Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-23@06:56:32 GMT

آموزش120هزار راننده حمل موادسوختی‌

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۶۵۶۹۵

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای‌ گفت: در ماه‌های آینده ۱۲۰ هزار راننده ناوگان حمل مواد سوختی و خطرناک و ۱۲۰۰ نفر از مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در حوزه ایمنی، آموزش خواهند دید. ناطقان: به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مراسم افتتاحیه دوره «آموزش ارتقای ایمنی جاده‌ای در بخش محموله‌های سوختی و خطرناک» در آموزشگاه شهید تفویضی با حضور رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و رئیس پلیس راهور ناجا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای‌ اظهار داشت: مقوله ایمنی در رأس اقدامات سازمان راهداری  و حمل‌ونقل جاده‌ای قرار دارد از این‌رو اقدامات سازمان باید بر مبنای شناخت باشد.

عبدالهاشم حسن‌نیا افزود: برای کاهش تصادف‌های رانندگی باید اقدامات مؤثرتری انجام شود که برگزاری دوره‌های آموزشی می‌تواند موجب آشنایی بیشتر و افزایش سطح آگاهی نسبت به قبل شود.

وی تصریح کرد: باید اثربخشی بر اساس مباحث علمی و آماری باشد.

‌حسن‌نیا ‌اظهار داشت: طی ماه‌های آینده ۱۲۰ هزار راننده ناوگان حمل مواد سوختی و خطرناک و ۱۲۰۰ نفر از مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آموزش خواهند دید.

وی افزود: دوره آموزشی حمل مواد خطرناک با همکاری پلیس با هدف ارتقا ایمنی، کاهش خسارت های جانی، مالی و روانی برگزار شد.

حسن نیا با بیان اینکه وظیفه حمل مواد خطرناک از لحاظ استاندارد مهم است، تصریح کرد: تا‌کنون بحث استانداردسازی جاده ها از منظر حمل مواد خطرناک مطرح نبوده است که در این دوره مورد توجه جدی قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی‌ گفت: در همین راستا آموزش‌های لازم در خصوص نصب علائم و اقدامات تاثیرگذار در کاهش حوادث حمل مواد سوختی و خطرناک در دستور کار قرار دارد.

در ادامه مراسم رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس و سازمان راهداری بیشترین مأموریت مشترک برای خدمت به مردم را انجام می‌دهند، گفت: مهم‌ترین موضوع در هر سازمان بهره‌وری است و آموزش پیش از سایر سرفصل‌ها مانند سازمان‌دهی و نظارت قرار دارد.

‌سردار حمیدی‌ افزود: دوره‌های آموزشی دانشگاهی کافی نیست و باید دوره‌های آموزشی ضمن خدمت نیز در حین فعالیت کاری برگزار شوند.

وی یادآور شد: بر اساس تجربیات آموزش چهره به چهره از اثرگذاری بیشتری نسبت به سایر موارد آموزشی برخوردار است؛ در این دوره از سطوح مختلف مانند فرماندهان و روسای بازرسی حضور خواهند یافت زیرا معتقدیم مدیر هر اداره مسئول آموزش یگان خود است.

‌سردار حمیدی‌ بیان کرد: نمی‌توان توقع داشت که مدیریت و نظارت بر فرآیند حمل بار به‌صورت جداگانه و بدون تعامل و هماهنگی رخ دهد بنابراین برای ارتقا ایمنی باید دستگاه‌های ذی‌ربط به‌صورت هماهنگ و یکپارچه اقدامات مستمر انجام دهند.

هم‌زمان دوره آموزشی استانداردسازی و تعالی رفتار پلیس راهور کار خود را آغاز کرد. منبع: فارس برچسب ها: راننده ، حمل موادسوختنی ، آموزش

منبع: ناطقان

کلیدواژه: راننده آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد جدید جابه جایی کالا توسط ناوگان حمل و نقل کردستان

تین نیوز

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان از جابه جایی ۹ میلیون تن کالا توسط ناوگان باری استان خبر داد و گفت: جابه جایی این میزان کالا با استفاده از بارنامه تمبرهای دولتی سابقه نداشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرزاد حسنی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۹ میلیون تن کالا در قالب ۵۶۰ هزار سفر باری از مبدأ کردستان به دیگر نقاط کشور جابه جا شد.

حسنی از رشد حدود ۳۰ درصد جا به جایی کالا در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن خبر داد و افزود: جابه جایی این میزان کالا با استفاده از بارنامه تمبرهای دولتی در استان سابقه نداشته و رکورد جدیدی به ثبت رسید.

وی تأکید کرد: این مهم با تلاش های صورت گرفته برای اولین بار اتفاق افتاد که با همکاری فعالین صنف حمل ونقل از جمله رانندگان میسر شده است.

حسنی، عمده کالاهای حمل شده را کالاهای معدنی، کشاورزی و مواد شیمیایی را اعلام کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۷۰ شرکت حمل و نقل کالا، حدود ۸ هزار دستگاه انواع ناوگان باری و ۱۵ هزار نفر راننده حرفه ای در استان فعالیت دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • خط کشی ۶۶ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان چایپاره در سال ۱۴۰۲
  • اصلاح ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان اردبیل
  • ◄ استخدام فوری 10 هزار راننده با فراخوان سازمان راهداری و نکات مهمی درباره آن
  • ثبت رکورد جدید جابه جایی کالا توسط ناوگان حمل و نقل کردستان
  • تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان
  • تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهداری بوشهر
  • مسیر ترانزیتی چابهار به جاسک بازگشایی شد