Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدن مستند «لابی اسرائیل در آمریکا» برای همه کسانی که به دموکراسی و عدالت اعتقاد دارند، حیاتی است.  به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، یک لحظه تصور کنید یک دولت خارجی از شهروندان ایالات متحده، با استفاده از پیشرفته‌ترین نرم افزار اطلاعاتی سایبری موجود، جاسوسی می‌کند. این دولت به ویژه دانشجویان را هدف می‌گیرد و از طریق استفاده از حساب‌های جعلی فیس بوک و سایر ابزار‌ها افرادی که به سیاست هایشان انتقاد می‌کنند را رسوا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولتی را در نظر بگیرید که علاوه بر این فعالیت‌ها سفر‌هایی با هزینه‌های پرداخت شده به جا‌های زیبا برای اعضای کنگره ترتیب می‌دهد و همچنین سخاوتمندانه کمپین‌های انتخاباتی و انتخاب مجددشان را تامین مالی می‌کند. سپس قوانین مطلوب خودش را می‌نویسد، که این اعضای کنگره آن قوانین را معرفی می‌کنند و به آن رأی می‌دهند.

در حال حاضر، واشنگتن تحت تاثیر ادعا‌های نفوذ روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ است، که دونالد ترامپ بی کفایت، بی ثبات و دمدمی مزاج را به کاخ سفید آورد. تحقیق در مورد تبانی احتمالی بین دولت روسیه و کمپین ترامپ تیتر روزانه رسانه‌ها شد.

با این حال، هیچ‌کس در مورد کشوری که دولت آن از شهروندان ایالات متحده جاسوسی می‌کند، تحقیق و یا حتی صحبت نمی‌کند. کشوری که برای همه نیت‌ها و اهدافش اعضای کنگره را می‌خرد و قانون ایالات متحده را می‌نویسد. این کشور البته اسرائیل است.

سالهاست که ایالات متحده رابطه ویژه‌ای با اسرائیل داشته است. این امر شامل تامین کمک‌های خارجی زیاد به اسرائیل به عنوان یک ملت جهان اولی ثروتمند و مرفه، بیش از کمک‌هایی است که به هر ملت دیگری می‌کند. این به معنی وتوی هر قطعنامه‌ای در ایالات متحده است که جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت اسرائیل را نقد می‌کند. این به آن معنی است که سیاست خارجی ایالات متحده، به ویژه در خاورمیانه، بر اساس آنچه که برای ایالات متحده مناسب است پایه ریزی نشده، بلکه براساس چیزی است که برای اسرائیل بهترین است.

گرچه ماهیت این رابطه ویژه هرچند ناکارآمد مدت هاست شناخته شده، اما مستند جدید الجزیره به وضوح آن را آشکار می‌کند.

در مستند «لابی اسرائیل در آمریکا» یک مرد یهودی طرفدار فلسطین به عنوان یک لابیگر طرفدار اسرائیل نقش بازی می‌کند. او اطمینان برخی از بازیگران کلیدی شبکه لابی طرفدار اسرائیل را به دست می‌آورد. از میان چیز‌هایی که در این فیلم فاش می‌شود موارد زیر است:

-لابی‌های طرفدار اسرائیل برای مقابله با حرکت رو به رشد جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل از طریق دروغ، تحریف و بیان نیمی از حقیقت کار می‌کنند.

-آیپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل) ارتباط بسیار نزدیکی با هیئت تحریریه واشنگتن پست دارد.

-یک روش مدیریت شده از طرف لابی‌های طرفدار اسرائیل وجود دارد که توسط آن خبرنگاران سوال‌هایی که لابیست‌ها می‌خواهند را می‌پرسند.

-ارعاب فعالان جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل شامل تهدیدات تروریستی

- در صورت امکان، اطلاعات مربوط به فعالان و فعالیت‌های جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل جمع آوری شده و علیه آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به فرض اگر روسیه با یک روزنامه برجسته امریکا رابطه نزدیک داشت تا دیدگاهایش را بازتاب بدهد، عکس العمل‌ها چه بود؟ اگر دولت ایران از دانشجویان آمریکایی جاسوسی می‌کرد واکنش اعضای کنگره چه می‌بود؟ با این حال، به دلیل «رابطه ویژه» ایالات متحده با اسرائیل، نقض قوانین ایالات متحده نادیده گرفته می‌شود، حریم خصوصی شهروندان ایالات متحده می‌تواند به طور غیرقانونی نقض شود، آن‌ها می‌توانند توسط نمایندگان یک دولت خارجی تهدید فیزیکی شوند، و دولت ایالات متحده به سادگی نادیده می‌گیرد.

اگر گروه‌های طبقات متوسط جامعه مرتکب این جنایات علیه شهروندان ایلات متحده بشوند یک بحث است، تا اسرائیل مرتکب بشود. اما این سازمان‌ها به خوبی تامین مالی می‌شوند و با دولت اسرائیل پیوند دارد و حمایت کامل دولت اسرائیل را دارد.

در این فیلم، مدیر اجرایی وزارت امور استراتژیک اسرائیل در مورد ارتباط نزدیک اسرائیل با بنیاد دفاع از دموکراسی ها، اندیشکده نومحافظه کار مستقر در واشنگتن، دی سی، بحث می‌کند. سیما وکنین گیل، وقتی راجع به تلاش‌های اسرائیل برای دنبال کردن جنبش بایکوت، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل بحث می‌کند، می‌گوید: «جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل اطلاعات، کار بر روی سازمان‌های فعال، معاملات پولی. این چیزی است که تنها یک کشور با منابع خود می‌تواند به بهترین روش انجام دهد. ما بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها را داریم. ما دیگرانی را داریم که روی این مورد کار می‌کنند».

از جمله مواردی که در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها وجود دارد انتقاد مکرر جهتدار از سازمان خیریه ایران EIKO، «ستاد اجرایی فرمان امام خمینی» است که ماموریت آن افزایش تعداد مدارس و سایر خدمات به مردم ایران است.

چرا این مسئله مجاز است؟ چرا ایالات متحده اجازه می‌دهد که یک دولت خارجی از شهروندانش جاسوسی کند؟ تنها برای بی اعتبار کردن آن ها، نفوذ در روزنامه‌ها و یا مداخله در کار‌های آن ها؟ این قطعاً یک چرخه است.

لابی‌های طرفدار اسرائیل به کمپین اعضای کنگره کمک مالی می‌کنند، کسانی که روی آن کمک‌های سخاوتمندانه حساب ویژه باز می‌کنند. برای حفظ این کمک‌ها در کمپین‌های آینده، مردان و زنان کنگره باید دستور‌ها را ماهرانه اجابت کنند. همانطور که آن‌ها این کار را انجام می‌دهند، پاداش ها، به شکل مشارکت و «پیدا کردن واقعیت» یا «سفر آموزشی» برای آن‌ها و همسرانشان به تفریحگاه‌های منحصر به فرد اسرائیل ارائه می‌شود. با استفاده از این کمک ها، اعضای کنگره مجددا انتخاب می‌شوند و به نوبه خود سهم خود را ادا می‌کنند. هیچ گونه نگاه دقیقی به این فعالیت‌های غیرقانونی در ایالات متحده و یا در سطح بین المللی صورت نمی‌گیرد.

در نتیجه، آپارتاید حمایت می‌شود؛ زیرا هر ملتی با قوانین جداگانه بسته به قومیت شهروندان باید آپارتاید را در نظر بگیرد. هر زمانی که اسرائیل نوار غزه را بمباران می‌کند، این قتل عام حمایت و تامین مالی می‌شود. نقض حقوق بین الملل با هر توافق جدید غیرقانونی قابل چشم پوشی است.

مانور‌های لابی‌های طرفدار اسرائیل که خارج از قوانین ایالات متحده عمل می‌کنند، در این مستند دیده می‌شوند. روش‌های پولشویی، نقض قوانین مشارکت در کمپین، و همه فساد‌ها به وضوح به نمایش درآمده، اغلب این موارد توسط افرادی که مرتکب این جنایات شدند بیان می‌شود.

«لابی اسرائیل در آمریکا» یک فیلم شگفت انگیز و مهم است که توسط رسانه‌های ایالات متحده به حاشیه رانده شد، درست شبیه «من راشل هستم»، داستان راشل کوری، یک زن جوان از ایالات متحده که توسط یک بولدوزر اسرائیلی کشته شد، که چند سال پیش سرکوب شد، اما در حال حاضر اینترنت بسیار قوی‌تر و فراگیر‌تر از زمانی است که فیلم راشل کوری ساخته شد.

اسرائیل فهمیده که نمی‌تواند برای همیشه پنهان بماند و لابی اسرائیل در آمریکا یک ابزار مهم در افشای جنایات در ایالات متحده است. جنایات بین المللی آن به واسطه رسانه‌های اجتماعی شناخته شده است (به رغم سانسور جنایات اسرائیل در فیسبوک). این یک فیلم چند قسمتی است و در یوتیوب موجود است.

دیدن این فیلم برای همه کسانی که به دموکراسی و عدالت اعتقاد دارند، حیاتی است. دیدن نقض قوانین در جامعه، که یکی از ناقضان عمده آن در سطح بین المللی اسرائیل است، ضروری است. لابی اسرائیل در آمریکا این مسئله را با حقایق روشن و غیرقابل انکار بیان می‌کند. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد دفاع از دموکراسی ها شهروندان ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!

به گفته مقامات آمریکایی، عربستان سعودی و ایالات متحده در حال نهایی کردن جزئیات یک توافق مهم برای تقویت تجارت و دفاع دوجانبه هستند، اما اگر عربستان و اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار نکنند، توافقی حاصل نخواهد شد.

به گزارش جماران، سی ان ان در تحلیلی در این باره می‌نویسد:

یک معاهده دفاعی، ائتلاف امنیتی هفت دهه‌ای بین عربستان سعودی و ایالات متحده را مستحکم و آن‌ها را هر چه بیشتر به یکدیگر نزدیک می‌کند، زیرا دشمنان ایالات متحده مانند ایران، روسیه و چین به دنبال گسترش نفوذ خود در خاورمیانه هستند. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، مدت‌هاست که به دنبال روابط با عربستان سعودی است، زیرا این اقدام می‌تواند در سراسر جهان اسلام تاثیر خود را بگذارد.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت که ایالات متحده در حال مذاکره برای یک قرارداد بزرگ شامل سه جزء است.

مولفه اول شامل بسته‌ای از توافقات بین آمریکا و عربستان سعودی، مولفه دیگر عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل و مولفه سوم تشکیل کشور فلسطین است.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این سه با هم مرتبط هستند و هیچ کدام بدون دیگران جلو نمی‌روند. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، در یک میزگرد در کنفرانس اقتصادی این هفته در ریاض گفت: برای اینکه عادی سازی بین عربستان سعودی و اسرائیل محقق شود، باید مسیری برای تشکیل کشور فلسطین و «آرامش در غزه» وجود داشته باشد. به نظر من کاری که عربستان سعودی و ایالات متحده با هم در زمینه توافقات خود انجام داده اند، به طور بالقوه به اتمام نزدیک است، اما برای پیشبرد عادی سازی دو چیز لازم است: آرامش در غزه و مسیری معتبر به سوی یک کشور فلسطینی.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، در حاشیه این مجمع، بلینکن با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی (MBS) دیدار کرد تا در مورد این توافق گفتگو کند. کارشناسان، پیمان عربستان و آمریکا را «مجموعه‌ای جامع از تفاهمات» توصیف می‌کنند که شامل تضمین‌های امنیتی، اقتصادی و فناوری برای سعودی و همچنین حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی این کشور می‌شود.

انتظار می‌رود این توافق عادی‌سازی از توافق‌نامه ابراهیم، مجموعه‌ای از معاهده‌هایی که چهار کشور عربی اسرائیل را در سال ۲۰۲۰ به رسمیت شناختند و تقاضای دیرینه اعراب برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به عنوان پیش‌شرط به رسمیت شناختن اسرائیل را نادیده گرفتند الگوبرداری شود.

محمد بن سلمان پیشتر گفته بود که توافق با اسرائیل «بزرگترین توافق تاریخی از زمان جنگ سرد» خواهد بود. در سال ۲۰۲۱، نتانیاهو این توافق را اینگونه توصیف کرد که اسرائیل را قادر می‌سازد «دکترین قدیمی و خطرناک سرزمین در ازای صلح را جایگزین کند و صلح را در ازای صلح به ارمغان آورد، بدون اینکه اسرائیل حتی یک سانتی‌متر از دست بدهد».

از آن زمان، دولت بایدن عادی سازی اسرائیل و عربستان را در مرکز سیاست خاورمیانه‌ای خود قرار داده است. ایالات متحده و عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ به گفتگو‌ها درباره این پیمان ادامه دادند و انتظار می‌رفت که بلینکن در ۱۰ اکتبر سال گذشته به ریاض برود تا درباره جزئیات آن صحبت کند، این تاریخ درست سه روز قبل از حمله حماس به اسرائیل بود که عملا این توافق را به تاخیر انداخت.

تحلیلگران می‌گویند که حمله بعدی اسرائیل به غزه که این منطقه را ویران کرده و بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را کشته، ممکن است پارامتر‌های توافق را برای عربستان سعودی تغییر داده باشد. اکنون پذیرش بخشی که خواستار مسیری «غیرقابل بازگشت» به سوی تشکیل یک کشور فلسطینی است، کلید اصلی بخش عادی سازی توافق گسترده‌تر خواهد بود.

نتانیاهو بار‌ها چشم انداز تشکیل کشور مستقل فلسطینی را رد کرده و استدلال می‌کند که این امر به امنیت اسرائیل آسیب می‌زند و بر ادامه جنگ غزه تا زمانی که حماس از بین برود، مصمم است.

تحلیلگران می‌گویند که این موانع ممکن است منجر به تلاش عربستان برای بستن توافق دوجانبه بدون جزء عادی سازی توافق شود. اما چنین رویکردی با موانع بزرگی روبرو خواهد شد. سناتور جمهوری خواه لیندسی گراهام در این باره می‌گوید: توافقی که تعهد نظامی قاطعانه ایالات متحده به امنیت عربستان سعودی را بدون مولفه عادی سازی ایجاد می‌کند، بعید است از کنگره آمریکا عبور کند.

اگر توافقنامه دفاعی متقابل در قالب یک معاهده مورد مذاکره قرار گیرد، برای الزام آور شدن نیاز به ۶۷ رأی در سنا دارد. گراهام در پاسخ به گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم عربستان سعودی گفت: بدون عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان و اطمینان از تامین نیاز‌های امنیتی اسرائیل در مورد پرونده فلسطین، رای بسیار کمی برای توافق دفاعی متقابل بین ایالات متحده و عربستان سعودی وجود خواهد داشت.

کارشناسان می‌گویند که شاید بایدن بتواند با الگوبرداری از توافقنامه امنیتی دیگری که سال گذشته با بحرین امضا کرد، کنگره را برای رسیدن به توافق دور بزند. به گفته فراس مکساد، کارشناس ارشد و مدیر توسعه استراتژیک در موسسه خاورمیانه در واشنگتن دی سی، مسیر دیگری وجود دارد که حول توافقنامه یکپارچگی و رفاه امنیت جامع که دولت بایدن در سپتامبر ۲۰۲۳ با بحرین امضاء کرد، الگوبرداری شده است. متن این پیمان صراحتاً بیان می‌کند که ممکن است از طرف‌های دیگر برای پیوستن دعوت شود.

با این حال، هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه دولت بایدن برای تصویب توافق دوجانبه با عربستان سعودی، کنگره را دور بزند، وجود ندارد. برای عربستان سعودی، توافق دوجانبه با ایالات متحده یک پیروزی بزرگ خواهد بود، که نشان دهنده پایان دورانی است که بایدن به دنبال تضعیف محمد بن سلمان به اتهام دست داشتن در قتل جمال خاشقجی، ستون نویس واشنگتن پست در کنسولگری سعودی در استانبول بود.

برخی کارشناسان معتقدند که این توافق همچنین «سلطه آمریکا را در خاورمیانه برای نسل‌ها تثبیت می‌کند و چالش رو به رشد چین و روسیه را کمرنگ می‌کند.» محمد بن سلمان مشتاق تقویت سیستم دفاعی عربستان و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان به دور از هیدروکربن است، زیرا او یک سیاست اقتصادی بلندپروازانه به نام چشم انداز ۲۰۳۰ را دنبال می‌کند. پادشاهی سعودی دارای یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی نوپا است که ولیعهد مایل به توسعه آن با حمایت ایالات متحده است.

به گفته کارن یانگ، محقق ارشد پژوهشی در مرکز دانشگاه کلمبیا، عربستان سعودی مایل است با ایالات متحده معامله کند و این احتمالاً بهترین زمان در دوران دولت بایدن برای کمک به برخی از مسائل مهم در کنگره نظیر سیاست جهانی انرژی است.

یکی دیگر از نقاط سخت در حمایت ایالات متحده از چنین برنامه ای، مخالفت آمریکا با غنی سازی محلی اورانیوم در داخل خاک کشور‌ها است، غنی سازی یک جزء کلیدی برای تولید انرژی هسته‌ای است که می‌تواند برای تولید سلاح‌های هسته‌ای نیز استفاده شود. عربستان سعودی از نظر ذخایر اورانیوم غنی است و اصرار دارد که بتواند آن را در داخل غنی سازی کند. در صورت تحقق چنین مسئله‌ای این برای یک کشور عربی برای اولین بار خواهد بود. برای مثال، امارات متحده عربی همسایه، اورانیوم غنی شده را برای نیروگاه‌های هسته‌ای خود وارد می‌کند.

روز چهارشنبه، سناتور دموکرات، اد مارکی، رئیس مشترک گروه کاری تسلیحات هسته‌ای و کنترل تسلیحات، از دولت بایدن خواست اطمینان حاصل کند که ریاض از غنی‌سازی و بازفرآوری مواد هسته‌ای خودداری می‌کند. او در بخش‌هایی از سخنان خود به اظهارات قبلی محمد بن سلمان استناد کرد که گفته بود عربستان سعودی در صورت حرکت تهران به سمت سلاح هسته‌ای در این مسیر گام خواهد گذاشت. وی گفت: مسیر صلح خاورمیانه نباید شامل چشم انداز عربستان سعودی مجهز به سلاح هسته‌ای باشد که منافع آمریکا، متحدان و شرکای خود را در سراسر منطقه تضعیف کند.

پیمان عربستان سعودی و آمریکا دو کشور را موظف می‌کند که برای بازدارندگی و مقابله با هرگونه تجاوز خارجی با یکدیگر همکاری کنند، اما به این تعهد جنبه معاهده رسمی نمی‌دهد.

زمانی که شرایط سیاسی اجازه دهد، هنوز جایی برای یک توافق امنیتی چندجانبه که در نهایت شامل اسرائیل، بحرین، ایالات متحده و دیگران باشد، وجود خواهد داشت. انتخاب با اسرائیل خواهد بود که چه زمانی آماده پاس دادن توپ به سمت تشکیل کشور مستقل فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • صبر امریکا لبریز شد؛ اگر حماس آتش‌بس را نپذیرید از قطر اخراج می‌شوند؟
  • آمریکا به قطر: اگر رهبران حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفتند، آن‌ها را بیرون کنید
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است