Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی گزارش‌های جدیدی از سوی متخصصان امنیت سایبری منتشر شده است که نشان می‌دهد اپل اطلاعاتی را که از بدافزارهای محصولاتش کشف کرده، در اختیار شرکت‌های توسعه دهنده آنتی ویروس قرار نداده است.

به گزارش ایسنا، پاتریک واردل یکی از متخصصان امنیت سایبری فعال در حوزه سیستم عامل مک توسعه داده شده توسط اپل به تازگی با همکاری جمعی از همکارانش خاطرنشان کرده است که اطلاعاتی را که از بدافزارهای حمله کننده به محصولات اپل نظیر گوشی‌های آیفون بدست آورده و کشف کرده است، در اختیار شرکت‌های سازنده و توسعه دهنده نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس قرار نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بررسی نحوه عملکرد و فعالیت آنتی ویروس‌ها در تشخیص بدافزارهای خطرناکی که به محصولات مختلف اپل نظیر گوشی های آیفون حمله و نفوذ پیدا کرده اند، به این نتیجه رسیده است که تنها دو آنتی ویروس کاسپرسکی و زون آلارم توانسته‌اند بدافزار Meeting_Agenda.zip را تشخیص داده و شناسایی کنند.

بر اساس گزارش وب سایت اپل اینسایدر، وی همچنین خاطرنشان کرده است که شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد اپل هیچ تمایلی برای همکاری با شرکت‌های توسعه دهنده نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس ندارد و این امر می‌تواند آبروی این غول تکنولوژی بزرگ را به مخاطره بیاندازد که هیچ تلاشی برای مقابله با گسترش بدافزارها در گوشی‌های آیفون نمی‌کند.

سیستم عامل مک همواره از زمان ارائه و انتشار در گوشی‌ها و محصولات اپل تلاش و عزم جدی خود را در توسعه سازوکار دفاعی اختصاصی خود در برابر نفوذ بدافزارها و جاسوس افزارهای مخرب و آلوده ثابت کرده است اما بر اساس گفته کارشناسان و متخصصان امنیتی این شرکت موظف خواهد بود که از نفوذ و ورود بدافزارها به طور کلی جلوگیری به عمل بیاورد و تاثیرات مخرب آنها را کاهش دهد.

بدافزارها، باج ‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است.

همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های بسیاری کرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آن‌ها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانه‌ای و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکت‌ها، بانک‌ها و موسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نشست مشترک میان رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی با مدیران مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با موضوع بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، رئیس جهاد دانشگاهی به معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و برخی ظرفیت‌های این نهاد پرداخت.  
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام نیز ضمن تشریح برنامه‌های آتی این مؤسسه، برخی زمینه‌های همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی را تبیین کرد.
همچنین در این جلسه، نیاز‌های نشریات علمی کشور و روش‌هایی که به ارتقای کیفی مجلات کمک می‌کند، مورد بحث قرار گرفت.  
در ادامه، مقرر شد در توسعه بانک‌های اطلاعاتی و نرم افزار‌های مختلف مورد نیاز نشریات در خصوص مشابهت‌یابی و کنترل استاندارد‌های نشر علمی، همکاری مناسبی بین جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا