Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس کميسيون کشاورزي مجلس، گفت:به منظور حمايت از تعداد محدودي توليدکننده تکنولوژي‌صنعت مرغداري، مرغداران کشور را مجبور به خريداز آن ها مي کنند که موجب افزايش هزينه‌هاي توليد مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خانه ملت، احمدعلي کيخا، در خصوص افزايش قيمت گوشت مرغ در بازار، گفت: در نشست با سازمان حمايت از مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان، مرغ داران اعتقاد داشتند اگر دولت اجازه آزادسازي قيمت‌ها را صادر کند تضمين مي‌دهند که شاهد افزايش قيمت چشمگير مرغ در بازار نباشيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس کميسيون کشاورزي، آب، منابع طبيعي و محيط زيست مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه دولت براي بهره‌گيري از تمامي ظرفيت‌هاي موجود توليد گوشت مرغ در کشور سياست منسجم و واحدي ندارد، تصريح کرد: در حال حاضر اعلام مي‌شود که حدود 4 ميليون تن ظرفيت توليد مرغ در کشور وجود دارد اما تمامي آنها به بهره برداري نمي‌رسد.
نماينده مردم زابل، زهک و هيرمند در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه سياست دولت بايد در جهت حمايت و راه اندازي از واحدهاي مرغداري تعطيل باشد، ادامه داد: همچنين دولت بايد در زمينه کاهش هزينه توليد و استفاده از تکنولوژي‌هاي نوين وقت کافي را بگذارد.
اين نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه برخي از افرادي که در زمينه تکنولوژي‌هاي نوين مرغداري فعاليت دارند اعلام مي‌کنند به منظور حمايت از تعداد محدود توليدکننده اين تکنولوژي‌ها مرغداران را مجبور به خريد از آنها مي‌کنند در حالي که اين تکنولوژي‌ها به‌روز نيستند و بهره‌وري لازم را ندارند و موجب افزايش هزينه‌هاي توليد مي‌شوند، گفت: متاسفانه اين نکات در مديريت و سياست‌گذاري واحدهاي توليد مرغ گوشتي در کشور مدنظر قرار نمي‌گيرد.
رئيس کميسيون کشاورزي، آب، منابع طبيعي و محيط زيست مجلس شوراي اسلامي در پايان با تاکيد بر اينکه سوال مرغداران از ما اين است که زماني قيمت افت پيدا مي‌کند آيا مابه‌التفاوت پايين بودن قيمت مرغ نسبت به ميزان تعيين شده به آنها پرداخت مي‌شود، خاطرنشان کرد: اجازه بدهيد عرضه و تقاضا قيمت در بازار قيمت را تعيين کند، دخالت‌هاي غير هوشمندانه دولتي‌ها يکي از دلايل نوسانات و تغييرات قيمتي شديد مرغ در بازار است از سوي ديگر فاقد برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري پايدار براي توسعه بخش توليد مرغ در کشور هستيم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کميسيون کشاورزي مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری؛ خرید و فروش مسکن متوقف شد/ ترکش دلار ۶۰ هزار تومانی، بازار مسکن را فلج کرد

کیانوش گودرزی با اشاره به وضعیت بازار مسکن و اجاره در سال گذشته، اظهار داشت: بازار اجاره تا سال ۱۴۰۲ با شرایط سختی مواجه شد.

به گزارش خبرآنلاین، وی با اشاره به برنامه‌های انقباضی دولت برای کنترل بازار، افزود: با این حال، با توجه به تورم موجود، می‌توان گفت سال ۱۴۰۲ با همه سختی‌هایش تمام شد و مردم ساکن شدند، هر چند که از نظر طبقه ممکن است پایین‌تر آمده باشند یا از نظر کیفیت، مطلوب‌شان را پیدا نکرده باشند، اما با این حال شرایط به این شکل گذشت.

رییس اتحادیه مشاوران املاک تصریح کرد: اما در سال ۱۴۰۳ شرایط به سیاست‌های دولت برمی‌گردد که چه اتفاقاتی رقم می‌خورد که قیمت‌های ثابتی داشته باشیم و بتوانیم آرامشی را در حوزه مسکن مشاهده کنیم؛ از نظر بازارهای موازی مثل طلا و سکه و دلار و مصالح ساختمانی گرفته که ثبات قیمت‌ها باید وجود داشته باشد تا حقوق و دستمزد کارگر.

گودرزی عنوان کرد: همه این‌ها دست به دست هم می‌دهند و وضعیت قیمت‌ها در سال آینده را رقم می‌زنند. حالا اگر ثبات قیمتی داشته باشیم، می‌توانیم سال ۱۴۰۳ را به شرط آن‌که آمار و اطلاعات‌مان از جامعه و قشر آسیب‌پذیر کافی باشد، پشت سر بگذاریم.

وی درباره قیمت مسکن نیز گفت: در اسفندماه معمولا افزایش قیمت نداشتیم، اما تا چند وقت پیش ما مصاحبه می‌کردیم که فروشنده هست و حتی فروشنده حاضر است با توجه به رکود بازار، قیمت را پایین‌تر از حد عرف منطقه بفروشد، ولی یک‌دفعه دلار وقتی از ۵۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان کشیده شد، همان فروشنده‌ها دست نگه داشتند و دیگر فروشنده نبودند و صبر کردند تا ببینند در سال آینده چه اتفاقی می‌افتد.

رییس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همه ساله یک تورمی را داریم. حتی اگر دولت بتواند تورم را مهار کند که البته به خیلی مسایل بستگی دارد، کار بزرگی انجام داده است.

گودرزی عنوان کرد: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال آینده با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست.

رییس اتحادیه مشاوران املاک متذکر شد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند. در واقع دولت با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • تاثیر قیمت جدید دلار بر بازار مصالح ساختمانی 1403
  • قیمت واقعی دلار اعلام شد/ تا یک ماه دیگر نرخ دلار به این عدد می‌رسد
  • فوری؛ خرید و فروش مسکن متوقف شد/ ترکش دلار ۶۰ هزار تومانی، بازار مسکن را فلج کرد
  • افزایش قیمت خودرو در سال ۱۴۰۳
  • مسئولان باید از دخالت در اقتصاد دل بکنند
  • قیمت واقعی دلار اعلام شد
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • قیمت واقعی دلار اعلام شد/ بوربور: تا یک ماه دیگر نرخ دلار به این عدد می‌رسد