Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني سليمانيه عراق ، از پيگيري ها براي حمل يکسره و مستقيم کالا از ايران به سمت عراق خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، احمد کلاري روز يکشنبه در نشست خبري که در محل دفتر رياست اتاق بازرگاني کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: نبود اين مزيت، مشکلي بر سر راه مبادلات تجاري 2 کشور است که در آينده اي نزديک رفع مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلاري با بيان اينکه مشکلات مرز پرويزخان امروز در ديدار با استاندار کرمانشاه مطرح مي شود، ادامه داد: راه اندازي شهرک صنعتي مشترک بين 2 کشور راهکار ديگري براي افزايش مراودات تجاري است که انجام آن ضرورت دارد.
** صادرات ايران به عراق بايد به 10 ميليارد دلار مي رسيد
نائب رئيس اتاق بازرگاني سليمانيه عراق نيز با بيان اينکه سهم کالاهاي ايراني در بازار عراق به نسبت گذشته کم شده، ادامه داد: ايران از ابتداي امسال تاکنون نزديک به 6 ميليارد دلار کالا به عراق صادر کرده است.
ياسين رحيم فرج افزود: اين در حالي است که اين رقم بايد به 10 ميليارد دلار مي رسيد.
وي ادامه داد: بالارفتن رغبت سرمايه گذاران ايراني براي حضور در عراق مي تواند اين سهم را بيشتر کند.
رحيم فرج از در اختيار دادن زمين، برخورداري از معافيت 10ساله مالياتي و نبود عوارض گمرکي براي کالا به عنوان مهم ترين مزيت ها براي سرمايه گذاري در کردستان عراق ياد کرد.
** هفت ميليارد دلار به عراق صادرات داشتيم
در ادامه رييس اتاق بازرگاني رييس اتاق بازرگاني ، صنايع ، معادن و کشاورزي کرمانشاه به صادرات هفت ميليارد دلاري کالاهاي غيرنفتي به عراق در هشت ماهه سپري شده از سال جاري خبر داد.
کيوان کاشفي با بيان اينکه ميزان مراودات و تعاملات تجاري 2 کشور در 10 سال گذشته به اين ميزان سال جاري نبوده، بر ضرورت ايجاد سرمايه گذاري هاي مشترک بين 2 کشور تاکيد کرد.
سفر هيات تجاري از استانهاي اربيل و دهوک عراق به استان کرمانشاه به منظور بهبود روابط اقتصادي، خبر ديگري بود که کاشفي بدان اشاره کرد.
هيات اقتصادي سليمانيه عراق به مدت سه روز در راستاي افزايش همکاري و هم افزايي هر چه بيشتر بازرگانان 2 کشور مهمان استان کرمانشاه هستند که در اين سفر علاوه بر ديدار با استاندار از صنايع مهم و شرکت در پنل‌هاي تخصصي در زمينه مصالح ساختماني، مواد غذايي، کشاورزي و صنايع نفت و پتروشيمي بازديد مي کنند.
7460/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 

به گزارش ‌خبرگزاری خبرآنلاین، امارات یکی از کشورهای مهم در منطقه به شمار می‌رود؛ چرا که بیشترین واردات کالا از طریق امارات صورت می‌گیرد. کالاهایی همچون، موبایل و لپ‌تاپ، قطعات خودرو‎، پارچه و پوشاک، دوربین‌های دیجیتالی و قطعات الکتریکی تنها بخشی از کالاهایی هستند که از کشور امارات وارد می‌شوند. با توجه به این موضوع‌، ارتباط کشور با امارات از اهمیت زیادی برخوردار است.

بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌سابقه در این کشور، باعث مشکلات زیادی از جمله، خسارت‌های مالی و جانی، آبگرفتگی خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و همینطور اختلال در کار فرودگاه‌ها شده است. از آنجایی‌ که امارات یکی از کشورهای مهم برای منطقه به شمار می‌رود، احتمال این‌ که این سیل بر واردات کالا و تامین ارز کشور تأثیرگذار باشد، زیاد است.

سیل امارات تامین ارز را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه‌، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تأمین ارز کشور در دوران بحران امارات به دلیل سیل، گفت: درحال حاضر، بانک مرکزی مدت‌هاست واحد پول درهم را ارائه نمی‌دهد و در کشورهای مبدأ دیگری همچون، ترکیه و روسیه که بانک مرکزی واحد پول آنها را داراست، تجار ارز تحویل می‌گیرند و به واسطه کارگزاران در امارات، درهم دریافت می‌کنند. بنابراین، این سیل برای تامین ارز از امارات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در ادامه این گفت‌وگو به تأثیرات بخشنامه تخصیص ارز بانک مرکزی اشاره شد. این فعال بخش خصوصی درباره این بخشنامه افزود: طبق این بخشنامه، تجار باید 70 درصد کالاهای خود را فروخته باشند و در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. خریدار هم در سامانه تأیید کرده باشد تا ارز خود را تحویل بگیرد. ممکن است یک توقف 4 الی 5 ماهه در واردات کالا به وجود آید و به این ترتیب، چیزی به اسم کالای دپو شده در انبار وجود نخواهد داشت.

نوسان ارز بر قیمت کالاها تأثیر ندارد

وی درباره افزایش قیمت کالاهای وارداتی از جمله موبایل و لپ‌تاپ اظهار کرد: در شرایط فعلی، بازار در رکود قرار دارد و اگر بازار دچار رکود نبود، امکان افزایش قیمت کالاهای وارداتی وجود داشت. اما رکود بازار باعث شده فروشندگان به دلیل سیل، قیمت کالاها را بالا نبرند.

وی در ادامه افزود: به چنین کالاهایی ارز نیمایی تعلق می‌گیرد و نوسان ارز، بر قیمت کالاها تأثیر ندارد. اگر فروشنده‌ای کالایی را با افزایش قیمت در اختیار مردم قرار می‌دهد، مردم از چنین فروشندگانی خرید نکنند.

این فعال بخش خصوصی درباره تأخیر ورود کالا به کشور از امارات تصریح کرد: بعضی از انبارها به دلیل سیل آسیب دیده‌اند و افرادی که کالا سفارش داده‌اند، ممکن است با تأخیر یک تا دو ماهه، کالاهای خود را دریافت کنند و این موضوع، به حدی نیست که بازار را دچار مشکل کند.

واردات کالاها دچار مشکل می‌شود؟

فرجی تهرانی در ادامه اشاره کرد: بعد از تعطیلات نوروز، تا زمانی که بازار به حالت عادی برنگردد، تجار به سمت وارد کردن حجم زیادی از کالا نمی ‎روند. آنها معمولا قبل از ایام نوروز کالا وارد کرده‌اند اما بعد از ایام نوروز ممکن است به دلیل بخشنامه تخصیص ارز، واردات دچار مشکل شود.

وی درباره برگشتن شرایط امارات به حالت عادی و شروع مجدد واردات کالا گفت: در حال حاضر، شرایط در امارات تقریبا به حالت عادی برگشته و اگر مشکل آسیبی که به کالاها رسیده برطرف شود، واردات هم انجام می‌شود.

با توجه به شرایط ذکر شده، سیل امارات مشکلی برای تأمین ارز کشور و همین‌طور مشکل جدی برای واردات کالا از امارات به‌وجود نمی‌آورد.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902579

دیگر خبرها

  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست