Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان نصیری دانشجوی دکتری دانشگاه تهران و مجری طرح «اسکلت خارجی غیرفعال برای کاهش مصرف انرژی و تأخیر خستگی در عضلات مفصل ران در هنگام دویدن» در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این نوآوری یک اسکلت خارجی غیرفعال است که برای کاهش مصرف انرژی و به تأخیر انداختن خستگی در هنگام دویدن طراحی شده است.

وی با بیان اینکه این برای اولین بار است که اسکلتی با استفاده از فنر و بدون هیچ موتوری طراحی می شود، خاطر نشان کرد: این اسکلت، انرژی را بین دو پا منتقل و بخشی از هدررفت انرژی را به هنگام دویدن در فنر ذخیره می کند و این کار باعث می شود فرد در طولانی مدت دچار خستگی کمتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری عنوان کرد: با استفاده از این اختراع، افراد می‌توانند یک مسیر طولانی را با خستگی کمتری بدوند یا با صرف انرژی مشخصی، با سرعت بیشتری گام بردارند.

این پژوهشگر با بیان اینکه اسکلت طراحی شده در مقایسه با ساختارهای طراحی شده با رویکرد مشابه، قابلیت‌های بسیار بالاتری دارد، گفت: این سیستم دقیقاً بر مبنای اطلاعات جمع‌آوری شده از بدن انسان طراحی شده است.

وی افزود: استفاده از این اسکلت به هنگام دویدن، مصرف انرژی فرد را کاهش خواهد داد که این امر به کاهش خستگی عضلات به‌خصوص در سرعت‌های بالا خواهد انجامید و برای گستره وسیعی از سرعت‌ها در هنگام دویدن کاربرد دارد؛ این در حالی است که سایر اسکلت‌های خارجی غیرفعال تنها برای دویدن یا راه رفتن و در سرعتی خاص کاربرد دارند.

وی عنوان کرد: این ساختار کاملاً غیرفعال است، به این معنا که از هیچ موتور، باتری یا سیستم الکترونیکی استفاده نمی‌کند و تنها به کمک طراحی بسیار ساده و هوشمندانه، یک فنر ورقه‌ای در ساختار خود قادر است در هنگام دویدن، بخشی از انرژی یکی از پاها را ذخیره کرده و به پای دیگر منتقل کند.

به گفته نصیری، این وسیله به روش استاندارد مورد تائید مجامع علمی، کاهش مصرف انرژی هشت درصدی را در هنگام دویدن به دست آورده است.

وی افزود: این اسکلت خارجی با استفاده از یک فنر ورقه‌ای، دو مفصل ران را به یکدیگر متصل می‌کند. این فنر ورقه‌ای با تبادل انرژی بین دو پا، از هدررفت انرژی جلوگیری کرده و انرژی در حال اتلاف در یک پا را به پای دیگر تزریق می‌کند.

نصیری با بیان اینکه برای ساخت این اسکلت از هزینه کمتری نسبت به اسکلت های دیگر تولید شده است، بیان کرد: افق دور این تحقیقات طوری است که افرادی که مشکل جسمانی دارند از این اسکلت بهره ببرند چون انرژی کمتری مصرف می کند؛ در واقع افرادی که مشکل جسمی دارند می توانند بدین واسطه دویدن را تجربه کنند.

 وی با بیان اینکه برخی از ورزشکاران هستند که دچار دردهای عضلانی یا سیاتیکی هستند، گفت: این افراد هم می توانند با استفاده از این اسکلت خارجی دویدن را با درد کمتری تجربه کنند.

به گزارش مهر، همکاران این پژوهش مجید نیلی‌احمدآبادی، ارژنگ احمدی و آرمین زارع هستند که در دانشگاه تهران به انجام رسیده است. همچنین این طرح در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی موفق به کسب رتبه سوم گروه نوآوری در گروه برق و کامپیوتر شده است.

کد خبر 4492547 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: انرژی جشنواره خوارزمی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در جریان این بازدید مقرر شد با پیگیری مجدد فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی به منظور تخصیص اعتبارات لازم، روند پیشرفت پروژه شتاب بیشتری به خود بگیرد و تا پایان فصل بهار سقف‌های طبقات اول دو فاز این پروژه تکمیل و نهایی گردد بر همین اساس انتظار بر این خواهد بود که تا پایان سال جاری سازه اسکلت بتنی پروژه شاهد پیشرفت ۸۰ درصدی باشد.

این پروژه از محل اعتبارات ملی با مسئولیت شرکت توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیزات پزشکی کشور با قرارداد اولیه حدود ۱۱۸.۷۵۰ میلیارد تومان با زیربنای ۲۶۱۶۷ مترمربع و شروع قرارداد از سال ۱۳۹۷ با مدت قرارداد ۲۴ ماهه اجرای اسکلت بوده که پیمانکار پروژه شرکت عمران آبادی تبریز با مهندسین مشاور طرح واجرای موج نو تاکنون فقط خاکبرداری، اجرای بتن و پی فنداسیون، ستون‌ها و دیوار حائل با پیشرفت فیزیکی حدود ۲۰ درصد (اسکلت بتنی) به انجام رسیده است. 

اعتبار مصوب این پروژه دارای عملکرد مالی از سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به میزان ۹.۱۸ در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۲۳.۱۳ مصوب ودر سال ۱۴۰۲ دارای اعتبار مصوب ۲۳ میلیارد تومان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • دویدن جالب و منحصر به فرد آنتونیو رودیگر در جشن مادریدی ها / فیلم
  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • گروسی: پیشنهادی برای ادامه همکاری ارائه دادم | به بازیگران خارجی توجه نمی‌کنیم، نقش ایران را می‌بینیم
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • (ویدئو) انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)