Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، طرح پایش که به معنای پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای است، با هدف یکپارچه کردن و هدفمندی پایان نامه ها و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اساتید دانشگاه ها توسط مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در آذر ماه سال جاری رونمایی شده است. در این راستا به هر واحد دانشگاهی یک موضوع یا چندین محوریت داده شده تا از این پس بتوانند طرح های پژوهشی و تحقیقاتی خود را به آن سمت هدایت کنند و فعالیت های علمی و پژوهشی خود را با تمرکز بر این موضوعات ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا ماموریت بررسی و تحقیق در چالش های نظام سلامت و پزشکی به دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران و دانشگاه آزاد واحد تهران غرب محول شده است تا بتوانند به صورت متمرکز بر این موضوعات تمرکز کنند و نیاز ها و معضلات این حوزه ها را از طریق مسیر علمی و پژوهشی و توسط دانشجویان و اساتید فرهیخته رفع نمایند.

در این زمینه، دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص جزئیات این ماموریت اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران به همراه دانشگاه آزاد تهران غرب، در راستای تحقق اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی و طرح پایش، روی چندین موضوع در حوزه پزشکی و سلامت تمرکز کرده است که بخش مهمی از این نظام موضوعات بر بحث اعتیاد متمرکز شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر موضوع اعتیاد،HIV و همچنین منظومه علم صنعتی و سلامت از مباحث مهم موجود در جامعه است که در این زمینه، 3 جلد کتاب نیز در نظام موضوعات دو دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران و واحد تهران غرب به تازگی به چاپ رسیده است.

ابطحی افزود: در واقع ماموریت گرایی نظام موضوعات، در دانشگاه علوم پزشکی تهران و واحد تهران غرب با محوریت ارتقای نظام سلامت است که در این راستا 14 چالش اصلی انتخاب شده است و این چالش ها دارای حدود هزار و 200 زیر مجموعه هستند و شامل موضوعات پژوهشی و موضوعات پایان نامه ای هستند و اگر دانشجوهای دانشگاه علوم پزشکی و واحد تهران غرب بتوانند مسیر تحقیقاتی و پژوهشی خود را به درستی در این حوزه ها انتخاب کنند، می توانند درآینده ای نزدیک، بسیاری از مشکلات و چالش های نظام سلامت را رفع خواهند کرد.

وی تصریح کرد: اولین دستاورد دانشگاه های علوم پزشکی این بود که 8 دانشکده ای که از زمان گذشته به صورت جداگانه و جزیره ای کار تحقیقات و پژوهش خود را انجام می دادند، نظام مند شدند و در یک مرکز جمع آوری گردیدند. در واقع حوزه هایی که مربوط به نظام سلامت بود از جمله بیمارستان و نیروهای پزشکی، بهداشت و درمانی به تنهایی نتوانستند معضلات نظام سلامت و چالش های آن را برطرف نمایند اما در حال حاضر با وجود فعالیت های بین رشته ای و به کمک دانشکده های غیر پزشکی و همچنین نظام موضوعات و طرح پایش به صورت پژوهش و طرح های تحقیقاتی، این موارد عملیاتی خواهد شد.

ابطحی در ادامه گفت: سال های سال بود که نظام موضوعات و فعالیت های بین رشته ای مانند پزشکی و مهندسی به تفاهم و برنامه مشترک کلی نمی رسیدند، اما نظام موضوعات باعث شد تا توانمندی بسیار بالای واحد تهران غرب و دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مشترک به بحث و تبادل نظر و تحقیق بپردازند و در نهایت به عنوان یک منظومه تحقیقاتی جمع آوری گردند.

وی بیان کرد: قطعا فعالیت های بین رشته ای می تواند بسیار بهتر از تک رشته ای مثمرثمر واقع شود. در همین نظام سلامت تنها 25 تا 30 درصد ارتقای پژوهشی به تجهیزات و نیروی پزشکی مربوط می شود و در واقع 65 تا 70 درصد آن خارج از منظومه پزشکی و دروس علوم پزشکی است و به امکانات دیگر جامعه مانند مسائل مربوط به آب ، تغذیه ، مباحث روانشناسی، آلودگی هوا و ... متصل می شود که می تواند تاثیر مثبت و به سزایی بر افراد و عموم مردم جامعه داشته باشد.

ابطحی افزود: البته در گذشته هم موضوعاتی مانند اعتیاد و دیگر چالش های نظام سلامت به صورت پراکنده در سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورد بررسی و تحقیق قرار می گرفت، اما این که به صورت نظام موضوعات منسجمی که با ماموریت گرایی و به صورت هدفمند دستورالعمل داشته باشند و دانشجویان و اساتید را موظف کنند تا از این 3 محور اصلی موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی خود را انتخاب نمایند، نبوده است.

وی در پایان تاکید کرد: در واقع اصلی ترین شاخصی که ما را در نظام علمی و پژوهشی به موفقیت می رساند، یکپارچگی است و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد و واحد تهران غرب متشکل و هماهنگ باهم و به دور از جزیره ای عمل کردن، می توانند تمام برنامه های نظام موضوعات و طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به خود را با هدف ارتقای سطح پژوهشی کشور است، به صورت جدی تر و بهتر از قبل پیگیری نمایند و بنده بسیار امیدوارم که در آینده ای نزدیک می توانیم دستاوردهای چشم گیری در این حوزه ها به دست آوریم.

انتهای پیام/

283 / 167 طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهران غرب اعتیاد نظام سلامت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهران غرب اعتیاد نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۹۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری تاکید کرد و کارشناسان علوم آزمایشگاهی را دیده‌بانان حوزه سلامت دانست.

دکترعلی اصغر خیرخواه امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در آیین گرامیداشت روز ماما و علوم آزمایشگاهی گفت: ارائه خدمات سلامت با همکاری واحدهای مختلف محقق می‌شود و در این جهت تلاش مجموعه بهداشت و درمان بر کسی پوشیده نیست و گرامیداشت این روز بهانه‌ای برای تجلیل و ستایش از زحمات ماماها و کادر علوم آزمایشگاهی است.

 وی افزود: این نخستین جلسه رسمی تقدیر و تشکر از  کادر حوزه علوم آزمایشگاهی بعد از کرونا است و شاید خدمات این حوزه کمتر دیده شود ولی نقش بسیار موثر و اساسی در حوزه سلامت و درمان بیماران دارند که می‌توان گفت دیده‌بانان حوزه سلامت هستند.

خیرخواه در ادامه با اشاره به اهمیت نقش ماماها در حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: ماماها نقش کلیدی در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری دارند و با کمک‌هایی که به مادران و زنان باردار کردند، سلامت جامعه را ارتقا بخشیدند و دغدغه‌های آنها در این زمینه داشتند، جای تقدیر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث جوانی جمعیت جنوب کرمان افزود: در این راستا افزایش تخت‌های NICU مراکز درمانی را داریم و شاهد راه‌اندازی یکی از بزرگترین پروژه‌های جنوب کرمان خواهیم بود.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در راستای تحقق مطالبات در روزهای آینده گفت: مجموعه دانشگاه در تمام معاونت‌ها تلاش صادقانه‌ای در ارتقا و توسعه خدمات سلامت دارند که جای خرسندی است.

 در این آیین از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و کارشناسان نمونه علوم آزمایشگاهی دانشگاه تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت