Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@11:10:06 GMT

ویروس بدبینی

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۷۷۹۵۲

ویروس بدبینی

با کمال تأسف مسوولان ارشد کشور امروزه در خط مقدم گسترش بی‌اعتمادی، ناامید کردن مردم، سیاه‌نمایی، تخریب همدیگر، تسویه حساب‌های سیاسی و ارسال سیگنال به دشمنان قسم‌خورده مدم و انقلاب‌اند.

به گزارش مشرق، دکتر علی دارابی در یادداشت روزنامه صبح نو نوشت:

 با کمال تأسف و افسوس مسوولان ارشد کشور امروزه در خط مقدم گسترش بی‌اعتمادی، ناامید کردن مردم، سیاه‌نمایی، تخریب همدیگر، تسویه حساب‌های سیاسی و باندی و ارسال نشان و علامت‌(سیگنال) به دشمنان قسم‌خورده مردم و انقلاب‌اند و این از حیرت‌های تاریخی در سابقه ملتی چون ما ایرانیان است!

بیشتر بخوانید:

معیاری برای تحقق مدیریت تراز اسلام چتر کدام جریان سیاسی بر روی سر مفسدان اقتصادی است؟

این مسوولان از مردم رأی گرفته‌اند که پاسدار اسلام و مذهب رسمی، مجری قانون اساسی و قوانین کشور، برقرارکننده عدالت و خادمان بی‌منت مردم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها در شعارهای انتخاباتی خود را «خادم مردم» و در مسند قدرت «ارباب مردم» می‌دانند! در موسم تبلیغات و رأی‌گیری از «ارزش‌های دینی و انقلابی»، «برقراری صلح و عدالت» و «گفت‌وگو» حتی با «دشمنان» سخن می‌گویند؛ اما در مسند قدرت منتقدان خود را «نادان و بی‌شعور» خطاب می‌کنند و راه هرگونه گفت‌وگو و تضارب آراء را مسدود می‌کنند. به‌راستی در کجای جهان چنین مدیران و مسوولانی وجود دارد؟ چرا سازوکاری در برخورد با «گسترش ویروس بدبینی» و «اشاعه تنفر و اختلاف‌افکنی» نداریم؟ نقش بزرگان و اصحاب اهل «حل و عقد» کجاست؟

واقعیت آن است که کشور را داریم «پرهزینه» اداره می‌کنیم و این هزینه‌های گزاف متوجه مسوولان است؛ وگرنه مردم در هر عرصه‌ای از انقلاب از جنگ، سازندگی، مقاومت و... پیشگام بوده‌اند. با بزرگواری و نجابت مشکلات، گرانی و تورم را تحمل می‌کنند تا مبادا گزندی به نظام و انقلاب وارد شود. شهید رجایی می‌گفت: «در جهنم خداوند جایی را قرار داده است که فشار عذابش مساوی با گناه 36‌میلیون انسان است. آنجا برای من و امثال من است که حرکت، سخن و برخوردمان روی زندگی 36‌میلیون انسان اثر می‌گذارد.» اگر خداباوری و آخرت‌گرایی مدیران کشور شبیه رجایی بود، آیا باز هم این همه پمپاژ نفرت و بدبینی در جامعه را شاهد بودیم؟

نماینده‌ای در مجلس می‌گوید: «50درصد مجلس به‌دنبال فروپاشی نظام جمهوری اسلامی هستند.» این همان مجلسی است که باید عصاره فضایل ملت و در رأس امور باشد و نماینده مذکور هیچ تذکر و توبیخی نمی‌گیرد! و اگر سخن او درست است پس چرا شورای نگهبان که احراز صلاحیت کرده است و مجلس که اعتبارنامه آن‌ها را تأیید کرده است، پاسخگو نیستند؟!

یکی از دلایل این‌گونه سخنان و استمرار این مواضع «انتخابات و صندوق رأی» است؛ مقاماتی که برای خوش‌آمد مخاطبانی که رأی آن‌ها را جلب کنند حرف می‌زنند و اوج این بی‌صداقتی‌ها و افزایش بی‌اعتمادی مردم در انتخابات و به‌ویژه انتخابات ریاست‌جمهوری است. مروری بر سخنان نامزدها که یکی از آن‌ها رییس‌جمهوری می‌شود نشان می‌دهد که «رأی‌آوری به هر قیمتی» و «راهی پاستور شدن» با هر وسیله و ابزاری حتی باطل و ناحق، مشروع و درست شمرده می‌شود!

علت دیگر «حافظه تاریخی مردم» و فراموشی آن‌هاست. مردم درگیر هزاران مشکلات بزرگ و کوچک خود هستند و فراموش می‌کنند که چرا و چگونه باید رأی دهند! مسوولان خود را براساس شناخت، بصیرت و آگاهی انتخاب کنند و آواج تبلیغات زودگذر و پوپولیستی نباید آن‌ها را اسیر خود کند.

سومین عامل نقش رسانه‌ها، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های اجتماعی و فضای مجازی است. البته که نقش صداوسیما در این میان از اهمیت بیشتری برخوردار است و باید همه رسانه‌ها پرسشگری و نظارت عمومی را فارغ از مسائل جناحی در دستور کار خود قرار دهند. رسانه‌ها باید زبان مردم و پل ارتباطی آن‌ها با مسوولان باشند. در جامعه‌ای که رسانه‌های مستقل، کارآمد، پرسشگر و ناظر وجود دارد، مدیران، پاک‌دست‌تر، کارآمدتر و قانون‌گراتر هستند.

احزاب و تشکل‌های سیاسی، نخبگان حوزه و دانشگاه چهارمین عامل در سالم‌سازی افکار عمومی و برون‌رفت از این وضعیت هستند. احزاب سیاسی در حکم چرخ دنده دموکراسی هستند. جامعه‌پذیری سیاسی و کمک به اجتماعی شدن آحاد مردم، ارتقاء نظم و انسجام تشکیلاتی در جامعه، افزایش سطح آموزش و دانش عمومی و آگاهی‌های سیاسی از جمله کار ویژه‌های احزاب است. اما در این میان تجمیع تقاضاهای متعدد، متنوع و متکثر مردم، دسته‌بندی و فرموله کردن آن‌ها و انتقال به مسوولان و تلاش سازمان‌یافته برای اخذ پاسخ به نمایندگی از مردم یک امتیاز منحصربه‌فرد از سوی احزاب است که متأسفانه به‌دلیل عدم فقدان احزاب حرفه‌ای و کارآمد این نقیصه بزرگ را در کشور شاهد هستیم. و بالاخره بزرگان و اعاظم، استادان اخلاق و گروه‌های مرجعی که بخش قابل توجهی از مردم به سخنان و رفتار و گفتار آن‌ها توجه می‌کنند در «امر به معروف و نهی از منکر» که برای همین موارد است، به‌دلیل جامعه سیاست‌زده ما به دلایلی ورود نمی‌کنند. 

اگر همه این مسائل طی شد، اما باز به‌جای آنکه مسوولان به وظایف خطیر خدمتگزاری خود عمل کنند، مشکلات را به گردن دیگری بیندازند و از زیر بار پاسخگویی فرار کنند و باز هر تریبون و رسانه‌ای که به‌دست ‌آوردند علیه نظام، انقلاب و ارزش‌های آن مصاحبه و سخنرانی ‌کنند، باید قوه قضاییه به‌عنوان مدعی‌العموم وارد شود و این قبیل مسوولان نالایق و بی‌کفایت را به پای میز محاکمه بکشاند تا دیگران یاد بگیرند که «بر سر درخت ننشینند و بُن نَبُرند».

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه نماینده سراوان بدبینی ضد انقلاب مسئولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلمان شاخص ترین عنصر در تعلیم و تربیت فرزندان مردم هستند
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری