Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت،‌ پیمان معمارزاده عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر 38 نوع از محصولات کشاورزی،‌ باغی و دامی گیلان تحت پوشش بیمه قرار دارند و پوشش بیمه‌ای گیاهان دارویی و سازه‌های گلخانه‌ای استان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان از تحت پوشش بودن محصولات استراتژیک گیلان سخن گفت و تصریح کرد:‌ علاوه بر چای و برنج به عنوان دو محصول استان و کشور مرکبات،‌ کیوی، زیتون، زنبورعسل، کرم ابریشم و دام سبک و سنگین نیز در گیلان مشمول دریافت خدمات بیمه‌ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمارزاده از ارائه پیشنهادی برای پوشش بیمه‌ای گیاهان دارویی،‌ صیفی‌جات و سازه‌های گلخانه‌ای گیلان خبر داد و گفت: بررسی‌های لازم در این مورد انجام و گزارشات آن نیز به تهران ارسال شده است بنابراین تا حصول نتیجه باید منتظر تصمیم نهایی دستگاه‌های ذیربط در این زمینه باشیم.

وی بروز خسارت سرمازدگی در اوایل فروردین ماه امسال در سطح وسیعی از اراضی باغی گیلان را مورد اشاره قرار داد ابراز داشت: در اواسط سال زراعی نیز به علت پدیده خشکسالی و سپس بارش باران‌های سیل‌آسا خسارات بسیار زیادی به محصولات کشاورزی و باغی گیلان وارد شد.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی استان گیلان انواع مختلف بیمه‌ها شامل بیمه‌های پایه‌ای،‌ فراگیر و الحاقی را برشمرد و بیان داشت:‌ این بیمه‌ها اغلب خطرات فراگیر و همه‌گیری که محصولات مختلف باغی و کشاورزی را تهدید می‌کند و یا سایر عوامل خطرزا و مخرب را شامل می‌شوند.

معمارزاده استقبال چایکاران گیلانی از طرح بیمه فراگیر و موفقیت این شیوه را متذکر شد و گفت: امسال نیز با هماهنگی سازمان چای کشور طرح بیمه فراگیر باغات چای اجرایی می‌شود تا در صورت بروز هرگونه خسارت احتمالی کشاورزان بتوانند غرامت‌های مورد نظر را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته غرامت‌ها در یک دوره حدود 45 تا 60 روزه توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی پرداخت می‌شد عنوان کرد: به علت مخالفت و ایراداتی که ارگان‌های نظارتی به این شیوه پرداخت وارد کردند زمان پرداخت خسارات در سنوات اخیر مقداری طولانی شد.

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی گیلان با بیان اینکه طبق خواسته دستگاه‌های نظارتی پرداخت غرامت‌ها باید پس از تأمین اعتبار آن توسط دولت انجام گیرد افزود:‌ اخیراً با پیگیری‌های انجام شده ردیفی برای این موضوع در مجلس تصویب شد تا زمان پرداخت این غرامت‌ها به حداقل برسد.

معمارزاده به وجود تعداد 119 ارزیاب و کارشناس بیمه‌‌ای و 120 دفتر اصلی نمایندگی بیمه محصولات کشاورزی در استان گیلان اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر این مراکز اصلی،‌ تعداد 9 دفتر فرعی نیز در امر صدور بیمه نامه‌های کشاورزی در سطح استان گیلان مشارکت دارند.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن