Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-استاندار خوزستان با اشاره به خدمات شرکت ملی حفاری به صنعت نفت ایران گفت: چابک‎سازی این شرکت، توان رقابت آن را در سطح بین‎المللی افزایش می‎دهد و جایگاهش را در این عرصه تثبیت می‎کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، غلامرضا شریعتی امروز (شنبه، اول دی‎ماه) در آیین گرامیداشت سی و نهمین سالگرد تاسیس این شرکت، این مناسبت را به کارکنان ملی حفاری تبریک گفت و افزود: تلاشگران صنعت حفاری با کار شبانه‎روزی و پاسخگویی به موقع به نیازهای صنعت نفت، فعل توانستن را تحقق بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت ملی حفاری با توجه به غنای علمی، دانش فنی و بهره‎مندی از کارشناسان مجرب نقش مهمی در تولید نفت کشور بر عهده دارد و این مایه مباهات است.

شریعتی اظهار کرد: مجموعه ملی حفاری به موازات کار و تلاش در زمینه حفر چاه‎‏های نفت و گاز و خدمات تخصصی مرتبط با این صنعت، در مسیر بومی‎سازی قطعات و تجهیزات مورد استفاده نیز با سازندگان و صنعتگران داخلی، خاصه در استان تعامل و همکاری دارد.

استاندار خوزستان گفت: تولید تجهیزات درون‎چاهی در نتیجه هم‎افزایی میان صنعت نفت با دانشگاه شهید چمران اهواز و تولید مته حفاری در تعامل با جهاد دانشگاهی، نمونه‎هایی از  دستاورد این همکاری‎هاست که انتظار می‎رود استمرار داشته باشد.

وی افزود: شرکت ملی حفاری ایران باید به تدریج با صدور خدمات فنی تخصصی و مهندسی خود به خارج کشور، زمینه ارزآوری را فراهم و از پتانسیل‎های موجود خود استفاده بهینه به عمل آورد.

شریعتی به برنامه توسعه میادین نفتی در غرب کارون و همچنین برنامه نگهداشت و حفظ تولید میادین نفتی که بخش قابل توجهی از آن در استان خوزستان است، اشاره و اظهار کرد: شرکت ملی حفاری می‎تواند در اجرای پروژه‎های حفاری در این بخش ها به خوبی ایفای نقش کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۵۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • دومین پیروزی شطرنج باز خوزستان در مسابقات بین المللی امارات
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟