Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، محمدجواد باهنر در نشست ماهانه جام، با اشاره به حماسه نهم دی‌ سال 88، گفت: سران فتنه از خرداد 88 تا دی‌ماه، سیر قهقرایی طی کردند.
وی افزود: بعضی‌ها می‌گویند از سال 88 باید گذشت و زنده نگه داشتن نُه دی مفهومی ندارد، اما باید بگوییم سال 88 فتنه عظیمی اتفاق افتاد و هزینه‌های زیادی تحمیل شد، 9 دی آب پاکی بود که به دست فتنه‌گران ریخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل جام با بیان اینکه زنده نگه داشتن حماسه 9 دی، از وقوع دوباره فتنه‌ها جلوگیری می‌کند، اظهار داشت: 9 دی یک روز حماسی در حمایت یکپارچه مردم بود. سال گذشته در دی ماه، یک سری اتفاقات غیرمعمول افتاد و کشور دچار تشنج‌هایی شد، اما خواب آشفته دشمنان تعبیر نشد و دو سه روزی چند نقطه کشور جمع می‌شدند و امیدی که داشتند تا این حرکت فراگیر بشود، نشد و مردم فاصله خود را حفظ کردند و نشان می‌داد که مردم به یک بصیرت عمیقی رسیده‌اند.

 

به گزارش تسنیم، باهنر درباره مسئله تحریم‌ها و تنگ‌تر شدن محاصره اقتصادی و جنگ رسانه‌ای، اظهار داشت: دشمن در رؤیای تغییر حکومت است و این دفعه با توجه به تجربیات تحریمی گذشته، برنامه وزارت خارجه، دفاع و وزارت خزانه‌داری آمریکا دقیق‌تر است و 400 نفر کارشناس مجرب را برای پیگیری نقطه‌ای تحریم‌ها به کار گرفتند.


وی افزود: دلار 4200 تومانی در گذشته قیمت واقعی نبود و نتیجه سرکوب قیمت دلار بود، اما بر اثر جنگ رسانه‌ای و روانی در اوایل امسال، دلار به حدود 18 هزار تومان رسید که نهایت به 10 هزار تومن تقلیل یافت، از جنگ روانی نباید غفلت کرد، بلکه باید از جنگ روانی مواظبت کنیم، جنگ اقتصادی ممکن است هنوز آثارش هویدا نشده باشد.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین خاطرنشان کرد: طبق قانون باید دولت 15 آذر لایحه بودجه را به مجلس ببرد، اما ما در نامه‌نگاری با رؤسای قوه، نوشتیم که بودجه 98 بودجه عادی نیست و باید یک بودجه جنگ اقتصادی نوشت، بودجه تنظیمی دولت متناسب با این شرایط نبود و رهبر انقلاب هم نظراتی داشتند که قرار شد، اعمال شود.


باهنر تأکید کرد: به صورت ناخودآگاه، سال بعد بودجه انبساطی از مجلس بیرون می‌آید و قرار شد یک تجدیدنظر بین رؤسای قوا انجام شود و آن را عملیاتی کنند.


وی افزود: مجلس باید یک اذن قانونی به سران قوا بدهد تا در صورت امکان سال آینده اگر مشکلی پیش آمد، تغییراتی در بودجه انجام دهد، اگر مجلس این کار را نکند، مجریان دولت ممکن است از راه‌های فراقانونی بخواهند این کار را انجام دهند، لذا مجلس باید یک سوپاپ اطمینان و اختیار به شورای هماهنگی مدیریت اقتصاد دولت قرار دهد.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: اگر سیاستمداران کشور بتوانند چند ماه پایانی امسال و اوایل سال بعد، شرایط کشور را مدیریت کنند، ترامپ و بزرگتر از ترامپ دست از برنامه‌هایشان برمی‌دارند.

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: باهنر اقتصادی جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با توجه به اتمام بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول در جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

وی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: اگر شورای نگهبان به این مصوبات ایرادی را وارد کرد مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلات هفته آینده ایرادات شورای نگهبان را مورد بررسی قرار داده و رفع خواهد کرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس یازدهم تا قبل از پایان عمر خود تکلیف بخش دوم لایحه بودجه را مشخص کرده تا به عنوان قانون به دولت ابلاغ شود.

کوچکی‌نژاد همچنین درباره وضعیت برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه را رفع کرد و در برخی موارد نیز به مصوبات قبلی خود اصرار کرد که این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود لذا مجددا اصلاحات اعمال شده در برنامه هفتم به شورای نگهبان برای اعلام نظر تقدیم خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد که تکلیف برنامه هفتم تا پایان مجلس یازدهم مشخص خواهد شد و برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود.

طبق اصلاحات آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی روند بررسی بودجه تغییر کرده است بدین شکل که ابتدا مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌شود.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مجلس بخش دوم لایحه بودجه را در هفته جاری بررسی کرد.

بررسی جداول در صحن مجلس شورای اسلامی برای اولین بار صورت گرفت. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی تنها احکام و سقف منابع و مصارف لایحه بودجه در صحن مجلس رسیدگی می‌شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902628

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟