Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینک که خدمت به نیازمندان سراسر کشور با نام مقدس امام رضا(ع) در قالب اعزام گروه‌های جهادگران رضوی محقق شده، دوستداران خدمت در سایه آستان مقدس رضوی همراه با گروه‌های جهادی، راهی مناطق محروم می شوند. همه دست به کار شده‌اند و در جهت محرومیت زدایی کشور، فعالیت گسترده‌ای را شروع کرده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین،اینک که خدمت به نیازمندان سراسر کشور با نام مقدس امام رضا(ع) در قالب اعزام گروه‌های جهادگران رضوی محقق شده، دوستداران خدمت در سایه آستان مقدس رضوی همراه با گروه‌های جهادی، راهی مناطق محروم می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه دست به کار شده‌اند و در جهت محرومیت زدایی کشور، فعالیت گسترده‌ای را شروع کرده‌اند.
همراه با گروه‌های جهادی دانشجویان، بعضی گروه‌های جهادی مستقل نیز در استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و ... مورد حمایت آستان قدس رضوی قرار گرفته‌اند تا در قلب مناطق محروم کشور برای کاهش فاصله طبقاتی و زدودن چهره فقر در اطراف شهرها و روستاهای کشور تلاش کنند.

* خدمت ۲۲۹ گروه جهادی
معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی از اختصاص اعتبار ۴۶۴ میلیون تومان توسط این معاونت برای اعزام ۲۲۹ گروه جهادی به مناطق محروم سراسر کشور در شش ماهه نخست سال ۹۷ خبر داد.
مصطفی خاکسار قهرودی با تأکید برضرورت خدمت رسانی صادقانه و تلاش برای رفع مشکلات نیازمندان در معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی، به اعزام گروه‌های جهادی دانشجویی اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ گروه از دانشجویان نیز در بخش‌های عمرانی و پزشکی به مناطق محروم کشور اعزام شدند.
خاکسار با اشاره به نوع خدمات گروه‌های جهادی گفت: حمایت از اعزام گروه‌های جهادی و فعالیت آنان در زمینه فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و پزشکی در مناطق محروم تا سقف ۵ میلیون تومان برای هر گروه بوده ‌است.
وی در این خصوص ادامه داد: در شش ماهه نخست امسال، ۳۹ درصد فعالیت گروه‌های جهادی عمرانی، ۲۳ درصد آموزشی، ۱۷ درصد در حوزه سلامت و بقیه خدمات، صرف اشتغال زایی و تحقیقات شده ‌است.
وی همچنین افزود: توانمندسازی و اشتغال‌زایی محرومان و اقشار بی‌بضاعت رویکرد اصلی سیاست‌های محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی است و ۱۲ درصد خدمات گروه‌های جهادی نیز صرف اشتغال شده است.

 اعزام گروه‌های جهادی به ۲۰ استان کشور
خاکسار قهرودی با اشاره به خدمت گروه‌های جهادی در ۲۰ استان کشور گفت: خوزستان با فعالیت ۳۴ گروه جهادی، از بالاترین حمایت گروه‌های جهادی در شش ماهه نخست سال ۹۷ برخوردار شد و پس از آن به ترتیب ۲۴ گروه جهادی درخراسان رضوی، ۲۱ گروه در خراسان شمالی و ۱۸ گروه در آذربایجان غربی خدمت‌رسانی کردند؛ در مجموع نیز ۶۹ گروه به دهستان‌های هدف و ۱۶۰ گروه به خارج دهستان‌ در این استان‌ها اعزام شدند.
وی با اشاره به اهم اقدامات اردوهای جهادی اعزامی به دهستان‌های هدف خراسان رضوی در نوروز ۹۷ گفت:  در راستای محرومیت زدایی از دهستان‌های هدف با اقدامات مقدماتی، تعداد ۲۳ گروه جهادی شامل ۹۲۹ نفر تشکیل و در ایام نوروز ۹۷ به سه دهستان دره یام خوشاب، شعبه رشتخوار و بخش رضویه مشهد اعزام شد و خدماتی در حوزه بهداشت درمان و سلامت، عمرانی عام‌المنفعه، خانه مددجویی حمام و سرویس بهداشتی برای محرومین و خدمات دیگری در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی بهداشت فردی و محیط، اشتغال و بازاریابی، قرآن و احکام ، معاشرت، معارف اسلامی و توانمندسازی ارائه دادند.
خاکساری افزود: در این مأموریت به مدت ده روز با کمک ۹۲۹ نفر، خدمات پزشکی بهداشتی و سلامت برای ۴۹۳۷ نفر توسط ۸ گروه پزشکی، خدمات فرهنگی و آموزشی برای ۶ هزار نفر توسط سه گروه فرهنگی و ۶۸ مورد اقدامات عمرانی توسط ۱۲ گروه عمرانی با هزینه تقریبی ۳۳۵ میلیون تومان انجام شد، که علاوه بر نیروی جهادی متخصص رایگان، بیش از ۵۰ درصد هزینه‌ها توسط خیرین و مشارکت مردمی و مساعدت‌های محلی تأمین شد.
وی یادآوری کرد: از این تعداد ۵۶۰ نفر در قالب ۸ گروه جهادی توسط بسیج دانشجویی اعزام شد و با هماهنگی به عمل‌آمده از این تعداد، ۴ گروه پزشکی فرهنگی و آموزشی به روستاهای هدف اعزام و ۴ گروه عمرانی در روستاهای همجوار دهستان هدف به کارگیری و توسط نمایندگی آستان قدس در خراسان رضوی مدیریت شد.

 خدمات در حوزه سلامت
معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی با اشاره به خدمات پزشکی، بهداشتی به عنوان یکی از اقدامات میدانی مهم و تخصصی گروه‌های جهادی تشریح کرد: تنها در نوروز امسال ۴۹۳۷ نفر از خدمات دندانپزشکی، چشم‌پزشکی، مامایی، مشاوره، طب سنتی، پزشک عمومی و سایر خدمات متفرقه پزشکی بهره بردند و نیز خدمات دارویی رایگان بین محرومین و نیازمندان به مبلغ ۴۱۰ میلیون ریال توزیع شد.
وی در خصوص اعزام پزشکان خادمیار و کادر درمانی در حوزه سلامت در شش ماهه اول سال ۹۷ گفت: تعداد ۸۵ گروه جهادی سلامت به مناطق محروم کشور اعزام گردید و اعتباری بالغ بر ۹۵ مییلون تومان برای کمک به استان‌هایی که برای اعزام گروه‌های جهادی سلامت در دهه کرامت به دهستان‌های هدف و سایر مناطق محروم اعلام آمادگی کرده بودند، پرداخت شد.
خاکسار قهرودی به ارائه خدمات دندانپزشکی گروه‌های جهادی در حاشیه شهر مشهد توسط جهادگران رضوی نیز اشاره کرد: در راستای ارائه خدمات پزشکی و درمانی به محرومان و نیازمندان با استفاده از ظرفیت بهداری سپاه دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان جهادی و ... گروه جهادی دندانپزشکی با سه دستگاه یونیت سیار و تعداد ۲۰ نفر پزشک، دستیار و خادمیار در حاشیه شهر مشهد مقدس و کانون مرکزی بولوار توس تشکیل شد و با هماهنگی انجام شده، این گروه تا پایان سال ۹۷ و در مقاطع ۷ تا ۱۰ روزه در کانون‌های مختلف شهر مستقر و به نیازمندانی که قبلا شناسایی و لیست شده اند، خدمات پزشکی ارائه خواهند نمود.

خدمات عمرانی و فرهنگی
خاکسار قهرودی در پایان از بعضی از خدمات عمرانی انجام شده در نوروز امسال نیز یاد کرد و افزود: احداث یک واحد مسجد، یک واحد مهد قرآن، ۲۳ واحد خانه دام، ۱۰ واحد منزل مددجو، ۸ سرویس بهداشتی و حمام نیازمندان، تعمیر و مرمت ۷ واحد مسجد و ۱۵ واحد سرویس بهداشتی مساجد دهستان شعبه رشتخوار از اقدامات عمرانی جهادگران رضوی در سه دهستان هدف در دره یام، شعبه رشتخوار و بخش رضویه مشهد بود.
وی ادامه داد: همچنین گروه‌های جهادی در نوروز سال جاری در امام‌زاده فاضل دهستان هدف شهرستان رشتخوار، ایستگاه صلواتی و پذیرایی از زائران و مسافران نوروزی برپا کردند و نیز در مجموع ۲۵ جلسه کلاس آموزش احکام و معارف اسلامی، ۲۰ جلسه آموزش بهداشت و ۲۰ جلسه کلاس آموزشی هنری و اشتغال برگزارکردند.
 منبع: آستان
 پایان پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهادگران رضوی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۳۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود

ایسنا/گلستان نماینده ولی فقیه در استان گلستان ضمن تقدیر از دستاوردهای علمی جهاد دانشگاهی گفت: تبیین دستاوردهای جهاد دانشگاهی باعث امیدآفرینی در جامعه خواهد شد.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی بعدازظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی  نائینی رییس جهاد دانشگاهی کشور و رئیس و اعضای جهاد دانشگاهی گلستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی باید دستاوردهای ارزشمند خود در زمینه های مختلف را برای همگان بازگو کند تا در جامعه امیدآفرینی شود.

وی با بیان اینکه پیامبر بزرگ اسلام (ص) و بزرگان دین ما علی رغم نداشتن امکانات با اراده قوی در راه رسیدن به آرمان‌های خود تلاش کرده و خدمات درخشانی را به بشریت ارزانی کردند، گفت: به عنوان نمونه امام‌ صادق(ع) علی رغم محدودیت شدیدی که دشمنان ایجاد کرده بود با تاسیس حوزه علمیه و تربیت افراد در نشر اسلام حقیقی تلاش کرد.

نماینده ولی فقیه به جهادگران توصیه کرد: ترسی از محدودیت‌ها و کمبودها نداشته باشند و با الگو قراردادن بزرگان دین در ادامه راه خود مصمم باشند.

وی ادامه داد: مامون عباسی امام رضا(ع) را مجبور کرد برخلاف میل باطنی خود نماز عید فطر را برگزار کند و  این امام معصوم با بهره گیری از این فرصت پایه های حکومت مامون را به لرزه انداخت تا جایی که مأمون جلوی اقامه کامل نماز امام را گرفت.

نورمفیدی با تاکید اینکه کشور ایران نیازمند اراده تحول بنیادین است، اضافه کرد: جهاد تنها مختص جهاد دانشگاهی نیست بلکه باید حوزه علمیه و تمامی دستگاه های با عزمی جهادگونه در مسیر رفع مشکلات مردم گام بردارند.

خطیب جمعه تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با بکارگیری افراد نخبه و مستعد زمینه رشد و توسعه کشور را بیش از پیش فراهم کند.

حسن مسلمی نائینی نیز در این دیدار گفت: نهاد همواره به دنبال انجام کارهای تحقیقاتی برای رفع نیازهای کشور بوده است، گفت: در دوران دفاع مقدس این نهاد تمام توان تحقیقاتی خود را در خدمت جبهه و جنگ قرار داد که با تلاش جهادگران جوان با تولید و تعمیر هر کدام از تجهیزات دفاعی، نیاز رزمندگان اسلام را برطرف شد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در کنار فعالیت‌های فنی و مهندسی و لجستیک جنگ از امور فرهنگی نیز غافل نشد افزود: پس از جنگ نیز این نهاد تلاش کرد تا کارهای بر زمین مانده مورد نیاز مردم را دست بگیرد و با بودجه کم و اعتقاد قوی به سرانجام برساند.

دکتر مسلمی نائینی با ذکر مثالی در این زمینه به راه اندازی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: با تلاش جهادگران این پژوهشگاه که اکنون جزو ده مرکز بزرگ جهان در درمان ناباروری است از یک اتاق کوچک ۱۲ متری شروع شد و امروزه آنقدر پیشرفت کرده ایم که از نقاط مختلف دنیا برای درمان به این پژوهشگاه می‌آیند و تاکنون ۴۰ هزار نوزاد به کمک آنها به دنیا امده و در سلول درمانی و ژن درمانی اقدامات ارزشمندی در حال انجام است.

درمان سرطان های شایع بانوان، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی از دیگر دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود که رئیس این نهاد به آن اشاره کرد و افزود: در حوزه فنی و مهندسی نیز از ساخت دکل‌های نفتی تا قطار متر ملی جهادگران فعالیت دارند که همه آنها در مسیر خودباوری و اعتماد به توان داخلی است و از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

مسلمی نائینی با بیان اینکه ترویج و توسعه گیاهان دارویی یکی از برنامه های این نهاد است، ادامه داد: بیش از هزار و ۵۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند که از این تعداد قریب به ۴۰۰ نوع گیاه دارویی مختص کشورمان بوده و در دیگر نقاط دنیا کشت نمی‌شود، اما به صورت خام از کشور خارج و پس از فرآوری در کشورهای دیگر دوباره به کشور ما وارد می‌شود که با افتتاح فاز اول دهکده گیاهان دارویی سعی کردیم گامی مهم برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس