Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: باید برای ایجاد ارزش افزوده از گیاهان دارویی در استان برنامه‌ریزی بهتری انجام شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، حمید بنایی در بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان، اظهار کرد: استقرار این مرکز  ملی در مشهد نقطه قوت استان و کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خراسان رضوی به لحاظ تولید گیاهان دارویی بسیار غنی بوده و به عنوان نمونه سماق گناباد به لحاظ خواص دارویی و غذایی در دنیا بی نظیر است.

رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: از این رو می‌بایست برای ایجاد ارزش افزوده از گیاهان دارویی در استان برنامه‌ریزی بهتری انجام شود.

بنایی خاطرنشان کرد: مشارکت 94 درصدی صنایع غذایی کشور در اجرای طرح‌های پژوهشی این مؤسسه نشان از کاربردی بودن فعالیت‌های انجام شده دارد و پیشنهاد می شود تا طرح‌های ساماندهی و ایجاد ارزش افزوده از گیاهان دارویی و ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی کشور از طریق مجمع نمایندگان خراسان رضوی پیگیری شود.

در ادامه نیز  دکتر قدیر رجب زاده، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی بیان کرد: سلامت و ایمنی غذایی از مهم‌ترین رسالت‌های این مؤسسه پژوهشی به شمار می رود که در این زمینه تعداد 22 طرح پژوهشی اجرا شده است.

وی با اشاره به جایگاه مؤسسه در برنامه ششم توسعه کشور، تصریح کرد: برای تحقق اهداف این برنامه، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر کاهش ضایعات متمرکز شده است.

رجب زاده در خصوص استقرار واحدهای تحقیق و توسعه صنایع در آزمایشگاه‌های مؤسسه، بیان کرد: تاکنون 30 واحد صنعتی به منظور بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با این مؤسسه قرارداد همکاری امضا کرده اند.

در ادامه نیز دکتر عادل بیگ بابایی، معاون اداری و مالی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی نیز در پاسخ به وضعیت بودجه‌های مؤسسه عنوان کرد: این مؤسسه یک مرکز پژوهشی ملی است که با توجه به مزیت‌های منطقه در صنعت غذا، در خراسان رضوی مستقر شده که دارای ردیف بودجه مستقل است.

وی با بیان اینکه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازوی فکری دولت و مجلس در حوزه صنعت غذا بوده، گفت: از نمایندگان مجلس تقاضا داریم برای تحقق مأموریت‌های این مؤسسه در حوزه سلامت و ایمنی غذایی در کشور، این مرکز پژوهشی را یاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گياهان دارويي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است