Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نائب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه نباید ماجرای نماینده سراوان به حساب کل مجلس گذاشته شود، گفت: باید با هر کس متناسب با خطایی که انجام داده است، برخورد شود.
 محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس با بیان اینکه تصور افکار عمومی این است که شأن و جایگاه مجلس کاهش یافته است، گفت: هیئت رئیسه مجلس با هدف کمک به دولت، تعامل نزدیکی با قوه مجریه دارد که این امر موجب شده است که مجلس شعبه ای از دولت تلقی شود و این امر به جایگاه مجلس ضربه زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این طرز تفکر بر روی کارکنان دولت نیز تاثیر گذاشته است. ریاست مجلس باید تدبیری بیاندیشد که مجلس به عنوان شعبه ای از دولت تلقی نشود.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی اظهارداشت: اینکه آقای درازهی با هماهنگی قبلی به سازمان گمرگ رفته اند یا بدون هماهنگی به آن سازمان مراجعه کرده اند باید بررسی شود، ولی در هر صورت شأن هرشخصی باید ابتدا توسط خود شخص حفظ شود.
وی اظهارداشت: برخورد نماینده مجلس با کارمند عادی جلوی در سازمان به هیچ وجه در شأن ملت ایران و نمایندگان ملت نیست و عدم احترام به نماینده مجلس توسط نگهبان توجیهی برای به کاربردن کلمات قبیح توسط نماینده نمی‌شود. آقای درازهی نباید در برابر منع ورود وی به داخل سازمان از خود ناشکیبایی نشان می‌داد و کلماتی به کار می‌برد که شأن مجلس و شأن خود را پایین بیاورد.
دهقان افزود: انتظار داریم با توجه به اینکه همه مسئولان و مردم در برابر قانون یکسان هستند، هرکس خطایی انجام داده است با وی برخورد شود.
وی تصریح کرد: در این ماجرا هر فردی که خطایی انجام داده است، باید متناسب با خطای صورت گرفته با وی برخورد شود، چه مسئولی که نگهبان خود را توجیه نکرده و از ورود نماینده مردم به داخل سازمان جلوگیری کرده و چه نماینده ای که مطابق شأن ملت و موکلان خود عمل نکرده و شأن مجلس را پایین آورده است.
نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس با بیان اینکه نباید این موضوع به حساب کل مجلس گذاشته شود، گفت: باید با هرکس متناسب با خطایی که انجام داده است، برخورد شود و نتیجه آن به ملت اعلام گردد.
دهقان گفت: این موضوع را از منظر دیگری هم باید نگاه کرد و آن این است که نمایندگان و مسئولان کشور تا زمانی مورد احترام ملت هستند که احترام خود راحفظ کنند و در این کشور هیچ مقامی نمی تواند به اصطلاح پا را از گلیم خود فراتر بگذارد والا با برخورد مردم عادی مواجه می شود و این نشان می‌دهد در نظام جمهوری اسلامی همچنان مردمی بودن و تواضع در برابر مردم اصلی غیر قابل تغییر است و عبور از این اصل هزینه بالایی دارد.
منبع: مهر برچسب ها: دهقان ، درازهی ، مجلس

منبع: خرداد

کلیدواژه: دهقان درازهی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • ماجرای نظامی اسرائیلی که بخاطر عشق، اطلاعات گنبدآهنین را به ایران لو داد!
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است