Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@04:35:41 GMT

تغییر سن قانونی ازدواج ایراد شرعی دارد!

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۸۶۴۰۸

خرداد: نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت که تغییر کف سن قانونی ازدواج که در قالب طرح "کودک همسری" در مجلس در حال پیگیری است ایراد شرعی دارد و نباید مانع ازدواج افرادی شد که به بلوغ جسمی رسیده اند.
به گزارش خرداد ،«یحیی کمالی پور»، نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره طرح کودک همسری در مجلس مبنی بر تغییر سن قانونی ازدواج گفت: باید توجه داشت که بلوغ شرعی بعضا با سن افراد تناسبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این معنا و مفهوم که در همین دوره زمانی در گوشه و کنار کشور ما سن بلوغ در خوزستان با سن بلوغ در شمال کشور متفاوت است بنابراین نمی‌توان برای همه یک خط کش اندازه گیری در این خصوص در نظر گرفت.
عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با تاکید بر این که قانون گذاری نباید مانع امکان بهره وری جنسی با تحدید سن در قانون ازدواج شود، گفت: در شرایط فعلی آمارها می گویند که 45 هزار ازدواج زیر 13 سال در سال صورت می گیرد به طور حتم همه آن ها تحمیلی نبوده و درصدی از این افراد با رضایت و بر اساس میل جنسی خود فرد ازدواج کرده اند.
وی در این خصوص ادامه داد: حالا با این آمار تصور کنید قانون تکلیف کند که زیر 13 سال به هیچ وجه نباید ازدواج کند، اگر کسی در 13 یا 12 سال به بلوغ جسمی و جنسی رسید که نیاز به ازدواج پیدا کرد باید راه خلاف برود؟!
کمالی پور در خصوص قانون فعلی برای سن ازدواج گفت: در شرایط فعلی قانون این راه را گذاشته است که کسانی زیر 13 سال سن دارند اگر بخواهند ازدواج کنند اول باید رضایت ولی داشته باشند و دوم باید از محکمه حکم بگیرند تا دادگاه تایید کند بنابراین این افراد امکان ازدواج و تحمل شرایط ازدواج را دارند.
 وی ادامه داد: این موارد در پزشکی قانونی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تایید پزشکی قانونی دادگاه مجوز ازدواج را صادر می کند.
نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بیان کرد: با توجه به این شرایط خلاء قانونی نیز وجود ندارد، ازدواج تحمیلی با ورود دادستان و برخورد قابل جلوگیری است و نباید برای برخورد با درصد محدودی از ازدواج تحمیلی کلیت قانون را بر هم بزنیم. برچسب ها: ازدواج ، بهره وری ، قانون ، مجلس شورای اسلامی ، مجلس

منبع: خرداد

کلیدواژه: ازدواج بهره وری قانون مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی

 سردار تقی مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی، چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا ۵ سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تأثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ده سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی نظام وظیفه

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!