Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره خطرات زلزله در تهران اظهار داشت: خطر زلزله در تهران فروکش نمی‌کند پس بحث آن هم نباید فروکش کند. از نظر روان شناسی هم وجود اضطراب ملایم برای انسان موثر است، چون دنبال راهکار می‌رود. اگر این مقدار اضطراب وجود نداشته باشد، دغدغه‌ای هم وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان هم این اضطراب را دارند.

وی ادامه داد: من آنچه مطرح می‌کنم به دنبال سال‌ها مطالعه ام در این زمینه است که گسل‌های بزرگی در تهران داریم که هر لحظه ممکن است فعال شود. قدرت فعالیت این گسل‌ها نیز طبق برآورد کارشناسان تا ۷.۴ ریشتر است. هر گسل بزرگی در تهران که فعال شود ۲ میلیون نفر را به صورت مستقیم و ۸ میلیون نفر را به صورت غیر مستقیم تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: راهکاری که ما مدام پیشنهاد می‌دهیم آموزش، نظارت بر ساخت و ساز‌ها و استفاده از مصالح استاندارد است. شما نگاه کنید در منطقه فولادی در سر پل ذهاب که بیشترین ضربه را در زلزله غرب کشور از آن ناحیه خوردیم، شما ساختمانی را می‌بینید که بعد از زلزله سرپاست و حتی شیشه هایش هم نشکسته است. ما باید به سمتی برویم که چنین ساختمان‌هایی داشته باشیم. هزاران بار هم گفته ایم که اگر ژاپن توانسته از زلزله‌ها ایمن بیرون بیاید برای این بوده که خود را ایمن کرده است. دانش و توانی که آن‌ها دارند را ما هم در اختیار داریم.

نجار در ارتباط با تاثیر آموزش و پرورش در مباحث آموزش در حوزه زلزله بیان کرد: ما معتقد هستیم آموزش و پرورش پتانسیل بالایی برای بالا بردن سطح آگاهی عمومی دارد. ۱۳ میلیون دانش آموز داریم که آن‌ها می‌توانند حساسیت به زلزله را به خانه هایشان ببرند و به تک تک اعضای خانواده منتقل کنند. در بیستمین مانور زلزله‌ای هم که برگزار کردیم بر همین موضوع تاکید کردیم. اما باید این کار با جدیت پیگیری شود. باید مدارس مقاوم شوند و خود محل فرماندهی محله در زمینه پیشگیری و در وقت زلزله باشند. راه درازی در پیش داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه با تغییر اقلیم زمین ۱.۷ درجه گرم‌تر شده است، جنوب غرب تهران را به دلیل مشکلات فرونشست زمین بیشتر از باقی نقاط تهران در معرض این آسیب عنوان کرد و گفت: البته خوشبختانه فرونشست در جنوب غربی استان تهران از ۱.۴ میلیمتر نشست در روز به کمتر از ۰.۸ رسیده است. ما به دنبال راهکار‌هایی برای کاهش این مشکلات هستیم. اما به هر حال مدل‌های بارشی هم در کشور ما تغییر کرده است و برداشت بیشتری از آب‌های زیرزمینی صورت می‌گیرد که خود مشکل ساز بزرگی است.

معاون وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: شما تهران را که نگاه کنید از دامنه کوه تا انتهایی‌ترین نقطه‌ای که به چشم می‌آید یا سیمان ریخته ایم، یا آسفالت و ... اجازه نمی‌دهیم آب باران به زمین فرو برود. با شهرداری صحبت کرده ایم که نهر‌ها را سیمان و سنگ نکنند و اجازه بدهند آب باران به سفره‌های زیرزمینی فرو برود. متاسفانه با اجرای طرح فاضلاب تهران تقریبا همه چاه‌ها حذف شدند که خود مشکل دیگر شهر تهران است. ما به دنبال غنی کردن سفره‌های زیرزمینی هستیم. همچنین باید وزارت کشاورزی برداشت کمتری از سفره‌های زیرزمینی داشته باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: مدیریت بحران خطر زلزله زلزله تهران گسل های تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدا رفتند تا مستکبران جرأت تعرض به کشور را نداشته باشند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: شهدا جان خودشان را تقدیم کردند تا امروز کشور ما در امنیت کامل باشد و برزگ ترین مستکبران جهانی هم جرأت تعرض به این کشور را نداشته باشند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار عباسعلی محمدیان؛ رئیس پلیس پایتخت صبح امروز در مراسم تشییع شهید گمنام در مقر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: شهدا شمع محفل بشریت هستند، آنها رفتند تا چراغ راهی باشند برای همه ما، شهدا جان خودشان را تقدیم کردند برای اینکه سایه قرآن بر این کشور حاکم باشد.

وی افزود: شهدا جان خودشان را تقدیم کردند تا امروز کشور ما در امنیت کامل باشد و بزرگ‌ترین مستکبران جهانی هم جرات تعرض به این کشور را نداشته باشند.

سردار محمدیان بیان کرد: انتظامی کشور همواره در معرض شهادت است، چراکه باب شهادت همیشه باز است و هر لحظه ممکن است ماموران ما در انجام ماموریت‌ها توسط معاندین، مجرمین و بزهکاران به شهادت برسند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: حضور یک شهید در مجموعه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ روحیه ایثار و شهادت‌طلبی ایجاد می‌کند و برکت مجموعه انتظامی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پس از بارش های اخیر همچنان۱۱ استان درگیر کم بارشی
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • شهدا رفتند تا مستکبران جرأت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • پلیس هر لحظه در معرض شهادت است
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟