Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مرتضوی صبح یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: هدف از تشکیل نهضت سوادآموزی از بین بردن و محو بی سوادی در جامعه بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۰ ساختار آموزشی جدید سوادآموزی پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش به عنوان مرحله آموزش بزرگسال کشور اجرایی شد، افزود: با این ساختار سازمان آموزش و پرورش موظف شد مخاطبین خود را در دو دوره سواد آموزی و انتقال معادل ششم ابتدایی آموزش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در مرحله سواد آموزی بی سوادان و افراد کم سواد با ثبت نام و گذراندن ۴۰۰ ساعت دوره آموزشی در مدت چهار ماه موفق به کسب دانش و تجربه سوم ابتدایی می شوند، گفت: دوره تحکیم سواد نیز با هدف تثبیت و تعمیق سواد است و در این دوره ۱۴ عنوان کتاب ساده نویسی شده و در اختیار سواد آموز قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه برنامه ها و اقدامات زیادی در حوزه سوادآموزی در سطح استان انجام شده است، عنوان کرد: طرح آموزش عملی نماز کلید بهشت با هدف تصحیح نماز، تعمیق و تقویت فرهنگ اقامه نماز از سال ۹۶ با هدف آموزش ۶۰۰ نفر در استان شروع شده است.

مرتضوی با اشاره به اینکه در سال جاری طی طرح آموزشی عملی نماز کلید بهشت آموزش یک هزار و ۸۰۰ نفر در چهار شهرستان بیرجند، سربیشه، نهبندان و خوسف در حال اجرا است، بیان کرد: طرح خواندن با حانواده نیز با هدف توسعه فرهنگ مطالعه، کتابخوانی و گسترش کارکردهای خواندن با محوریت خانواده در کلاس های دوره سواد آموزی و انتقال برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۵۲۰ نفر از اقشار کم سواد و بی سواد در طرح آموزشی حلقه های کتابخوانی نیز شرکت کرده اند، اظهار داشت: طرح آموزش مهارت های اساسی زندگی با هدف بالابردن میزان مهرات اجتماعی و حقوق شهروندی و طرح آموزش مقدماتی رایانه نیز با هدف کاربردی کردن و تلفیق سواد با مهارت های استفاده از رایانه از دیگر برنامه های مکمل سواد در استان بوده است.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مراکز یادگیری محلی از سال ۹۴ با تعداد سه مرکز کار خود را آغاز کرده و خوشبختانه در حال حاضر هفت مرکز در این حوزه مشغول به کار هستند، افزود: روزانه در هفت مرکز یادگیری محلی نزدیک به ۳۲۰ نفر مشغول به فراگیری سواد و مهارت هستند.

وی با بیان اینکه سازمان نهضت سواد آموزی به منظور یکپارچه کردن دانش و مهرات شغلی آموزش دهندگان در سال گذشته اقدام به برگزاری دوره آموزشی در سایت جهاد دانشگاهی کرده است، گفت: تعداد ۳۶۸ نفر در این دوره ها شرکت و تعداد ۳۰۵ نفر موفق به گذراندن دوره شدند.

مرتضوی با اشاره به اینکه برابر سرشماری سال ۹۵ درصد باسوادی استان در گروه سنی هدف ۱۰ تا ۴۹ سال است، عنوان کرد: این سرشماری تعداد ۱۹ هزار بی سواد در سطح استان وجود دارد اما بعد از پالایش این تعداد به کمتر از هشت هزار نفر خواهد رسید.

 وی با بیان اینکه میزان باسوادی در استان یک درصد از میانگین کشوری بالاتر است، اظهار داشت: در سال ۵۵ تنها ۵۰ درصد پوشش با سوادی بوده که با تشکیل سواد آموزی به ۹۶ درصد رسیده است.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان خراسان جنوبی جزء ده استان برتر در حوزه سواد آموزی در سطح کشور است، افزود: بیش از ۳۰ برنامه برای هفته  سواد آموزی پیش بینی شده است.

کد خبر 4492886

منبع: مهر

کلیدواژه: بیرجند نهضت سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۶۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر