Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مسئولان استانی و پژوهشگران در مجتمع آموزشی تحقیقاتی جهاد دانشگاهی رونمایی شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی در این مراسم  از تخصیص اعتبار ۱۱۴ میلیاردی برای حمایت از طرح های تولیدی‌، اشتغالزایی و کار آفرینی استان  درقالب کمک های فنی اعتباری خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی بخش های اقتصادی نظیر جهادکشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و خدمات می توانند با قرارداد سه جانبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بانک عامل و دستگاه اجرایی از محل این کمک ها بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسینی با بیان اینکه آذربایجان غربی از توانمندی علمی، نیروهای نخبه دانشگاهی و پتانسیل های بالایی بهره مند است افزود: مشکل اصلی استان در ایجاد ارزش افزوده برای موضوعات علمی و ثروت آفرینی از این ظرفیت ها است که این امر نیز نشات گرفته از عدم ایجاد ارتباط بین رشته ای در دانشگاه ها و فقدان ارتباط موثر دانشگاه با صنعت و نبود نگاه سیستماتیک در دستگاه های استان است.

 وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نظام اداری ما از روزمرگی رنج می برد و باید با احساس مسئولیت و باور توانمندی های یکدیگر بتوانیم با دوری از روزمرگی این نگاه سیستماتیک و پیوند بین رشته ای را در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه و استان برقرار کنیم.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی حمایت از پژوهشگران و محققان را یکی از ملزومات توسعه استان برشمرد و اظهار کرد: حمایت از طرح های پژوهشی و توسعه آن در گستره تولید صنعتی باید یکی از اولویت های اصلی جهاد دانشگاهی و سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی و سایر نهاد های ذی ربط باشد.

حسینی با تاکید بر لزوم حمایت از ارائه پژوهش های بخش کشاورزی و آب و خاک در  استان و منطقه شمال غرب کشور عنوان کرد: امروز با وجود تغییر شرایط اقلیمی در منطقه و بحرانی شدن وضعیت دریاچه ارومیه نیازمند تغییرات اساسی در شیوه کشت محصولات کشاورزی هستیم اما با این حال بسیاری از محصولات کشاورزی استان همچنان با شیوه های سنتی کشت می شوند و این رویه باید اصلاح شود.

 وی افزود: با بوجه محدود نمی توان همه مشکلات استان را یکجا حل کرد و باید نسبت به اولویت بندی نیازهای پژوهشی استان در زمینه های مختلف اقدام کرد.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی با بیان اینکه برای توسعه هر استان متناسب با ظرفیت ها و نیازمندی هایش باید برنامه و چشم انداز کلان منطقه ای تعریف کرد افزود: ناتوانی در بومی سازی طرح ها و عدم توجه به ظرفیت های منطقه ای باعث شده است روند توسعه استان امروز با مشکل مواجه شود و شاهد طرح های نیمه تمام بسیاری در استان هستیم.

گفتنی است در این مراسم از دانش تولید گیاه ارکیده به روش کشت بافت،تولید موز گلخانه ای برای اولین بار درشمالغرب کشور، تولید نانو کاتالیست آلومینا، اکسید زیرکونیوم و اکسید سیلسیم با کاربری در صنعت نفت، تولید 5 نوع کیت آزمایشگاهی( نیترات، نیتریت، آمونیوم، سیانید و کلر قابل استفاده در صنعت کشاورزی و آب، تولید پلیمرهای پلی الکترولیت کاتیونی( مورد استفاده در صنعت کاغذسازی، تصفیه نفت و آب و فاضلاب،و حفاری)،دمولسیفایر یا تعلیق شکن و تولید سوپر جاذب زیست تخریب پذیر با کاربردهای بهداشتی، صنعتی و کشاورزی رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طرح پژوهشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه شهر ارومیه با جلب مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه   گفت: متاسفانه وضعیت توسعه شهری ارومیه اصلا مطلوب نیست و در بسیاری از مباحث عقب افتادگی وجود دارد که تاوان این را مردم می پردازند.

 وی ادامه داد: برای جبران عقب افتادگی ها انتظار بنده این است از حواشی موجود پرهیز کنید و بصورت جهادی وارد عمل بشوید.

  نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تصریح کرد:  در برخی کشورها، مدیریت شهری مشوق هایی برای مشارکت مردم در توسعه شهری قرار داده است که نتیجه خوبی هم گرفته اند برای مثال در فلان کشور، اگر فردی در حوزه بافت فرسوده شهری سرمایه گذاری بکند و تبدیل به بافت جدید نماید، مدیریت شهری در بحث عوارض مشوق هایی قرار داده است که توصیه بنده هم این است که مردم را در توسعه شهری با قرار دادن مشوق، مشارکت دهید و از ظرفیت عظیم مردم غافل نشوید.

 امام جمعه ارومیه افزود: اگر واقعا کمر همت برای حل مشکلات مردم ببندید، بنده در کنار شما هستم و مطمئنا مردم نیز همراهی خواهد کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی بیان کرد: برخی از مشکلات موجود شهری، از جمله مسئله سدمعبر مرتبط با اقتصاد مردم است ولی برخی از مشکلات، از جمله ترافیک شهری و عدم تناسب المان های شهری با فرهنگ و میراث شهر ارومیه مربوط به عدم مدیریت صحیح است.

 وی افزود: البته در بحث سدمعبر نیز نظارت موثری وجود ندارد  در بسیاری از موارد مشاهده می کنیم باوجود اینکه داخل مغازه خالی است، پیاده رو و محل تردد مردم را اشغال کرده اند.

دیگر خبرها

  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • ساخت ۱۸۰۰ کلاس درس در آذربایجان غربی
  • کلنگ زنی 327 واحد مسکونی کارکنان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • پرداخت ۵۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصادی در آذربایجان‌غربی
  • جهش در اجرای طرح‌های پژوهشی با قانون جهش تولید دانش‌بنیان / ۱۱ هزار طرح پژوهشی دانشگاه و صنعت در حال اجرا + فیلم
  • توسعه شهر ارومیه با جلب مشارکت مردم