Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیجح در قزوین، علی فرخزاد معاون عمرانی استانداری قزوین در جلسه شورای اداری بخش شال یکی از مهمترین مشکلات عمومی روستاها را طرح هادی و درخواست های الحاق به حریم قانونی روستا عنوان کرد و اظهار داشت: با پیگیریهای صورت گرفته،این طرح در ادارات ذیربط تصویب و هم اکنون مراحل نهایی خود را برای اجرا طی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پروژه‌ای نیمه تمام، استخر سرپوشیده شهر شال را یکی از این پروژه های مهم در شهر شال عنوان کرد، که با تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز در سال جاری و بخشی هم در سال آتی ،این پروژه به بهره برداری خواهد شد.
وی اجرای پروژه تحت فشار در اراضی کشاورزی استان را یکی از رویکردهای مهم جهاد کشاورزی بر شمرد و گفت: تا کنون ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت پوشش آبیاری تحت فشار می باشند و این در حالی است که در قبل از انقلاب اصلا از این سیستم استفاده نمی شد و این یکی از دستاوردهای مهم انقلاب می باشد که تا حدود زیادی از هدر رفت آب جلوگیری گیری کرده است.
وی برداشت غیر مجاز از چاههای آب را تهدیدی برای استان دانست و گفت: برداشتهای غیر مجاز باعث فرونشست دشت قزوین شده و تمام زیر ساخت ها، تاسیسات برقی و منازل مسکونی را تهدید می کند، اما خوشبختانه با نصب کنتور های هوشمند و اقدامات موثر دیگر شورای حفاظت آب تا حدود زیادی از این برداشت ها جلوگیری شده به طوری که تا سه سال گذشته در هر سال یک متر و ۹۰ سانتی متر کاهش آب داشتیم که این مقدار اکنون به کمتر از ۹۰ سانتی متر رسیده است.
فرخ زاد پروژه انتقال آب طالقان را از پروژه های مهم استان برشمرد و خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه تقریبا ۱۹ شهر و بیش از ۴۰۰ روستای استان از آب طالقان بهره مند می شوند.
معاون عمرانی استاندار قزوین قبل جلسه شورای اداری به همراه مدیرکل دفتر روستایی و شوراهای استانداری،رحمانی فرماندار قزوین وخضری بخشدار شال از پروژه های عمرانی روستاهای عبدالرب آباد ،مندرآباد،حسین آباد شاه نظر،سخص آباد،خیر آباد و زین آباد ،شهرک مدرس و روستای طزرک از توابع بخش شال شهرستان بوئین زهرا بازدید و در جریان مسائل و مشکلات این مناطق روستایی قرار گرفت.
دیدار با خانواده های شهیدان سید جواد و سیدجعفر حسینی در روستای سخص آباد و دیدار با خانواده شهید روحانی اکبر مهدی زاده در روستای طزرک از دیگر برنامه های معاون عمرانی استاندار در سفر یک روزه به بخش شال بود

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ

هوشنگ میرزایی گفت: این اراضی به ارزش ۲۹ هزار میلیارد ریال روز گذشته در قالب یک مانور اجرایی و با حکم قضایی در روستای «ازنق» واقع در بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ آزاد سازی و به عرصه تولید بازگشت.

وی اظهار کرد: آزاد سازی این اراضی در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی انجام شد.

میرزایی گفت: در این اراضی ۱۰۹ قطعه دیوارکشی به تعداد ۱۰۹ مورد به طول حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر ، بناهای غیر مجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد سه مورد به مساحت حدود ۳۲۰ متر مربع ، انباشت مصالح ساختمانی ۱۹ ، محوطه سازی ۱۲ مورد به مساحت حدودیک هزارو ۹۵۰ مربع ، استخر ۲ مورد به مساحت حدود ۹۰ مترمربع و آلاچیق ۲ مورد به مساحت ۳۰ متر مربع تخریب و رفع اثر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد