Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@10:37:42 GMT

تصادفات جاده ای تهدید اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۹۰۴۵۶

تصادفات جاده ای تهدید اجتماعی است

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: تقلب و صحنه سازی، تدارک تصادف ساختگی یک پدیده و تهدید اجتماعی است چنانچه جلوگیری نشود باید در آینده منتظر سقط جنین و سوء استفاده از افراد ناتوان و بیمار باشیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،علی عباسی صبح  امروز در همایش کاهش تلفات جاده ای، چالش ها  راهکارها در ساری اظهار داشت: برای اینکه امید اجتماعی در جامعه ایجاد کنیم باید خدمات بیمه ها ارتقاء یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش پزشکی قانونی بر این است که با دقت و صحت به امر کارشناسی بپردازد و پزشکی قانونی دروازه بان شرکت ها بیمه نیست و اگر قرار است کار موثری صورت گیرد، سیستم بیمه باید کارشناسی ها را تقویت کند.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه اولین تصادف کشور در سال 1306  رخ داده است، گفت: طبق آمار در آسیا، سالانه 400 هزار مرگ و چهار میلیون جراحت سالانه بر اثر تصادفات رخ می دهد و 90 درصد ناتوانی ها به دلیل حوادث ترافیکی است.

عباسی ادامه داد: تقلب و صحنه سازی، تدارک تصادف ساختگی یک پدیده و تهدید اجتماعی است  چنانچه جلوگیری نشود باید در آینده منتظر سقط جنین و سوء استفاده از افراد ناتوان و بیمار باشیم.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی صدمات و تصادفات ساختگی و به صورت شبکه ای شده است بر ضرورت جلوگیری این امر مهم تاکید کرد.

عباسی فقر و بیکاری، مشکلات اقتصادی و معیشتی، اعتیاد، کلاهبرداری و دریافت آسان دیه از جمله دلایل تصادفات ساختگی عنوان کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب دروازه بان دیه سقط جنین کارشناسی مشکلات اقتصادی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان جلیقه زردها مشق شب امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۰۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان

رئیس پلیس‌راه استان کرمان از وقوع ۵ هزار و ۱۴۷ تصادف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان خبر داد و گفت: در این حوادث هزار و ۶۶ نفر جان خود را از دست دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سرهنگ علی رضایی ظهر امروز در نخستین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان در سال 1403 با بیان اینکه استان کرمان آمار بالایی در تلفات حوادث رانندگی دارد، اظهار داشت: در تصادفات نوروز امسال در کرمان 81 نفر جان‌باخته و 415 نفر مجروح شدند که 80 درصد تلفات تصادفات نوروزی مربوط به پژو و پراید بوده است.   

وی با بیان اینکه سال گذشته 5 هزار و 147 تصادف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان کرمان رخ داده است، ادامه داد: در این حوادث هزار و 66 نفر جان خود را از دست داده و 6 هزار و 137 نفر مجروح شدند.

رئیس پلیس‌راه شمال استان کرمان از افزایش دو درصدی تلفات جاده‌ای سال 1402 نسبت به سال 1401 در استان کرمان، خبر داد و گفت: 680 کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که محور نرماشیر_ریگان_ایرانشهر با 23 نفر جان باخته و محور سیرجان_بافت و نگار_ بهرامجرد بیشترین حوادث جاده‌ای سال گذشته استان کرمان را داشتند.

وی با بیان اینکه خودروهای قاچاق سوخت و اتباع علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی دیگر خودروها و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان شده‌اند، افزود: 61 نفر در قاچاق سوخت و اتباع در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست دادند.

رضایی با اشاره به اینکه بیشترین حوادث رانندگی استان در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر بوده است، ادامه داد: سال گذشته هزار و 280 تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است که یکی از کارهای خوب کنترلی و نظارتی پایش تصویری است، افزود: معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به چالش تصادفات رانندگی برای مردم و جامعه، اظهار داشت: کارهای سلبی و ایجابی باید در مدت طولانی در این حوزه دنبال شود تا به نتیجه برسیم و البته فرهنگ‌سازی برای کاهش تلفات و حوادث رانندگی در استان کرمان بسیار اهمیت دارد.

مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار بالای تلفات حوادث جاده‌ای در استان، گفت: باید آسیب‌شناسی و راهکارهای اساسی برای کاهش حوادث جاده‌ای در استان کرمان اجرایی شود.

در این جلسه سیدمهدی قویدل، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان نیز با بیان اینکه در جمع‌آوری سلاح اقدامات خوبی در استان کرمان انجام شده است، اظهار داشت: در 12 سال گذشته 21 هزار و 716 سلاح جنگی و شکاری کشف شده که 10 هزار و 894 مورد آن جنگی بوده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین کشفیات سلاح ما در جیرفت، بم و رودبار جنوب بوده است، ادامه داد: آمارها روند افزایشی کشف سلاح و ورود سلاح و مهمات به استان را نشان می‌دهد و تشکیل بانک اطلاعاتی، تقویت ایست و بازرسی‌ها از پیشنهادات ما برای مقابله با ورود سلاح به استان است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • تصادف وحشتناک در هند؛ پرت شدن تریلی به سمت دره (فیلم)
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • تصادف زنجیره‌ای در جاده مُهر _ لامرد