Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت برخورد با سد معبر ساختمانی در پایتخت تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، زهرا نژادبهرام روز یکشنبه در یکصد و نهمین جلسه شورای شهر تهران بیان کرد: بیشترین مطالبه شهروندان تهرانی از مدیریت شهری مساله رفع سد معبر چه از نوع صنفی و چه مصالح ساختمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اقدامات مدیران مناطق و شرکت شهربان و حریم بان به عنوان نهاد متولی نشان می دهد که تمرکز بر روی سد معبر صنفی و بساط گستران است.
نژاد بهرام افزود: با توجه به اینکه عرض پیاده روهای شهر تهران به ندرت از 1.5 متر می رسد، مساله سد معبر ساختمانی به عامل نارضایتی مهم در مناطق 22 گانه پایتخت علی الخصوص در پهنه های فرسوده و ناپایدار کلانشهر تبدیل شده است.
وی اظهار داشت: مشاهده پدیده هایی چون تجاوز به عرض گذر حصار کارگاهی، تجاوز به عرض گذر داربست ومصالح ساختمانی و دپوی میلگرد به بخشی از سیمای روزانه در پیاده روهای شهر تبدیل شده است.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: ضوابط و مقررات مرتبط در این باره در برگیرنده بخشنامه ها و ضوابط مقررات ملی ساختمانی است که مقرر نموده، املاک واقع در محورهای اصلی و همچنین شمال کلیه معابر فرعی، بعد از اتمام سقف طبقه اول، نگهداری مواد و مصالح و نخاله های ساختمانی در پیاده رو مجاز نبوده و باید به داخل محدوده ملک انتقال یابد.
نژاد بهرام بیان کرد: مواد و مصالح و نخاله های ساختمانی به داخل محدوده ملک انتقال یابد و مالک مکلف شده در صورتیکه ملک در مرحله گودبرداری یا اجرای سقف اول باشد، آهن آلات با گونی محصور شود تا از خطرات احتمالی گذر عابرین و رانندگان جلوگیری شود.
وی گفت: املاک شمالی نیز پس از اجرای سقف اول موظف به آزادسازی کامل سطح اشغال شده گذر عمومی هستند.
وی بیان کرد: مقررات ملی ساختمان مکلف کرده در صورتی که راه عبور عمومی محدود یا مسدود شده باشد، باید راه عبور موقت در محل مناسبی که به تایید مراجع ذیربط برسد ایجاد شود.
نژاد بهرام بیرون زدگی هریک از اجزا سازه های موقت از قبیل حصار حفاظتی موقت کارگاه، سرپوش حفاظتی و داربست از محدوده بنای در دست ساخت را بر اساس قانون ممنوع دانست.
وی گفت: با توجه به گستردگی سدمعابر ساختمانی، ضروریست نوع نگاه و اولویت برخورد در خصوص سد معبر در برگیرنده توامان سدمعبر صنفی و ساختمانی باشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خواستار بازنگری در ساختار اداری-اجرایی مواجه با پدیده سدمعبر ساختمانی به منظور اجتناب از تداخل وظایف شرکت شهربان-حریم بان و ادارات شهرسازی ناحیه شد.
وی گفت بازنگری در این ساختار، موجب نظارت دقیق تری بر نحوه اجرای مقررات و بخشنامه های مرتبط با سدمعبر ساختمانی می شود.
تهرام/7244/ 1539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سد معبر پايتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۴۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از تعویض ۶۰ یونیت پل‌های عابر مکانیزه در پایتخت خبر داد. - اخبار اجتماعی -

هادی حق‌بین؛ معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره نگهداشت پل‌های عابر مکانیزه اظهار کرد: این بخش از اواخر سال گذشته به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران واگذار شده است و برهمین اساس جلساتی را با معاونت خدمات شهری شهرداری برای انتقال موارد از این معاونت داشته‌ایم.

وی با اشاره به تعویض نخستین یونیت در پل عابر مکانیزه در(تقاطع جلال آل احمد ـ چمران ایستگاه مدرس) تصریح کرد: این کار درحال انجام است و ان‌شاءالله ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد و حتما استانداردها گرفته خواهد شد و سپس بهره‌برداری انجام خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه تعویض 60 یونیت پل‌های عابر مکانیزه در دستور کار این معاونت قرار گرفته است، گفت: با توجه به توافق صورت گرفته اینکار انجام خواهد شد و ان‌شاءالله به تدریج این یونیت‌ها عوض خواهند شد.

نوسازی 110 پل عابر پیاده مکانیزه در سطح شهر تهران در سال 1402

حق بین تصریح کرد: از 60 یونیت اشاره شده ، 40 یونیت ساخته شده و بقیه ظرف یک ماه و نیم آینده ساخته خواهند شد اما نصب آنها ملاحظاتی دارد که باید انجام شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به پیگیری‌های لازم برای انتقال حقوقی مسئولیت حفظ و نگهداشت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت از سازمان زیباسازی شهر تهران به سازمان عمرانی مناطق شهر تهران، بر اهمیت نظارت مستمر و بازدیدهای میدانی از نحوه عملکرد پل‌های مکانیزه تاکید کرد.

معاون شهردار تهران، کارکرد بدون اختلال 449 یونیت پل‌های مکانیزه عابر پیاده پایتخت را بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد: در ازای چالش عملکردی هر یک از پل‌ها باید به سرعت، علت اختلال عملکرد شناسایی و اقدام لازم برای رفع آن انجام شود.

وی با اشاره به استفاده روزمره و مستمر مردم از این زیرساخت‌های شهری، خدمت‌رسانی مطلوب در بخش پل‌های مکانیزه به شهروندان را امری ضروری خواند و بر تامین مالی به موقع پیمانکاران برای رفع ایرادات و پیگیری‌ تعهدات پیمانکاران در حوزه نگهداشت پل‌های مکانیزه تاکید کرد.

حق بین، رسیدگی به وضعیت کنونی پل‌های عابر تهران را از اولویت‌های رفع و رجوع مسائل شهر برشمرد.حق‌بین تغییر متمایز و ملموس وضعیت پل‌های مکانیزه بر اساس آسیب‌شناسی‌های دقیق به کمک بازوهای فنی و عمرانی مناطق 22 گانه را از دیگر وظایف سازمان عمرانی مناطق شهر تهران مناطق برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول
  • آتش سوزی مرگبار کارگاه ساختمانی در تهران/ ۶ کارگر جان باختند+ جزئیات
  • آتش سوزی کارگاه ساختمانی در تهران ۶ کشته داشت
  • مرگ مرموز مسافر پایتخت
  • وضعیت آسفالت شهر قزوین مناسب نیست
  • پایتخت بعدی ایران کدام شهر است؟
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • تداوم هوای قابل قبول در پایتخت