Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عبدالرزاق برزگر، قائم مقام رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در جلسه تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان با تقدیر از تعامل خوب معاونت پژوهشی و مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، گفت: باید پژوهش‌هایی در سازمان انجام شود که هم امتیاز آور و هم کاربردی و برای پاسخ به نیاز‌ها و کمبود‌های سازمان کارگشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، دکتر برزگر با اشاره به بازنگری در قوانین ارش و دیه، گفت: لازم است با همکاری کسانی که به فقه و حقوق آشنا هستند، در رفع مشکلاتی که سازمان هم اکنون با آن‌ها دست به گریبان است، قدم برداشت.

قائم مقام رییس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: باید تلاش کرد تا با جلب مشارکت دانشگاه‌ها در حوزه‌های پژوهشی مرتبط با زمینه‌های کاری سازمان از نتیجه آن پژوهش‌ها در سازمان استفاده شود.
به گفته برزگر، باید در زمینه آسیب‌های اجتماعی، مانند سوءمصرف الکل و مواد مخدر، با وزارت کشور، بهزیستی و سایر سازمان‌هایی که در این امر تلاش می‌کنند و آماده هستند، همکاری هایمان را گسترش دهیم.

همکاری تنگاتنگ معاونت پژوهشی سازمان و مرکز تحقیقات پزشکی قانونی

عبدالرئوف ادیب زاده، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور در آیین تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان اظهار داشت: معاونت پژوهشی سازمان و مرکز تحقیقات همکاری تنگاتنگی در زمینه سیاستگذاری و انجام طرح‌های پژوهشی دارند که نتیجه آن بهبود کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی بوده است.

ه. گفته معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی، مرکز تحقیقات بر اساس سیاست‌های تعیین شده از سوی معاونت پژوهشی، به نیاز‌های پژوهشی سازمان پاسخ می‌دهد.


معرفی حداقل دو مرکز تحقیقاتی جدید سازمان تا پایان امسال

محمود خدادوست، رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی در جلسه شورای مدیران امروز (یکشنبه ۲ دی ۱۳۹۷) سازمان اظهار داشت: مرکز تحقیقات از بدو ایجاد در راستای انجام پژوهش‌های مختلف در حیطه فعالیت سازمان فعالیت داشته و به تدریج بر گستره و میزان فعالیت‌های آن افزوده شده است.

خدادوست در ادامه عنوان کرد: اگرچه فعلا وزارت بهداشت رسما رتبه بندی مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه بالینی (حدود ۳۰۰ مرکز) را اعلام نکرده است، ولی اطلاعات اولیه نشان می‌دهد که مرکز تحقیقات پزشکی قانونی همچنان در حال رشد و کسب رتبه‌های بالاتر نسبت به سال‌های گذشته، در میان مراکز تحقیقات حوزه بالینی است.


معرفی استان‌های برتر در حوزه پژوهشی

سید داود میرترابی، مدیر کل پژوهشی سازمان نیز در جلسه تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان با ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی سال ۱۳۹۶، اظهار داشت: پس از جمع آوری مستندات پژوهشی و ارزیابی آن‌ها که با هماهنگی استان‌های ذینفع و در ۳ محور تعریف شده زیر ساخت پژوهشی، اجرای پژوهش و برون داد پژوهشی به انجام رسید، جمع بندی نتایج و رتبه بندی استان‌ها نهایی شد.

مدیر کل پژوهشی سازمان با تشریح روش ارزیابی و تعیین ضریب باری هر یک از ۳ محور ارزیابی گفت: برای محور زیرساخت پژوهش، ضریب ۱، برای محور اجرای پژوهش، ضریب ۱.۵، و برای محور برون داد پژوهشی، ضریب ۲ در نظر گرفته شد. بر اساس ضرایب در نظر گرفته شده، امتیاز محور زیرساخت، ۱۰۰، محور اجرا ۱۵۰ و محور برون داد ۲۰۰ و بالاترین امتیاز، ۴۵۰ در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: بر این اساس در استان‌های قطب، استان فارس با ۴۰۸ امتیاز، رتبه اول، استان تهران با ۳۷۳ امتیاز رتبه دوم و استان خراسان رضوی با ۲۰۷ امتیاز رتبه سوم را کسب کردند. در استان‌های غیر قطب نیز، استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۰۰ امتیاز، رتبه اول، استان لرستان با ۲۴۸ امتیاز رتبه دوم و استان خراسان جنوبی با ۲۴۶ امتیاز رتبه سوم را کسب کردند.


سه پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات پزشکی قانونی معرفی شدند

در جلسه شورای مدیران امروز سازمان پزشکی قانونی کشور که با ارائه گزارش معاونت پژوهشی و مرکز تحقیقات همراه بود، سه پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات که بیشترین امتیاز را در فعالیت‌های پژوهشی کسب نمودند، معرفی شدند.
بر این اساس به ترتیب دکتر مریم اخگری، رتبه اول، دکتر سعید غلامزاده، مدیر کل پزشکی قانونی استان فارس، رتبه دوم و دکتر محمد زارع نژاد، رتبه سوم پژوهشگران برتر مرکز تحقیقات را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان پزشکی قانونی کشور ارش دیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۹۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور