Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حبیب خراسانی‌ در حاشیه مراسم اولین دوره آموزشی بازآفرینی‌ شهری در جمع خبرنگاران با اشاره به سیاست های بازآفرینی شهری اظهار داشت: برنامه بازآفرینی‌ شهری باید یک سیاست و راهبرد‌ جدیدی در توسعه شهری به کار بگیریم‌ چراکه با توجه به اتفاقات چند دهه اخیر به ویژه در بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها طرح بازآفرینی‌ شهری از بُعد‌ تصمیمات دولتی تغییر کرده و تبدیل به یک سیاست در کل نظام شده به طوری که تمام دستگاه‌ها برای اجرای هر چه سریع‌تر این طرح باید دخالت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی شهری تاکید کرد: بازآفرینی شهری صرفا تصمیم دولت نیست و یک سیاست کلی نظام است.  

وی  با بیان اینکه  برای اجرای سیات های باز آفرینی شهری،  رویکرد شرکت عمران و بهسازی شهری ایران تغییر ماهیت داده و به شرکت عمران باز‌آفرینی شهری تبدیل شد،  گفت: این شرکت دیگر اقدامات‌ اجرایی انجام نمی‌دهد و به یک شرکت سیاست ‌گذار تبدیل شده است. این اتفاق باید در تمامی شهرهای ایران رخ دهد و به یک راهبرد‌ واحد و اصلی تبدیل شود و در این بین باید مختصات علمی و تخصصی این اقدام مشخص شود.

رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه برای اجرای طرح بازآفرینی‌ شهری باید با یک سیاست‌گذاری و راهبرد  واحد جلو برویم، گفت: البته این برنامه باید با تکیه بر مختصاتی از جمله  شرایط اقلیمی،‌ جغرافیایی و ویژگی های شهری به اجرا برسد.

خراسانی تاکید کرد: دولت، مجلس و شورای نگهبان باید در اجرای هر چه سریع‌تر این طرح حمایت‌های لازم را انجام دهند، به طوری که در ماده 7 طرح بازآفرینی‌ شهری به این موضوع اشاره شده و در این ماده اجرای این طرح جزء وظایف اصلی تمامی دستگاه‌ها است.

وی با اشاره به محتوای ماده 7 طرح بازآفرینی شهری گفت : در ماده ۷ برای جلب مشارکت‌های مردمی تمام دستگاه ‌ها از جمله شهرداری‌ها مکلف‌ هستند که برنامه‌ ریزی‌های لازم را انجام و اطلاع ‌رسانی و آموزش و جلب مشارکت را در دستور کار خود قرار دهند.

خراسانی ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی که عضو ستا د بازآفرین شهری پایدار هستند، از گروه های هدف این اموزش ها محسوب می شوند و در سطح ملی و استانی دبیران، شهردارها‌ و روسای فرمانداران‌ هستند که برنامه‌ های بازآفرینی و آموزش‌های لازم را انجام می ‌دهند.

وی افزود: اولین دوره آموزشی با رویکرد جدید در دانشگاه تهران برگزار شده است که در این دوره یک‌ هزار و ۲۵۰ نفر از کل استان‌های سراسر کشور ثبت نام کرده‌اند که ۸۰ نفر از آنها شهرداران‌ هستند همچنین از این تعداد ۳۸۰ دستگاه حضور دارند که به صورت داوطلبانه‌ ثبت نام کرده و این امر نشان می ‌دهد که برنامه ملی بازآفرینی‌ شهری به عنوان دغدغه‌ اصلی تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداران است.

رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی‌ شهری با بیان اینکه اجرای طرح ملی بازآفرینی‌ شهری بدون اقدام مشترک و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی به نتیجه نمی‌رسد و اجرای با کیفیت ‌تر و بهتر این طرح نیاز به آموزش و فرصت‌سازی دارد، گفت: برنامه اقدام مشترک بین دستگاه ها برای اجرای سیاست های بازآفرینی شهری نیاز به آموزش دارد که اولین گام آن را امروز در دانشگاه تهران شروع کردیم.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نوسازی بافت فرسوده بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان