Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، عبدالمجید اجتهادی مدیرکل پیشگیری، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در مصاحبه با برنامه "رویداد" در رابطه با چرایی عدم مبارزه صحیح با قاچاق سوخت گفت: همواره با این مسئله رو به رو بودیم و در قانون مبارزه با قاچاق مصوبات خوبی تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اخیرا که نرخ فرارده های نفتی در کشورهای همسایه افزوده شده، فرصت برای متخلفان فراهم شد تا قاچاق فراورده های نفتی شدت بیشتری بگیرد.

اجتهادی همچنین از افزایش تعداد پروندهها در سازمان تعزیرات و ستاد مبارزه با قاچاق خبر داد و افزود: اقدامات در استانهای مرزی انجام می شود و حتی با اصلاح دستور العمل ماده 18 عرضه خارج از شبکه را نیز تحت قانون مبارزه با قاچاق قلمداد می کنیم.

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات گفت: سوختی که در استانهای مرزی قاچاق می‌شود، از استانهای مرکزی ارسال میشود؛ چون شرکت مدیریت پخش فرآورده‌های نفتی ارسال سوخت به مرزها را مدیریت می کند. قانونگذار میگوید خرید و فروش و حمل و نفت سوخت مشمول مقررات قاچاق است و از زمانی‌که این مصوبه در روزنامه رسمی منتشر شد، مبارزه با خروج فرآورده های نفتی در 20 روز اخیر شدت یافته است.

وی با بیان "در مقابله با قاچاق کمبود قانون نداریم"، گفت: تنها نمی‌توان با برخورد فیزیکی با قاچاق رو به رو شد و انتظار کاهش آمار قاچاق را داشت.

اجتهادی با بیان اینکه نمی توان دور تا دور کشور را دیوار کشید، تصریح کرد: نیاز کشورهای همسایه را می توان با بنزین نرخ فوب خلیج فارس یا کمتر از طریق استان‌های مرزی کشور تامین کرد و ساز و کار آن در مرزها ایجاد شده، اما نیاز استان‌های مرزی اتفاق نیفتاده است. وقتی گازوئیل لیتری 300 تومان در سیستان فروخته می‌شود و آن سوی مرز لیتری 10 هزار تومان است، انگیزه قاچاق افزایش می‌یابد.

اجتهادی افزود: همزمان با برخود فیزیکی، باید اقدامات پیشگیرانه را مدنظر قرار دهیم و انصافاً از سوی کارگروه مبارزه با قاچاق اقدامات مثبتی اتفاق افتاده است، اما باید به سمتی حرکت کنیم که کشورهای همسایه را تأمین نماییم تا هزینه آن نیز به‌دست خودمان برسد.

مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق سازمان تعزیرات گفت: درصدی از محل قاچاق سوخت به‌دست افراد انتقال‌دهنده می‌رسد؛ لذا باید فروش در دریا را توسعه دهیم و این کار وظیفه وزارت نفت است.

اجتهادی در واکنش به اظهار نظری مبنی بر لزوم گران شدن سوخت در کشور به منظور کاهش قاچاق گفت: ما چقدر باید این سوخت را گران کنیم تا قاچاق صورت نگیرد؟ طبیعتاً راه حل این نیست!

انتهای پیام/

20 / 20 مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی مدیرکل پیشگیری، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات افزایش قیمت سوخت افزایش قیمت سوخت در کشورهای همسایه دلیل افزایش قاچاق سوخت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزایش قیمت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده گران‌فروشی لبنیات یک فروشگاه لبنیاتی در این استان به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کرمانشاه مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: شعبه مذکور با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه در خصوص چگونگی تشکیل این پرونده، گفت: بازرسان جهاد کشاورزی پس از کشف تخلف گران‌فروشی، گزارش را به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

شاهی تصریح کرد: هم استانی‌های ساکن در کرمانشاه می‌توانند شکایات و گزارش‌های خود را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat۱۳۵.ir تعزیرات حکومتی ثبت و ارسال کنند.

وی خاطر نشان کرد: بعد از وصول این شکایات و گزارش‌ها بررسی و سپس نتایج به اطلاع آنها می‌رسد.

کد خبر 6099600

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • محکومیت یک میلیارد و ۴۹۷ میلیون ریالی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • قاچاقچی سوخت در امیدیه محکوم به پرداخت جزای نقدی شد