Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-20@01:08:24 GMT

اگر در تهران برف نبارد...

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۸۴۶۲۲

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تاکید بر این‌که بارش بارندگی در تهران می‌تواند تا حدی چالش‌های موجود در حوزه تامین منابع آب را حل کند، گفت: موضوع مهم بارش برف است چراکه اگر در تهران شاهد بارش برف باشیم، بسیاری از مشکلات حل می‌شود، اما اگر برف نبارد، با مشکلاتی در این حوزه مواجه خواهیم بود. آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که برای مشخص شدن این موضوع باید منتظر پایان زمستان باشیم، اظهار کرد: بدترین سناریو را برای گذر از محدودیت منابع آبی در نظر گرفته‌ایم تا اگر بارش‌ها به حد کافی نبود، بتوانیم خود را با شرایط منطبق کنیم، به‌گونه‌ای که تامین آب مشترکان با مشکلی مواجه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به میزان بارندگی‌ها در تهران گفت: بارندگی‌ها در پاییز امسال، نسبتا مطلوب بود، به‌گونه‌ای که ۱۲۰ میلی‌متر بارندگی را شاهد بودیم که این میزان نسبت به دراز مدت ۶۵ درصد افزایش داشته است.
بختیاری با بیان این‌که تا به حال وضعیت بارندگی‌ها در تهران مطلوب بوده است، ادامه داد: علی‌رغم این‌که در مهرماه، تراز سدهای تهران ۲۵۰ میلیون مترمکعب منفی بود، اکنون ۱۷۰ میلیون مترمکعب جبران شده است، اما هم‌چنان نسبت به سال گذشته، ۸۰ میلیون مترمکعب منفی هستیم که باید برای حل این موضوع منتظر شرایط زمستان باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف، بی‌شک می‌تواند تاثیر بالایی در میزان مصرف و مدیریت منابع آبی داشته باشد.
وی با بیان این‌که مصوبه افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف هنوز در هیات دولت به تصویب نرسیده است، اظهار کرد: اگر این مساله مورد تصویب قرار گیرد، قطعا می‌توان بسیاری از مشکلات موجود در حوزه منابع آبی را حل کرد.
حمیدرضا جانباز - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور - نیز چندی پیش گفته بود با توجه به این‌که میزان بارش‌های فعلی تنها ۲۵ درصد کل بارش‌های کل سال آبی است، نمی‌توان پیش‌بینی درباره وضعیت منابع آبی تابستان نداشت، اما باید گفت که سناریوی تعریف شده برای بهبود شرایط هم‌چون سال گذشته تعریف شده است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برف تهران باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بارندگی های ۲۴ ساعت گذشته سیستان و بلوچستان اعلام شد

میزان بارندگی‌ های ۲۴ ساعت گذشته در سیستان و بلوچستان از سوی مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری این استان اعلام شد.

مجید محبی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ۲۱ شهرستان شامل هزار و ۵۰۰ منطقه و روستا در سطح استان درگیر بارندگی شدید و آب‌گرفتگی هستند.

وی افزود: تا ساعت ۹ صبح امروز بیشترین بارندگی با ۲۷۰ میلی‌متر بارش از شهرستان زرآباد، ۲۳۰ میلی‌متر از شهرستان کنارک و ۲۲۱ میلی‌متر از ایستگاه شارک شهرستان قصرقند گزارش شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: میانگین بلندمدت بارندگی در سطح استان ۱۰۰ میلی‌متر بوده که در روزهای اخیر با ۲/۷ برابر کل یک سال در شهرستان زرآباد بارندگی شده است.

وی در رابطه با وضعیت راه‌های ارتباطی سطح استان گفت: راه ارتباطی ۳۲۹ روستا، ۴۵ محور روستایی و ۱۲ محور فرعی به دلیل طغیان رودخانه‌ها مسدود شده است.

محبی با اشاره به اینکه از شروع بارندگی در بیست‌وهفتم فروردین تاکنون هیچ حادثه فوت شهروندان نیز گزارش نشده است، بیان کرد: در حال حاضر ۷۰۰ تیم امدادی انتظامی و خدماتی با به‌کارگیری ۷۴۰ ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی با بیان اینکه شبکه برق ۴۴۵ روستا به دلیل شدت باران دچار خسارت شده و شبکه آب شرب ۳۴ روستا نیز خسارت دیده و قطع شده است، گفت: شبکه ارتباطات مخابرات نیز دچار اختلال گسترده در شهرستان‌های زرآباد، کنارک، نیکشهر، سرباز و بخش‌هایی از چابهار شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۴۵ چادر ۱۳۰، تخته پتو و ۹۰ تخته موکت بین آسیب‌دیدگان توزیع شده است که بنابر گزارش جمعیت هلال‌احمر استان نیز ۲۵۳ نفر در مناطق تحت تأثیر بارندگی‌های شدید امدادرسانی شدند.

وی تصریح کرد: برآورد خسارات اولیه بارندگی‌های شدید در استان تاکنون هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که بعد از پایان بارندگی توسط تیم‌های ارزیابی بررسی و اعلام خواهد شد.

محبی خاطرنشان کرد: مدارس مناطق تحت تأثیر بارندگی شدید امروز در سطح استان به صورت غیرحضوری برگزار شده است و با توجه به اینکه فعالیت سامانه بارشی امشب به اتمام می‌رسد، تصمیم‌گیری در رابطه با تعطیلی مدارس به اختیار فرمانداران گذاشته شده است.

کد خبر 745468

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی در گردشگری منطقه آزاد ماکو
  • بارندگی‌های اخیر، خشکسالی خراسان جنوبی را جبران نمی‌کند
  • میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد
  • میزان بارندگی های ۲۴ ساعت گذشته سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • بحران آب در ۳ استان کشور
  • نگرانی از بروز کم آبی در ۳ استان کشور
  • اردوگاه‌های اسکان اضطراری در شرق جاسک دایر شده است
  • آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی اخیر | ۸۰ درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است
  • نگرانی از بروز کم‌ آبی برای سه استان در تابستان ۱۴۰۳
  • میزان بارندگی های ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد