمایت از پنبه کاران مغفول بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی نبود حمایت دولت و رقابت پذیری در تولید محصولاتی همچون پنبه موجب شد تا کشاورزان به سمت و سوی کشت دیگر محصولات روند.

بیابانی غفلت از بخش تحقیقات را یکی دیگر از عوامل نابودی خودکفایی در تولید پنبه دانست و افزود: بی توجهی به موضوع تحقیقات، عدم ورود واریته‌های مناسب و با کیفیت و‌همچنین ورود آفات و بیماری‌ها را در بخش زراعت پنبه به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: نیم نگاهی بر کشت و صنعت تولید پنبه در ایران/ ضرورت مقابله با قاچاق و واردات بی‌رویه پنبه

قائم مقام‌خانه کشاورز ادامه داد: اگرچه کارخانه‌های پنبه پاک‌کنی در سال‌های نه چندان دور صادرکننده طلای سفید بودند، اما مسائلی نظیر پایین بودن قیمت تضمینی، کاهش میزان بهره وری در هکتار، واردات بی رویه پنبه و قاچاق پوشاک موجب شد تا ایران در تولید و صادرات طلای سفید ناکام بماند.

وی در پایان تصریح کرد: طی چند سال اخیر کشاورزان در پی مدیریت کارآمد و اعمال سیاست‌های مناسب اتحادیه پنبه کاران، مجددا نسبت به کشت محصول رغبت پیدا کردند.

انتهای پیام/

واردات بی رویه یکی از فاکتور های مهم در کاهش تولید پنبه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهادکشاورزی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت منطقی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶۰ هزار تومان است که متاسفانه به رغم‌ پیگیری های مکرر، تاکنون خبری از اصلاح نرخ نیست.

او قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هر کیلو تخم مرغ ۱۰ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب سال گذشته و ۲۵ هزار تومان زیر نرخ واقعی عرضه می شود.

کاشانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ در اردیبهشت به ۱۱۴ هزار تن برسد، در حالیکه حداکثر مصرف ۸۰ تا ۸۵ هزار تن است‌.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه تاکنون اقدامی برای خرید حمایتی تخم مرغ صورت نگرفته است، افزود: با توجه به آنکه تولید تخم مرغ خطی است، از این رو پشتیبانی امور دام باید تا پایان خرداد ۳۰ هزار تن تخم مرغ خرید حمایتی کند.

او گفت: با واگذاری امور تنظیم بازار به اتحادیه، کمترین نوسان قیمت را در بحث بازار مرغ داشتیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران