Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور در گفتگو با این پایگاه با بیان اینکه یکی از اهداف وزارت کشور ساماندهی درآمد و هزینه شهرداری ها بوده است اظهار داشت: برخورداری شهرداری ها و دهیاری ها از درآمدهای مشخص و پایدار به منظور ارائه خدمات شایسته امری ضروری است.

وی در ادامه افزود: در راستای ایجاد درآمد پایدار و تنظیم گری در زمینه هزینه شهرداری ها و دهیاری ها از طریق روش هایی مانند کاهش وابستگی به درآمدهای غیر مستمر از جمله ساخت و ساز، تعیین ساز و کار موثر برای کسب و درآمد های قانونی و ساماندهی توزیع عوارض ناشی از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و کمک های مالی دولت لایحه ای تحت عنوان لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها توسط وزارت کشور تهیه و به تصویب دولت رسید و اکنون در نوبت بررسی در مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت کشور ضمن ابراز امیدواری از تصویب هرچه زودتر این لایحه توسط مجلس در جلسات آتی خانه ملت تاکید کرد: تصویب این لایحه ضمن سامان بخشی به نحوه درآمد و هزینه شهرداری ها کمک شایانی به تقویت شهرداری های کوچک خواهد کرد.

سامانی با بیان اینکه تقویت سازمان شهرداری ها و دهیاری ها موجب تقویت شهرداری های کوچک خواهد شد، گفت: با تصویب این لایحه و تبدیل شدن آن به قانون بسیاری از مشکلات مالی شهرداریها و دهیاریهای کشور با مکانیزم درآمدهای پیش بینی شده رفع خواهد شد.

وی با اشاره به مزایای تصویب این لایحه در راستای توانمندسازی شهرداری های کشور تاکید کرد: در این لایحه پیش‌بینی شده است که یک درصد از کل درآمدهای حاصل از قانون مالیات های مستقیم به حساب متمرکز وجوهى که به این منظور ایجاد مى شود نزد خزانه واریز شود.

سخنگوی وزارت کشور ادامه داد: در همین راستا وزارت کشور موظف شده است وجوه مذکور را برای کمک به اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و پرداخت تسهیلات به شهرداری های زیر ۲۵۰ هزار نفر جمعیت و دهیاریها به نسبت جمعیت بر اساس دستورالعملی که توسط وزارت کشور و سازمان برنامه تهیه می شود هزینه کند.

سامانی با بیان اینکه یکی دیگر از تصمیمات مهم در راستای تقویت شهرداری ها بهره مندی از منابع حاصل از قانون مالیات بر ارزش افزوده است گفت: پیرو لایحه تصویب شده در دولت ۵۰ درصد از منابع موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده سهم درآمد عمومی کشور و ۵۰ درصد دیگر نیز سهم شهرداریها و دهیاریها تعیین می شود که در قالب ۳ عنوان تعریف شده به شهرداری ها پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به بعد نظارتی پیش بینی شده در این لایحه تصریح کرد: براساس این لایحه پیش‌بینی شده است که درآمدها و هزینه شهرداری ها در سامانه الکترونیکی برخط ثبت شود که این سامانه ظرف مدت یکسال از سوی وزارت کشور راه‌اندازی خواهد شد.

سخنگوی وزارت کشور با اشاره به توجه ویژه مجلس به لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها تصریح کرد: این لایحه در کمیسیون مشترک درآمد پایدار شهرداری ها و دهیاری ها که در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده با حضور نمایندگان وزارت کشور مورد بررسی قرار می گیرد که نشان دهنده عزم جدی مجلس برای بهبود وضعیت شهرداری ها است، که به نوبه خود از اعضا و رئیس کمیسیون به سبب تلاش و حساسیتی که در بررسی و تصویب این لایحه دارند قدردانی می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سخنگوی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۹۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه‌هایی چون شهرداری و دهیاری امروز باید بیش از پیش تمرکز خود را بر روی ارزش‌افزوده تولید و ثروت معطوف کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم در حوزه تولید ثروت موفق عمل کنیم، حتماً باید مبنایی در این زمینه در درازمدت داشته باشیم.

وی از افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری‌های استان خبر داد و با اشاره به اینکه این افزایش در طول ۲.۵ سال گذشته اتفاق افتاده است، افزود: برای اینکه بتوانیم این مهم را تداوم بخشیم، باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی را با توجه به درآمدهای پایداری که در این مجموعه وجود دارد، انجام دهیم.

استاندار زنجان از شوراها به عنوان ابتدایی‌ترین ساختار مردم‌سالاری دینی یاد کرد و با بیان اینکه رویکرد امروز مسؤولان باید خدمت‌گزاری به مردم باشد، اظهار کرد: خوشبختانه بعد از گذشته سال‌ها از تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، امروز شاهد به بلوغ رسیدن این نهاد مردمی و عملکرد موفق آن نسبت به ادوار گذشته هستیم.

وی با یادآوری اینکه بی‌تردید از زمان شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا اقدامات خوبی در شهرها و روستاها به واسطه این نهاد مردمی انجام شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نهاد مردمی توانسته است طی ۲.۵ سال گذشته عملکرد خوبی را از خود به جا بگذارد.

افشارچی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای استان، لحاظ شدن ارزش‌افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سرجمع مالیاتی است، ادامه داد: سال گذشته در همین راستا ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که این رقم در سال‌های آینده با بودجه عمرانی برابری کرده و به رقم بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

استاندار زنجان در ادامه، نام‌گذاری شعار سال را همانند سال‌های گذشته بسیار هوشمندانه عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهمی که استان در اولویت کارهای خود قرار داده، موضوع نظام خوشه روستاها است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است تا بتواند با همراهی دستگاه‌ها آن را محقق کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه موضوعاتی چون بهره‌وری آب در روستاها، حرکت روستاها به سمت مولد شدن، لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز و … جزو اولویت‌های استان بوده و دولت برای تحقق آن برنامه‌ریزی کرده است، یادآور شد: علاوه بر همه این موارد، تلاش داریم تا مردم استان به ویژه شهرهای زنجان، قیدار، ابهر و خرمدره به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6088503

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی