Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نوآوری و تجاری معاونت علمی گفت: هم اکنون ۷۰۰۰ نفر در نمایشگاه فن بازار مشغول فعالیت هستند. این نمایشگاه برای تضمین اشتغال و تبدیل ثروت به محصول ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری معاونت علمی در نوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار که در نمایشگاه بین المللی برگزار شد گفت: نمایشگاه تجهیزات ساخت ایران برای ششمین دوره در حال برگزاری است که طی این ۶ دوره نمایشگاه آمار خوبی از شرکت‌ها و میزان محصولاتشان کسب کرده ایم؛ که در دوره اول ۱۲۰ شرکت و در این دوره ۳۵۰ شرکت در نمایشگاه حضور دارند که به واسطه حمایت‌های ما توانسته اند رشد کنند و شرکت‌هایی دیگری را به وجود آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص محصولات ارایه شده در این نمایشگاه تصریح کرد: ۱۴۰۰ محصول در دوره اول و بیش از ۹ هزار محصول در این دوره ارایه شده و از ۳۸۰ میلیارد تومان ۱۴۰ میلیارد به عنوان یارانه از معاونت علمی برای رونق و بازارسازی پرداخت شده و امید است با این گسترش رکورد‌های خوبی را به دست آوریم.

صالحی در خصوص گسترش فضای نمایشگاه گفت: در ابتدا ۵ هزار مترمربع برای نمایشگاه درنظر گرفته شده بود، اما نمایشگاه فعلی به ۱۹ هزار متر مربع افزایش داشته است و هر ساله با هماهنگی بخش بین الملل به بازارسازی محصولات خارجی پرداخته و مهمانان خارجی نیز از نمایشگاه خرید می‌کنند که این عامل سبب تقویت صادرات نیز شده است.

وی در ادامه گفت: از ۳۵۰ شرکت حاضر شده در نمایشگاه ۹ هزار محصول توسط تیم نمایشگاه ارایه شده و طبق آیین نامه این نمایشگاه محصولاتی که ساخت ایران باشند باید حضور داشته باشند و هم اکنون ۷ هزار نفر در نمایشگاه مشغول فعالیت هستند. این نمایشگاه برای تضمین اشتغال و تبدیل ثروت به محصول ایجاد شده است.

صالحی همچنین افزود: نمایشگاه محلی برای ظهور و بروز اقدامات علمی در جهت اهداف نظام است و برگزاری این نمایشگاه پیام هم افزایی بین کلیه حوزه‌های فناوری و پژوهش به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوزدهمین نمایشگاه پژوهش معاون نوآوری و تجاری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان