Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@23:47:10 GMT

ضوابط شرکت در آزمون مهارت‌های زبان عربی

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۸۵۷۸۷

دانشگاه آزاد اسلامی امکانی را فراهم کرده تا دانشجویان دوره دکتری برخی از رشته‌ها که زبان تخصصی‌شان عربی است در آزمون مهارت‌های عربی شرکت کنند.

به گزارش آنا، دانشجویان دوره دکتری همه دانشگاه‌ها و دانشگاه آزاد اسلامی باید در زمان تحصیل خود حد قابل قبولی از زبان انگلیسی را ارائه دهند.

دانشگاه آزاد اسلامی امکانی را فراهم کرده تا دانشجویانی که زبان تخصصی‌شان عربی است بتوانند در آزمون زبان عربی شرکت کرده و در صورت قبولی آن را به عنوان نمره زبان دوره دکتری ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان رشته‌های تاریخ تشیع، دکتری تاریخ (گرایش تاریخ ایران بعد از اسلام و گرایش تاریخ اسلام)، الهیات و معارف اسلامی (تمامی گرایش‌­ها)، زبان و ادبیات عربی (تمام گرایش­‌ها)، علوم قرآن و حدیث، عرفان اسلامی و اندیشه­‌های امام خمینی (ره)، فقه و مبانی حقوق اندیشه­‌های امام خمینی (ره)، فقه و حقوق خصوصی، فقه وحقوق جزا، تصوف و عرفان اسلامی، مدرسی معارف اسلامی، کلام اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، حکمت متعالیه، ادیان و عرفان و عرفان اسلامی است.

حدنصاب نمره لازم برای این آزمون معادل ۶۰درصد از نمره کل خواهد بود.

سؤالات این آزمون شامل ۲۵ سؤال تستی دستور زبان، ۳۵ سؤال تستی مهارت خوانش متون، ۲۵ سؤال تستی مهارت نگارش و ۱۵ سؤال تستی واژگان است.

آزمون مهارت‌های زبان عربی در روز جمعه ۲۴ دی‌ماه برگزار می‌شود و علاقه‌مندان شرکت در این آزمون می‌توانند از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی تا روز پنج‌شنبه ۶ دی‌ماه نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ازمون زبان عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی حکیم‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان در دیدار با احمد حیدری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) شهرستان تنگستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج را به‌عنوان نماد عزت و اقتدار جهادگران عرصه پژوهش و علم و فناوری  در ساحت دانشگاه دانست و اظهار کرد: حضور و نقش بسیج اساتید و بسیج دانشجویی در توسعه و پیشبرد برنامه‌های علمی و پژوهشی دانشگاه حائز اهمیت است و می‌تواند با تربیت سرمایه‌های اجتماعی، دانشگاه را دانشگاهی کارآفرین و در تربیت نسل جوان دانشجو در طراز اول، انقلاب بیش‌ازپیش یاری رساند.

وی افزود: سپاه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی خود را اثبات کرده و امروز هر شهری از ظرفیت سپاه در حوزه‌های مختلف بهره برده، پیشرفت‌های خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان عنوان کرد: امروز کشور با توجه به جنگ ترکیبی دشمن در همه زمینه‌ها نیاز به حضور نخبگان و پژوهشگران دارد که بتواند در زمینه تولید و تجاری‌سازی علم و نیز در زمینه پژوهش ایفای نقش کرده و در این راستا دانشگاهیان به‌عنوان افسران علمی در مقابله با تهاجمات فرهنگی و بی‌اثر کردن تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی می‌توانند با پژوهش‌های علمی و با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه‌های خودکفایی را فراهم کند.

دانشگاه آزاد اسلامی سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی(ع) شهرستان تنگستان نیز از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن یاد کرد و گفت: دانشگاه محل تولید علم و پرورش نخبگانی است که می‌توانند در ارتقای شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی نقشی سازنده و اساسی را ایفا کند.

احمد حیدری اضافه کرد: دانشگاه باید در همه زمینه‌ها و فعالیت‌های علمی مسئله محور باشد و با مشارکت نخبگان دانشگاهی در کارهای تخصصی، مطالعاتی و تحقیقاتی زمینه‌های خودکفایی را در کشور فراهم کرده و نقش دانشگاه را در توسعه و سازندگی کشور بیش‌ازپیش در عرصه داخلی و بین‌المللی نمایان سازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • رقابت ۳۸ هزار داوطلب آزمون سراسری از فردا در مازندران
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • میزبانی دانشگاه آزاد بجنورد از داوطلبان آزمون سراسری در سه گروه آزمایشی اصلی
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ۲۷ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا