Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@11:24:34 GMT

بدیل شدن تهران به جنگل دکل‌های مخابراتی

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۶۶۵۲۳

به گزارش ایلنا، ناهیدخداکرمی با تکذیب تبدیل شدن تهران به جنگل دکل‌های مخابراتی گفت: در سال ۹۷ تاکنون تنها ۲۹۳ مجوز برای دکل های جدید از سوی این کارگروه صادر شده است. بنابراین نصب ۶۰۰ دکل در این مدت کذب است.

وی ادامه داد: در سال ۹۷، ۸۵۳ درخواست نصب دکل که بخش اعظمی از این دکل‌ها نیز مربوط به سال‌های قبل بوده، مورد بررسی قرار گرفته و برای آنها مجوز صادر شده است اما آنچه در این سال و از سوی این کارگروه مجوز جدید صادر شده برای ۲۹۳ دکل با درخواست جدید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای شهر تهران افزود: از سال ۹۷ و از زمانی که بر طبق مصوبه شورا صدور مجوز برای دکل‌های مخابراتی در دستورکار شرکت ارتباطات شهر قرار گرفت، بیش از دو هزار دکل فاقد مجوز وجود داشت.

خداکرمی با تاکید بر اینکه اولویت کارگروه صدور مجوز نصب دکل و آنتن‌های مخابراتی، بررسی وضعیت دکل‌ها از منظر استانداردهای زیست محیطی، بهداشتی، ایمنی و شهرسازی است، اظهار داشت: از این تعداد دستور جمع‌آوری هر کدام از دکل‌ها که دارای اشکال هستند و شرایط احراز استانداردها را نداشته اند، صادر شده است. در این کارگروه نمایندگانی از معاونت شهرسازی شهرداری تهران، سازمان تنظیم مقررات رادیویی و نیز سازمان فضای سبز شهرداری حضور دارند و این نمایندگان با حساسیت ویژه‌ای نصب این دکل‌ها را بررسی می‌کنند.

وی اضافه کرد: عدم وجود تشعشعات مضر، رعایت حد فاصله ایمنی تا مدارس و مراکز آموزشی و نیز  بیمارستان‌ها همه از استانداردهایی است که در نصب دکل ها و آنتن های مخابراتی باید رعایت شود.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۲۷۰۰ درخواست به کارگروه صدور مجوز نصب دکل و آنتن‌‌‌های مخابراتی واصل شده که این درخواست‌ها شامل موارد جدید و قدیم هستند، تصریح کرد: تاکنون تعداد زیادی از دکل‌ها نیز اخطار برای رفع اشکال یا جمع‌‌‌آوری دریافت کرده‌‌اند. همچنین تاکنون حدود ۳۵۱ مورد نیز رفع درخواست از سوی این کارگروه انجام شده، یعنی شرایط مورد نیاز احراز نشده است.

خداکرمی با بیان اینکه فهرست ۷۵۵ دکل غیرمجاز نیز به مناطق شهرداری برای جمع‌‌‌‌آوری داده شده که همه‌ این موارد در قالب یک برنامه توسعه یکپارچه در دستورکار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تا پیش از شورای پنجم تعداد قابل ملاحظه‌ای از دکل‌ها وجود داشت که بدون مجوزهای ایمنی نصب شده بودند و غیرقابل کنترل بودند. ولی امروز این دکل‌ها از منظر ایمنی،  بهداشتی و شرایط مکانی مورد رصد قرار می‌گیرند.

وی در توضیحی عمده نگرانی شهروندان را برای ۳۲ دکل زمینی که مجوز آنها صادر شده است دانست و بیان کرد: البته هنوز تمام این تعداد نیز نتوانسته‌‌‌اند کاملا ملاحظات را رعایت کنند چراکه پس از نصب هم نظارت بر رعایت کامل ملاحظات ایمنی نیز صورت می‌‌‌گیرد و چنانچه عوامل جدید موجبات عدم احراز را ایجاد کرده باشند این دکل‌‌ها باید جمع‌‌آوری شوند.

نماینده شورای شهر در کارگروه نصب آنتن‌ها و دکل‌های مخابراتی با بیان اینکه از ۲۹۳ مجوز صادر شده نیز ۸۷ دکل پشت بامی مجوز گرفته‌‌‌اند که از بی‌‌‌ضررترین نوع دکل‌ها محسوب شده و اغلب آنها اشتراکی هستند، یادآور شد: وجود این دکل‌های اشتراکی سبب شده تا از نصب بیش از هزار دکل جلوگیری شود و این یکی از اقدامات خوب این کارگروه محسوب می‌شود. ما در جمع‌‌‌آوری دکل‌هایی که مضر تشخیص داده شوند هیچ مسامحه‌ای نمی‌کنیم و حتی دکل‌هایی که از هفت تا ۱۰ سال پیش هم نصب شده‌اند و امروز استانداردهای لازم را ندارند دستور جمع‌‌آوریشان را صادر کرده‌‌ایم.

خداکرمی این اطمینان را به شهروندان داد که دکل‌های متعلق به اپراتورهای تلفن همراه، از کم‌‌ضررترین نوع دکل‌ها هستند و سازمان تنظیم مقررات رادیویی روی این دکل‌ها نظارت مستقیم دارد.

این نماینده شورای شهر با بیان اینکه شهروندانی که منازل آنان در جوار و نزدیکی این دکل‌ها قرار دارد اگر احساس کردند که این دکل‌ها برای آنان مضر است می‌توانند با سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس بگیرند، عنوان کرد: در این‌ صورت ماموران رایگان در محل حاضر شده و دکل‌ها را‌ آزمایش می‌کنند تا اگر از نظر  تشعشعات مضر ایرادی داشت، مطابق ضوابط با شرکت‌های مسئول برخورد شود. اما من به شهروندان اطمینان می‌دهم این دکل‌ها با حساسیت‌های ویژه بررسی می‌شوند و آسیبی به شهروندان وارد نمی‌کنند. امیدواریم با روند اتخاذ شده، تا آخر سال تمامی دکل‌های موجود دارای مجوزهای استاندارد باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ناهید خداکرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۶۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • دستگيري سارقان کابل و تجهيزات مخابراتی در خرم آباد
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • اعتراف سارق به ۲۷ فقره سرقت سیم و کابل در شاهرود
  • نقش حماسی بانوان در دفاع مطهر بی بدیل است