Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@11:38:11 GMT

دادگاه فدرال: فرمان مهاجرتی ترامپ قانونی نیست

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۶۸۸۱۵

دادگاه فدرال: فرمان مهاجرتی ترامپ قانونی نیست

دادگاه استیناف در آمریکا اعلام کرد که ممنوعیت پناهجویی برای خارجی‌هایی که غیرقانونی وارد ایالات متحده شده‌اند، توجیه قانونی ندارد.

به گزارش ایسنا، تلاش دوباره دولت ترامپ برای محروم کردن مهاجران آمریکای مرکزی از حق پناهندگی در آمریکا ناکام ماند. دادگاه تجدیدنظر در آمریکا، ممنوعیت پناهندگی برای آن دسته از خارجی‌هایی را که غیرقانونی به ایالات متحده سفر کرده‌اند، مغایر قانون اساسی و قوانین بین‌المللی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این نیز، سه دادگاه فدرال دیگر فرمان ترامپ مبنی بر توقف پذیرش پناهجویان را رد کرده بودند. بر همین اساس دولت ترامپ در دادگاه عالی فرجام‌خواهی کرده بود. با رأی دادگاه تجدیدنظر، فرجام‌خواهی دولت ترامپ بی‌نتیجه ماند.

رئیس‌جمهور آمریکا اوایل ماه نوامبر فرمانی صادر کرد؛ مبنی بر این‌ که هیچ مهاجر غیرقانونی حق پناهندگی را نداشته باشد. این فرمان به طور ویژه متوجه مهاجران آمریکای مرکزی می‌شد که از مرز مکزیک روانه ایالات متحده می‌شوند. گواتمالا، هندوراس، نیکاراٰگوئه، پاناما، کستاریکا و السالوادور در زمره این کشورها هستند.

فرمان ترامپ با اعتراض وسیع سازمان‌های حقوق بشری روبرو شد. آنها این دستور را نقض حق پناهندگی و مقررات بین‌المللی پناهجویی خوانده و حکم ترامپ را به دادگاه بردند. دادگاه فدرال در سان فرانسیسکو پیش‌تر این حکم را معلق کرده و ناموجه دانسته بود.

از بین ۹ قاضی دادگاه تجدیدنظر، ۵ تن حکم دادگاه سانفرانسیکو را تایید کرده‌اند. چهار نفر دیگر، از قضات محافظه‌کاری هستند که با مواضع  ترامپ در قبال خارجی‌ها و مهاجران غیرقانونی هم‌سویی دارند.

جان رابرتز، رئیس دیوان‌عالی آمریکا از جمله قضاتی است که با طرح محدود کردن امکان پناهندگی مهاجران غیرقانونی مخالفت کرده است. دونالد ترامپ در ماه نوامبر، در واکنشی بی‌سابقه، او را "قاضی اوبامایی" و "قاضی جانبدار" خواند.

با رأی دادگاه تجدیدنظر، دولت ترامپ حق ندارد جلوی پناهندگی مهاجران غیرقانونی را بگیرد اما این حکم تاثیر چندانی در وضعیت این افراد ندارد.روز پنجشنبه ۲۰ دسامبر اعلام شد که مهاجران یادشده در مدت زمان بررسی تقاضای پناهجویی‌ خود، به مکزیک بازگردانده می‌شوند.

زمان بررسی این تقاضاها طولانی است. هزاران نفر از این مهاجران در مرز مکزیک و آمریکا جمع شده‌اند و مرزبانی و ارتش آمریکا مراقب ورود آنها به خاک ایالات متحده هستند. در آخرین نمونه، پلیس آمریکا به جمعیتی که مقابل دیوارهای حلبی مرز مکزیک صف کشیده بودند، گاز اشک‌آور شلیک کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است

به گزارش قدس آنلاین، شبکه آمریکایی «سی.بی.اس نیوز» به نقل از چند سند داخلی دولت فدرال این کشور نوشت، مقام‌های ارشد چند سازمان فدرال آمریکا اقدام به بررسی عملی بودن چند گزینه مربوط به اسکان گروهی از فلسطینی‌های ساکن غزه کرده‌اند که اعضای درجه یک خانواده آنها شهروندی یا اقامت دائمی  آمریکا را داشته باشند.

در این گزارش تصریح شد، یکی از گزینه‌های واشنگتن استفاده از برنامه موسوم به «برنامه پذیرش پناهجوی آمریکا» و اعطای وضعیت پناهندگی به کسانی است که توانسته‌اند از نوار غزه خود را به مصر برسانند.

این رسانه آمریکایی اعلام کرد هماهنگی با مصر به منظور خارج ساختن فلسطینی‌های بیشتر از غزه و اعطای پناهندگی به آنها در صورت داشتن خویشاوند آمریکایی، ضروری است.

رژیم صهیونیستی از زمانی که جنبش فلسطینی حماس در هفتم اکتبر گذشته عملیات «طوفان الاقصی» را در سرزمین‌های اشغالی به اجرا گذاشت، نوار غزه را آماج حملات بی‌رحمانه و بی‌وقفه خود قرار داده است.

آمارهای منتشر شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین حاکی از آن است که از آن زمان تا کنون بیش از ۳۴۵۰۰ فلسطینی در حملات صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند که عمدتا شامل زنان و کودکان می‌شوند. این حملات همچنین هزاران مجروح نیز در کنار تخریب‌های گسترده در این باریکه بر جای گذاشته  و اعمال محاصره از سوی صهیونیست‌ها نیز به ایجاد کمبودهای شدید مواد غذایی، آب و دارو منجر شده است.

سازمان ملل اعلام کرده با گذشت بیش از ۶ ماه از عملیات طوفان الاقصی و جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ۸۵ درصد جمعیت این باریکه آواره شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج