Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن تولیدکنندگان سیمان گفت: نیاز سوریه به سیمان ۵ میلیون تن در سال برآورد می‌شود که اگر ما بتوانیم در سال ۹۷ تا ۲ میلیون تن آن را در اختیار بگیریم شرایط خوبی برای سیمان ایران به وجود خواهد آمد.

عبدالرضا شیخان در خصوص صادرات سیمان گفت: برای صادرات به سوریه صحبت‌هایی تاکنون انجام شده است  و جلساتی نیز با سازمان‌ها و نهادهای مختلف برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر مهم‌ترین بحث در این حوزه حمل و نقل و رسیدن کالا به دست مشتری است.

رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان ادامه داد: در حال حاضر کشور سوریه نیاز شدیدی به سیمان دارد و ما نیز توان صادراتی خوبی داریم اما باید قیمت تمام شده به این کشور مشخص شود. بر همین اساس چندین جلسه در اتاق ایران با حضور مسئولان سازمان توسعه تجارت برگزار شده تا به یک نقطه مشترک برسیم.

وی در خصوص نحوه تصفیه سیمان صادراتی به سوریه گفت: کشور سوریه یکسری مواد معدنی دارد که می‌توان بخشی از صادرات را با آن تهاتر کرد. در جلساتی که ما با سازمان توسعه تجارت داشتیم بیان شده که هزینه صادرات را مستقیماً تاجران سوریه‌ای پرداخت می‌کنند و طرف معامله ما آنها هستند حال اینکه به صورت صرافی، چمدانی یا سیستم بانکی باشد، هنوز مشخص نشده است.

شیخان تصریح کرد: نیاز سوریه به سیمان ۵ میلیون تن در سال برآورد می‌شود که اگر ما بتوانیم در سال ۹۷ تا ۲ میلیون تن آن را در اختیار بگیریم شرایط خوبی برای سیمان ایران به وجود خواهد آمد البته یک تعرفه جزئی هم برای واردات وجود دارد اما با توجه به اینکه چیزی از کارخانه‌های سیمان سوریه باقی نمانده این کشور شدیداً به دنبال واردات سیمان است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان سیمان در خصوص صادرات به عراق گفت: هنوز مشکلات صادراتی ما با این کشور وجود دارد. مقدار محدودی سیمان به جنوب عراق و مقداری کلینیکر به اقلیم صادر می‌شود اما با توجه به راه‌اندازی کارخانه‌های سیمان در این کشور تعرفه‌های واردات سیمان همچنان بالا است و این برای تمام سیمان‌های وارداتی از کشورهای مختلف صدق می‌کند.

وی در خصوص صادرات به افغانستان گفت: با توجه به پیمان‌سپاری ارزی و بخشنامه‌های متعددی که در این خصوص صادر شده امروز صادرکنندگان با احتیاط بیشتری فعالیت می‌کنند زیرا تا الان ما به صورت ریالی به افغانستان صادرات داشتیم اما باید امروز تعهد ارزی بدهیم. بر همین اساس دیگر صادرات به این منطقه توجیهی ندارد.

شیخان افزود: تا پیش از این تقریباً سالی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن صادرات داشتیم که در هشت ماه اخیر به میزان قابل توجهی به خاطر پیمان‌سپاری ارزی صادرات کاهش داشته است.

 

ایلنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BUT برچسب ها: سوریه ، سیمان ، صنعت سیمان ، پیمان سپاری ارزی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سوریه سیمان صنعت سیمان پیمان سپاری ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد