Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران سرمدیان در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به آمار ۹ ماهه بازدید گردشگران داخلی و خارجی از ابنیه تاریخی شهرستان کاشان اظهار داشت: طی ۹ ماه گذشته یک میلیون و ۵۷۸ هزار و ۸۹۸ گردشگر داخلی و خارجی از ابنیه های تاریخی تحت نظارت اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان کاشان بازدید کردند.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری کاشان با اشاره به آمار بازدید از ۶ ابنیه تاریخی در کاشان افزود: باغ فین با ثبت جهانی، خانه بروجردی ها، خانه طباطبایی ها، خانه عباسیان، حمام سلطان امیر احمد و تپه های سیلک با سبقه ثبت ملی از جمله اماکن قابل بازدید برای گردشگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان تعداد گردشگران خارجی بازدیدکننده از ابنیه تاریخی طی ۹ ماه اخیر را ۱۰۹ هزار و ۲۸۱ نفر اعلام کرد و ابراز داشت: یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۶۱۷ نفر گردشگر داخلی نیز از ابنیه های تاریخی درجه یک و دو شهرستان کاشان بازدید کردند.

سرمدیان ضمن اشاره به جزئیات تعداد بازدیدکنندگان گفت: یک میلیون و ۹۳ هزار و ۵۵۱ نفر شامل ۳۳ هزار و ۳۶۶ گردشگر خارجی و مابقی گردشگر ایرانی از باغ فین و ۱۷۰ هزار و ۳۵۱ نفر گردشگر از خانه بروجردی ها شامل ۱۴۶ هزار و ۷۶۵ گردشگر ایرانی و مابقی خارجی بازدید کردند.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری کاشان افزود: ۱۵۱ هزار و ۶۶۴ نفر از خانه طباطبایی ها شامل ۲۴ هزار و ۵۴۱ گردشگر خارجی و مابقی گردشگر ایرانی و ۶۵ هزار و ۶۴۲ از خانه تاریخی عباسیان مشتمل بر ۱۰ هزار و ۹۹ نفر گردشگر خارجی و مابقی گردشگر داخلی بازدید کردند.

معاون مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان ابراز داشت: ۵۷ هزار و ۴۴۹ نفر نیز مشتمل بر ۱۵ هزار و ۸۸۵ نفر گردشگر خارجی و مابقی گردشگر داخلی از حمام سلطان امیر احمد و ۴۰ هزار و ۲۴۱ نفر شامل یک هزار و ۸۰۴ نفر گردشگر خارجی و مابقی گردشگر ایرانی از تپه های سیلک کاشان بازدید کردند.

کد خبر 4493882

منبع: مهر

کلیدواژه: باغ فین کاشان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • لوکیشن «خانه به دوش» پس از ۲۰ سال
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران (فیلم)
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد