Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - استاندار کردستان گفت: با تلاش و پيگيري هاي مسئولان در تمام نقاط استان شاهد فعال بودن کارگاه هاي راهسازي و ايجاد زيرساخت هاي حوزه راه هستيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا، بهمن مرادنيا يکشنبه شب در مراسم جشن روز راهدار و حمل و نقل اظهار داشت: به هر نقطه اي از استان نگاه کنيم کارگاه هاي راهسازي قابل مشاهده است و با تلاش هاي انجام شده تا سال 1399 راه آهن هم به کردستان مي رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: در مقطعي که کشور در آن واقع شده و تحريم هاي ناجوانمردانه اي که عليه ايران اسلامي وجود دارد فعاليت قشر رانندگان مي تواند در مقابله با اين هجمه ها، تهديدها را به فرصتي بزرگ تبديل کند.
مرادنيا افزود: رسالت و وظيفه اين اقشار در اين وضعيت بحراني خطير بوده و دولت نيز مصمم است مشکلات اين بخش را که چرخ هاي اقتصادي را مي چرخانند، بر طرف کند.
وي يادآور شد: با توجه به حساسيت کاري راهداران در فصل زمستان و نقش آنان در تسهيل عبور و مرور، استانداري کردستان از محل اعتبارات سازمان مديريت و برنامه ريزي به خانواده هاي اين قشر مبلغ 10 ميليون ريال کمک هزينه مصوب کرد که بزودي به حساب آنان واريز مي شود.
مديرکل راهداري، حمل و نقل جاده اي کردستان نيز در اين مراسم با اشاره به اينکه حمل و نقل رکن اصلي توسعه در اين استان است، گفت: اين حوزه همواره نقش خود را در توسعه ايفا کرده و مخالفان نيز برنامه هاي خود را براي اخلال در اين حوزه دنبال مي کنند.
سيد البرز حسيني اظهار داشت: از خرداد امسال تحرکاتي با محوريت رانندگان حوزه بار انجام شد و دشمنان مي خواستند از اين فرصت که درخواست مطالبات به حق رانندگان بود به نفع خود سوء استفاده کنند ولي رانندگان با تاسي از فرمايش امام خميني (ره) در سال 1360 وظايف خود را به خوبي انجام دادند.
وي تاکيد کرد: اعتقاد داريم با وجود تمام کم و کاستي ها اين صنف در استان کردستان به خوبي هوشياري حفظ را کرده و روند حمل و نقل بار در تمام مقاطع طبق روند خود ادامه يافت.
حسيني به زحمات راهداران نيز اشاره کرد و يادآور شد: همواره بخش بزرگي از همکارمان ما در راهدارخانه ها کشيک هستند و زمستان و تابستان براي تسهيل در امور عبور و مرور حضور دارند.
به گزارش ايرنا، استان کردستان دراي يک پايانه بار در شهر سنندج و يک پايانه سيمان در شهرستان بيجار و 70 شرکت و موسسه حمل و نقل کالا است، تعداد ناوگان بار طبق آمار ثبتي دارندگان کارت هوشمند پنج هزار و 608 دستگاه و تعداد رانندگان بار آن نيز يک هزار و 123 نفر است.
اين استان داراي 12 پايانه مسافري شامل سنندج، بيجار، قروه و ديواندره هر کدام 2 پايانه و شهرستان هاي مريوان، دهگلان، کامياران و سقز هر کدام يک مورد است.
در اين استان 26 شرکت حمل و نقل مسافر، 12 شرکت و موسسه اتوبوسراني و ميني بوسراني و 12 شرکت سواري به همراه 67 موسسات و نمايندگي شعبه وجود دارد که ناوگان مسافري آن يک هزار و 937 و چهار هزار و 68 راننده مسافر است.
همچنين راهداران استان کردستان در طرح زمستاني بيش از هشت هزار و 500 کيلومتر از راه هاي استان را تحت پوشش قرار مي دهند که شامل يک هزار و 900 کيلومتر در مسيرهاي بين شهري و 6 هزار و 600 کيلومتر در راه روستايي است.
استان کردستان در يک منطقه سرد و کوهستاني واقع شده و هر سال بارش باران در اين استان از اوايل پاييز شروع مي شود.
همچنين جاده هاي بين شهري اين استان داراي 38 گردنه برفگير و جاده هاي روستايي نيز داراي 66 گردنه برفگير است.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، دوازدهمین کارگاه بین المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حضور نظریه پردازان برجسته داخلی و بین المللی و با حمایت همراه اول از امروز چهارشنبه ۱۲ لغایت ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود که کاربرد اصلی آن گسترش مرزهای دانش در این حوزه است.

این رویداد که به شکل هیبرید و با ترکیبی از سخنرانان به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، دارای سخنرانانی در سطح جهانی، گفتگوهای عمومی و جلسات فنی در زمینه طیف متنوعی از موضوعات اساسی و کاربردی در تئوری ارتباطات و اطلاعات است.

سخنرانان کلیدی این کارگاه دو روزه (IWCIT ۲۰۲۴) که بر مسائل بنیادین در حوزه مخابرات و تئوری اطلاعات تمرکز دارد و کاربرد اصلی آن در راستای گسترش مرزهای دانش در این حوزه است، «مازیار میررحیمی از موسسه ملی تحقیقات علوم و فناوری دیجیتال فرانسه»، «سینِم کُلری از دانشگاه کوچ ترکیه»، «محمدتقی حاجی آقایی از دانشگاه مریلند» و «مروان دِبا از دانشگاه خلیفه امارات» هستند.

در روز نخست و افتتاحیه این کارگاه بین المللی، وحید شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی بخش صنعت به مرور توسعه نسل های فناوری تلفن همراه پرداخت و تمرکز خود را بر نسل های پنجم و ششم ارتباطی قرار داد.

شاه منصوری با تأکید بر اینکه پیش بینی روندها بر موفقیت ۷۰ تا ۸۰ درصدی ۵G تا چشم انداز ۲۰۲۷ است، اظهار کرد: این کندی پیشرفت در حالی است که اتحادیه بین المللی مخابرات در نوامبر ۲۰۲۳ تحت IMT-۲۰۳۰، چارچوبی را برای توسعه استانداردها و فناوری های رابط رادیویی ۶G منتشر کرد و بنابراین برای سالجاری انتظار حرکت به سمت ۵.۵G را از سمت اپراتورهای تلفن همراه داریم.

رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به برخی شاخص ها نظیر سرویس بهتر، شبکه سریع تر و انعطاف پذیری بیشتر برای ۶G عنوان کرد: در شرایطی که اپراتورها به کندی در توسعه ۵G پیش می روند و دلایل اصلی این رفتار ناشی از هزینه های بالای سرمایه گذاری و کشش بازار (مشکلات اقتصادی سمت بازار) در این نسل است، اما سازمان توسعه استانداردهای مخابراتی ۳GPP در انتشار نسخه ۱۸ به نقش تأثیرگذار ارتباطات مبتنی بر ماهواره در ۵G و ۶G پرداخته است.

به گفته وی در این نسخه بر دسترسی ماهواره ای مبتنی بر باندهای فرکانسی بالای ۱۰ گیگاهرتز برای سرویس دهی به سکوهای ثابت و متحرک اشاره شده و هدف از آن، بهینه سازی بیشتر عملکرد دسترسی ماهواره ای، پرداختن به باندهای جدید با الزامات قانونی خاص آنها و پشتیبانی از قابلیت ها و خدمات جدید با ادامه تکامل نسل های جدید ارتباطی است.

شاه منصوری در ادامه ضمن اشاره به برخی پروژه های تحقیقاتی نسل بعدی ارتباطات در مراکزی همچون Horizon Europe، SNS و NEXTG ALLIANCE، به تحلیل وضعیت پیشرفت در این عرصه و بیان برخی دیدگاه ها نسبت به فناوری نسل آینده مخصوصا در حوزه «فرکانس» که نیازمند باند تراهرتز است، پرداخت.

گفتنی است این کارگاه (Iran Workshop on Communication and Information Theory) با هدف توسعه و بسط دانش در زمینه های بنیادین تئوری اطلاعات و مخابرات و ارتقاء جایگاه علمی کشور در زمینه نظریه مخابرات و ایجاد بستر مناسب برای همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور با مراکز معتبر جهانی در حال برگزاری است.

کد خبر 6094176

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • بارش ۲۵ میلی‌متر باران در تویسرکان/ سامانه بارشی تا شنبه فعال است
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • گزارش کارگر و کارگاه نمونه استان همدان