Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از تشکیل کمیته مشترک سازمان مدیریت استان تهران با سندیکای شرکت های ساختمانی برای مشارکت در برخی پروژه های تخصصی استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، نعمت اله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در هفتادمین سال تاسیس "سندیکای شرکت های ساختمانی ایران" از این مجموعه بازدید و در نشستی با اعضای هیئت مدیره درباره محورهای مهم همکاری سازمان مدیریت تهران با سندیکا گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در این نشست با بیان اینکه بخش دولتی پشتیبان خوبی برای بخش خصوصی است، اظهار کرد: انتظار ما از شما به عنوان بخش خصوصی این است که در پروژه‌های تخصصی مشارکت داشته باشید. رویکرد دولت در مشارکت های عمومی و خصوصی پشتیبانی و حمایت از بخش خصوصی است.

وی با برشمردن ظرفیت‌های شهرستان‌های استان تهران پروژه کمربندی پاکدشت را به عنوان یکی از قدیمی ترین پروژه‌های راه و شهرسازی معرفی کرد که حدود 10 سال اجرایی نشده است.

ترکی با معرفی محورهای همکاری سازمان مدیریت با سندیکای شرکت‌های ساختمانی ایران گفت: رویکرد ما به عنوان دولت واگذاری پروژه های دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی است و در این زمینه پروژه‌های راه و شهرسازی اولویت واگذاری دارند. از ساخت و ساز تونل تا جاده و راه و بازسازی بافت فرسوده مواردی است که شما می توانید در آن سرمایه گذاری کنید.

وی با بیان اینکه رابطه بخش خصوصی با حاکمیت و دولت باید قاعده مند شود، در این نشست اعلام کرد: برای همکاری های بیشتر کمیته ای مشترک میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با سندیکای شرکت های ساختمانی ایران ایجاد می شود که متشکل از دو کارگروه تطبیق قوانین و تطبیق برنامه ها با اسناد توسعه ای استان است.

وی همچنین با یادآوری علت احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اظهار کرد: سال های سال دستگاه های اجرایی درگیر احیا، ادغام و یا تجمیع سازمان ها بودند و یکبار از خودمان سوال نکردیم انحلال و احیا چه خروجی برای کشور خواهد داشت؟

ترکی افزود: در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان‌ها درگیر ساختار و منابع هستیم و اگر هدف مشخصی ترسیم نمی کردیم به بیراهه می رفتیم. ما با آسیب شناسی از وضعیت موجود و با درک این نکته که آیا سازمان مدیریت ملزم به پاسخگویی است؟ کار را آغاز کردیم . اعتقاد ما این است که اگر مشکلات پایتخت حل شود در تمام کشور اثر گذار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به تدوین سند آمایش استان تهران گفت: در این سند توزیع عادلانه بودجه، ثروت و منابع انسانی محور است. آمارها نشان می‌دهد که 80 درصد منابع و توسعه در نیمه غربی کشور که تهران هم جز آن است قرار داشته و نیمه شرقی علی رغم وجود ظرفیت های فراوان محروم مانده است. آمایش تلاش می‌کند توسعه را عادلانه میان سرزمین ها تقسیم کند.

وی ادامه داد: اگر نگاهی به آمارهای جمعیتی استان تهران بیندازیم فاجعه آور است، در هر کیلومتر مربع در تهران هزار نفر و در برخی شهرستان های استان 10 هزار نفر زندگی می کنند.

ترکی افزود: اگر دولت و بخش خصوصی از سال های گذشته کنار هم می نشستند کمتر این مشکلات پیش می آمد.متاسفانه نگاه مدیریتی یکپارچه نیست و این چالش ها پیش می آید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران به همکاری دانشگاه تهران در تهیه سند آمایش اشاره کرد و گفت: جمعیت، فضای کسب و کار و ...با رویکرد اقتصادی در سند دیده شده است. شاید برایتان سوال باشد؛ چرا برنامه های این همه اسناد توسعه ای از پیش از انقلاب تاکنون عملیاتی نشده است؟ ما در سازمان مدیریت به این نتیجه رسیدیم که علت آن تدوین جامع برنامه‌ها از بالا به پایین بوده و ظرفیت ها و زیرساخت های آن هم در هم تنیده و بدون تفکیک است. به همین دلیل برای تهیه سند توسعه استان تهران نگاهمان را از پایین به بالا تغییر دادیم برای مثال شهرستان پاکدشت در سند توسعه استان به شهر گل و پایتخت گل و گیاه ایران تبدیل خواهد شد چرا که ظرفیت تولید یک میلیارد و 450 میلیون گل شاخه بریده در سال دارد.

در این جلسه مقرر شد؛ مقدمات تشکیل کمیته مشترک میان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با سندیکای شرکت‌های ساختمانی ایران طی چند روز آینده از سوی نمایندگان دو طرف فراهم شده و موارد مورد بحث و فعالیت در کارگروه‌های منظور شده بررسی و سپس نتیجه به کمیته اعلام شود.

بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، گفتنی است؛ این نشست با حضور اعضای هیئت مدیره سندیکای شرکت های ساختمانی ایران، "پرویز قوامی نژاد" معاون نظام فنی و اجرایی و "علی عشاقی" رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري استانداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، عبدالله عذاری‌اهوازی گفت: این شرکت در موضوع نفت و گاز ماهیت تولیدی و توسعه‌ای دارد که حدود جغرافیایی آن شامل شهرستان‌های بستان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین، خرمشهر، مینو شهر و اروندکنار می‌شود. درحقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ میدان‌های نفتی، ۸۶ درصد میدان‌های مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد، بیان کرد: بزرگ‌ترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان است و میدان‌های مشترک یاران، یادآوران و سهراب که به توسعه رسیده‌اند در این منطقه قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه میدان‌های سپهر، جفیر و دارخوین به بهره‌بردای رسیده‌اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند، افزود: در کنار این میدان‌های توسعه‌یافته، میدان‌های سوسنگرد، بندکرخه، خرمشهر، مینو و اروند جزو میدان‌هایی هستند که شرکت ملی نفت برای توسعه و بهره‌برداری آن‌ها برنامه‌ریزی کرده است.

عذاری‌اهوازی با یادآوری اقدام‌های مهم دولت سیزدهم در توسعه میدان‌های نفتی گفت: حرکت‌های مهمی در این دولت انجام شده است. یکی از راهبردهای مهم در دولت سیزدهم اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میدان‌ها را به شرکت‌های ایرانی واگذار کرده است.

وی گفت: میدان‌های سپهر و جفیر با اعتماد به جوانان ایرانی سال پیش توسعه یافت و با استخراج روزانه ۴۰ هزار بشکه به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه افزون بر توسعه میدان‌ها، تولید و نگهداشت نیز وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان است، بیان کرد: ما در درجه اول باید بتوانیم مقدار نفتی را که تولید کرده‌ایم نگهداری کنیم.

عذاری‌اهوازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای توسعه چاه‌های جدید هستیم، افزود: برای توسعه میدان دارخوین برنامه بسیار وسیعی داریم، چاه‌های تازه‌حفر و قراردادهای توسعه این میدان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ظرفیت تولید در غرب کارون روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت است، گفت: در دولت پیش ظرفیت تولید این شرکت روزانه ۸۴ هزار بشکه نفت بود که اکنون با اقدام‌های شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم، تولید در نفت و گاز اروندان ۳۰ درصد افزایش داشته است.

برنامه‌ریزی برای حفاری ۴۰ حلقه چاه در سال جاری

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: در دولت سیزدهم تعداد ۶۰ حلقه چاه را حفاری و برای امسال حفاری ۴۰ چاه دیگر را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به بهره‌برداری برسانیم. با حفاری این ۶۰ حلقه چاه در میدان آزادگان، هم‌اکنون ظرفیت تولید نفت حدود ۲۰۰ هزار بشکه است.

عذاری‌اهوازی با اشاره به توجه و برنامه‌ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میدان‌ها گفت: شرکت نفت و گاز اروندان همه برنامه‌های شرکت ملی نفت برای تولید را در سال ۱۴۰۲ به سرانجام رسانده و یکی از شرکت‌های موفق در این زمینه بوده است. این موفقیت‌ها ثمره تلاش و جهاد بی‌وقفه همه کارکنان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جمع‌آوری گازهای همراه نفت افزود: سیاست ما در توسعه میدان‌ها، توسعه منطقه و حفظ محیط‌زیست به‌عنوان سرمایه‌ای عمومی و ماندگار است و به این منظور کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ با سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس پارسال راه‌اندازی شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: فعالیت مرحله نخست این کارخانه با ظرفیت ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گاز آغاز کرده است و هم‌اکنون حدود ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران، برای فرآورش و استفاده به‌عنوان گاز شهری و فرآورده‌های پتروشیمی‌ها و خوراک آن‌ها به این کارخانه ارسال می‌شود.

ارسال ۳۲ میلیون فوت‌مکعب گاز به کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰

عذاری‌اهوازی با بیان اینکه با جمع‌آوری گازهای همراه، گاز متان تولید می‌شود که برای مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور به خط سراسری ششم ارسال می‌شود، گفت: در میدان آزادگان شمالی در گذشته روزانه حدود ۲۸ میلیون فوت‌مکعب گاز ارسال می‌شد. اما در حال حاضر، از طریق تعمیر، اصلاح و راه‌اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی از سوی شرکت‌های چینی بلااستفاده بود، توانستیم حجم بالایی از گاز را فرآورش و از سوزاندن و هدررفتن این سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعمیر کمپرسور از سوی کارکنان این شرکت با ۷۵۰ نفر روز انجام شده است، افزود: ما توانسته‌ایم حدود ۵ میلیون فوت‌مکعب گاز دیگر اضافه کنیم و به ۳۲ میلیون فوت‌مکعب برسانیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که تا یک ماه دیگر در میدان آزادگان شمالی گاز همراهی برای سوزندان وجود نخواهد داشت و همه گازهای همراه به فرآورده تبدیل می‌شود و این همان اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است.

عذاری‌اهوازی در پایان گفت: قرارداد دیگری با هلدینگ خلیج‌فارس به ارزش ۷۳ میلیون دلار به‌منظور ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر، که حدود ۱۵۰ میلیون فوت مکعب است، امضا شد و با انجام این قرارداد، درعمل شرکت نفت و گاز اروندان تا پایان سال ۱۴۰۴ دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.

کد خبر 6094155 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز