Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا یاوند عباسی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، اظهار داشت: ابلاغ این قانون یکی از اقدامات بسیار خوب مجلس و دولت یازدهم بود و سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان نیز یگی دیگر از اقدامات مطلوب صورت گرفته بوده است.

بیکاری ۴۰ هزار نفر از جمعیت ایثارگر کشور

وی با بیان اینکه گرچه ظرفیت های اجرای قوانین در سطح ملی و استان های مختلف به یک شکل نیست، عنوان کرد: در این رابطه به خاطر ضعف هایی که وجود دارد با مشکلاتی مواجه هستیم و این سفرها در راستای روان سازی اجرای این قوانین صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با اشاره به اقدامات مطلوب صورت گرفته در این زمینه در لرستان، عنوان کرد: همچنین در حوزه خدمات رسانی ورود خواهیم کرد و در این رابطه نیز ارزیابی انجام می دهیم.

یاوند عباسی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغال ایثارگران، بیان داشت: بر اساس اعلام رئیس بنیاد شهید کشور، حدود ۴۰ هزار نفر ایثارگر دارای تحصیلات دانشگاهی در کشور داریم که آماده ورود به عرصه کار هستند.

وی، افزود: اما سهمیه قانونی که در این زمینه دیده شده در مجموع ۳۰ درصد از ظرفیت کل اشتغال است و این میزان زمانی اجرایی می شود که سهمیه ای برای جذب به دستگاهها داده شود و اگر نظام استخدامی ما ظرفیتی را پیش بینی نکند در واقع این ۳۰ درصد نیز تحقق پیدا نمی کند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، تصریح کرد: علیرغم تلاش های صورت گرفته، ۴۰ هزار ایثارگر و فرزند ایثارگر در کشور داریم که باید وارد بازار کار شوند و متاسفانه ما در این رابطه مشکل داریم.

مشکل جدی در تامین مسکن و اشتغال رزمندگان

یاوند عباسی با تاکید بر اینکه قانون گذار در این رابطه ظرفیت هایی را برای بخش خصوصی پیش بینی کرده است، گفت: تسهیلاتی خوبی در رابطه با اشتغال و کارآفرینی در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته و پرداخت این تسهیلات مشروط بر ارائه طرح توجیهی مناسب از سوی ایثارگران است.

وی، بیان داشت: از طرف دیگر قانون گذار برای بخش خصوصی در این رابطه تسهیلاتی دیده است، پرداخت سهم کارفرما در بحث بیمه، پیش بینی تخفیف  در بحث مالیات برای کارفرما و ... از جمله این تسهیلات است.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران در ادامه به موضوع مسکن ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید نیز، بیان داشت: سالانه ۱۰۰ هزار تسهیلات مسکن برای این حوزه ایثارگران در نظر گرفته می شود که البته تا کنون این عدد به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است.

یاوند عباسی با تاکید بر اینکه بخشی از این موضوع به این دلیل بوده که خیلی از ایثارگران و به خصوص جانبازان از این تسهیلات استفاده کرده اند و دوباره نمی توانند استفاده کنند، گفت: همچنین بخشی نیز به این دلیل بوده که برخی از ایثارگران در جاههایی زندگی می کنند که سند مالکیت وجود ندارد و قولنامه ای بوده، البته به بانک ها اعلام شده که به این افراد نیز تسهیلات را پرداخت کنند و ما به ازای آن سند دیگری را بگیرند، که متاسفانه این امر با گیرهایی مواجه است.

وی با تاکید بر اینکه ما در حوزه اشتغال و مسکن رزمندگان کشور مشکلات جدی داریم و نیازها در این رابطه زیاد است، افزود: متاسفانه تا سال ۹۴ که در دولت یازدهم سند خدمات رسانی به رزمندگان تصویب شد چیزی برای رزمندگان در نظر گرفته نشده است و این در حالیست که بخش اعظم ایثارگران، رزمندگان هستند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران، بیان داشت: از سال ۹۴ تا کنون حدود ۱۲ کمیته در وزارت دفاع شکل گرفته و ۵۱ سیاست اجرایی سند خدمات رسانی به رزمندگان در حال تبدیل به برنامه عملیاتی هستند و بانک مرکزی در این رابطه اعلام آمادگی کرده که رزمندگان با معرفی یگان های ستاد کل از تسهیلات لازم بهره مندشوند.

کد خبر 4492446

منبع: مهر

کلیدواژه: جانبازان و ایثارگران وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت

«فرشاد سلیمانی» ضمن تبریک ایام و فرا رسیدن سال نو گفت: مقام معظم رهبری همواره بر حمایت از نخبگان تاکید دارند و معتقدند اگر دو چیز مهیا باشد نرخ مهاجرت به شدت پایین خواهد آمد که نخست درگیر شدن و اشتغال نخبه در مسائل کشور و دوم امکان ادامه تحقیقات است. یعنی نخبه بتواند در فضای مناسب و امنیت خاطر استعداد خود را شکوفا کند. از این رو بنیاد ملی نخبگان نیز در سالی که گذشت بخش عمده فعالیت خود را بر محور فراهم‌سازی بستر مناسب برای افزایش اثرگذاری نخبگان قرار داد که ایجاد شرایط درخور در حوزه معیشت و اشتغال نیز از جمله مهمترین رویکرد‌ها بود.

به گزارش ایرنا، وی در ادامه با اشاره به بالارفتن هزینه‌های زندگی به ویژه در حوزه مسکن، از افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از پیگیری‌های بسیاری که از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت و برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، تائیدات و مجوز‌های لازم برای افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان اخذ شد که بر این اساس وام خرید به ۲ میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن به پانصد میلیون تومان افزایش یافت.

سلیمانی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت، خرید و ودیعه اجاره مسکن ۲۳ درصد با بازپرداخت تا حداکثر ۲۰ سال برای تسهیلات ساخت، خرید مسکن، و بازپرداخت تا حداکثر ۵ سال برای تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و محاسبه مبلغ اقساط ماهانه، بر عهده بانک‌های عامل است که متقاضی می‌تواند با مراجعه به مدیریت امور شعب بانک‌های عامل، از میزان اقساط اطلاع حاصل کنند.

به گفته معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، برگزیدگان شیوه نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)، برگزیدگان شیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسه‌های علمی (طرح شهید شهریاری)، برگزیدگان سطح ۱ و ۲ شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده (طرح شهید فخری‌زاده) و برگزیدگان شیوه نامه بهره‌مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید چمران) مشمولان استفاده این تسهیلات هستند.

معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی دانش‌آموخته خارج از کشور نیز می‌توانند برای درخواست بهره‌مندی از این تسهیلات، از طریق ارتباط با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری اقدام کنند، گفت: هر متقاضی صرفاً مجاز به استفاده از یکی از تسهیلات ساخت، خرید و یا ودیعه اجاره مسکن است و در صورت استفاده از یکی از این دو، امکان معرفی برای تسهیلات مسکن دیگر وجود ندارد.

سلیمانی در پایان گفت: افراد حائز شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات درخواست خود را از طریق سامانه سینا به نشانی https://sina.bmn.ir/ ارسال کنند. همچنین ضروری است، متقاضیان استفاده از هر یک از تسهیلات مسکن، پیش از ارائه درخواست، بررسی‌های لازم را انجام دهند و ضمن اطلاع کافی از شرایط و جزئیات وام، برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنند و یا با شماره ۰۹۶۰۱ تماس حاصل کنند.

شایان ذکر است: پیش از این و در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ سید سلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان گفته بود: در حال حاضر وام خرید مسکن نخبگان یک میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن ۳۰۰ میلیون تومان است که برای بهبود شرایط، در نامه‌ای به شورای پول و اعتبار پیشنهاد دادیم مبلغ وام ودیعه و خرید مسکن افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد مازندران
  • خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت
  • بهبود گردشگری چهارمحال و بختیاری باعث کاهش بیکاری می‌شود
  • تامین مسکن برای مرزبانان هنگ مرزی تایباد کلید خورد
  • تامین مسکن برای مرزبانان هنگ مرزی تایباد خراسان رضوی کلید خورد
  • ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی برای نیروهای مسلح و ایثارگران زنجانی
  • کسب رتبه دوم کشوری در تامین مسکن از دستاورهای حوزه اقتصادی قم
  • ساخت ۸۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن برای نیروهای مسلح و ایثارگران در زنجان 
  • قم در رتبه دوم تامین مسکن کشور قرار گرفت
  • توجه ویژه به کالای ته‌لنجی و تعاونی مرزنشینان در استان بوشهر