Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران گفت: آقای معقولی مدیرکل گمرک معتقدند بر اساس فرایند زمان شرایط گمرک نسبت به ماههای گذشته بهتر شده اما از منظر تنظیم بازار، زنجیره تولید و توزیع، تامین مواد اولیه کماکان شرایط با مشکل مواجه است. ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۲ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، مظفر علیخانی معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران افزود: برابر آمار فقط در بندر شهید رجایی 140 هزار کانتینر رسوب داریم که این رسوب ما را در تنظیم بازار و تامین کالاهای مصرفی و اساسی با مشکل مواجه می کند و هم در تامین مواد مورد نیاز خط تولید مشکل آفرین است که به همین نسبت تولید کالا در داخل و فرایند صادرات مشکلات بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل دیگر این است که از یک سو منجر به دموراج برای کشتی ها می شود چراکه مدیریت بازار ارز از چالش های جدی دولت است از سوی دیگر انبار داری واحد های تجاری و تولیدی با مشکل می خورد و ملزمات مورد نیاز با ترخیص کالا به مشکل می شود در نتیجه در فرایند توزیع و تامین کالا را با چالش مواجه می کند.

وی افزود: به تعبیر بخش خصوصی، در نگاه میان مدت اگر به کالاهای گمرک می توان به کالاهای رسوب کرده در گمرک به عنوان کالای استراتژیک نگاه کنیم و فرایند ترخیص مدیریت نشود و گواهی های فنی نتواند به موقع انجام شود و مشکل ارزی و پرداخت ها انجام نشود، اسناد در اختیار واردکننده قرار نمی گیرد بنابراین گمرک نمی تواند کارهای ترخیص را انجام دهد.

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق بازرگانی ایران گفت: با توجه به اینکه مشکلات سامانه نیما نتوانسته مشکل ارزی را حل کند و در تامین کالاهای اساسی و شوینده و بهداشتی دچار مشکل هستیم، پس مشکل را باید در دوزاویه گمرک و پشتیبانی دید تا در نظام تولید و تامین کالا به مشکل نخوریم.

او افزود: مقرارات کشور برای شرایط عادی تصویب می شود بنابراین در شرایط خاص امروز که با تحریم ها مواجه هستیم نیازمند استراتژی و برنامه خاص هستیم. در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی انتظار از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این است شرایط را سهل کنند و به سمت خود تحریمی نرویم.

مظفر علیخانی گفت: برخی از مشکلات ناشی از سیاست های ارزی و تجاری است. فرایند ثبت سفارش کند است و با تاخیر انجام می شود. قبلا فعال اقتصادی بر اساس تجربه و پشتوانه ثبت سفارش را بدون انتقال ارز انجام می داد اما امروزه ثبت سفارش با تغییر تعرفه باید مجدد انجام شود که این روند کار را کند می کند بنابراین در شرایط تحریم باید فرایند ترخیص کالا را تسهیل کرد چراکه برخی مشکلات به سازمان گمرک برمی گردد.

گلایه وزیر صنعت از رسوب مواد اولیه و ملزومات تولید در گمرک

 

انتهای پیام/

R1010113/P1010113/S7,77,78/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اتاق ایران کالاهای اساسی گمرک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتاق ایران کالاهای اساسی گمرک اتاق ایران کالاهای اساسی گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۵۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت:اتاق ایران برنامه های متنوعی برای افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با چین دارد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم صمد حسن‌زاده عصر امروز در همایش ایران و چین همزمان با برگزاری ششمین همایش توانمندی‌های ایران (ایران اکسپو 2024)، اظهار داشت: اتاق ایران در بیشتر زمینه‌های فناوری معدنی و تجاری، نفت و گاز، تجهیزات پزشکی و محصولات دانش بنیان، فولاد و خدمات فنی و مهندسی، حوزه گردشگری و سایر موارد آماده همکاری بیشتر بین دو کشور است.

وی افزود: برنامه اتاق ایران برای توسعه تجاری بین دو کشور ایران و چین و تسهیل در صادرات با افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با راهکارهای متنوع است، ضمن اینکه حضور هیات‌های تجاری برای اجرای قراردادهای مشارکتی و رفع برخی موانع تعرفه‌ای و استاندارد کالاها و ضمانت‌های تجاری در دو کشور صورت گرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی میزبان مقامات تجاری از کشور چین است، گفت: باید از توانمندی‌ها و توسعه اقتصادی بین ایران و چین بهره‌گیری کرد و در همین راستا از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات بین دو کشور استفاده کرد.

حسن‌زاده اضافه کرد: چین با حجم 30 میلیارد دلار نخستین شریک تجاری ایران است که این حجم تجارت را می‌توانیم به 50 میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی با اشاره به این که ایران شریک چین در خاورمیانه بوده است، گفت: اتاق ایران با سابقه 120 سال نقش سیاست‌گذاری و راهبردی در تجارت و بازرگانی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: در زمینه‌های مشترک آماده توسعه همکاری ایران و چین هستیم؛ اولویت برنامه‌های اتاق بازرگانی توسعه و تقویت مناسبات تجاری با چین است تا دو کشور بتوانند از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود