Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - مديرکل دفتر آموزش ، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل ها و مراتع و آبخيزداري کشور با اشاره به تخصيص 200 ميليون دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملي براي انجام فعاليت هاي آبخيزداري گفت: اعتبارات اين صندوق موجب فعاليت هاي آبخيزداري 640 حوزه آبخيز کشور شده است.

وحيد جعفريان روز دوشنبه در حاشيه بازديد از طرح بند مملکت در روستاي دارسينوئيه از توابع کوهپايه کرمان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : حدود 640 حوزه آبخيز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملي فعاليت هاي آبخيز را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: 240 تسهيلگر حرفه اي نيز در اين راستا فعاليت هاي مرتبط با هماهنگ کردن برنامه، سياست و اقدامات آبخيزداري با ساير دستگاه هاي اجرايي، نماينده تشکل ها و جوامع محلي را پيگيري مي کنند.
جعفريان اظهار داشت : اتفاقي که در سال جاري موجب شد فعاليت هاي آبخيزداري با توليت اين سازمان شتاب بيشتر و گسترده تري پيدا کند تخصيص 200 ميليون دلار اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملي براي انجام فعاليت هاي آبخيزداري در کشور بود.
به گفته جعفريان اين اختصاص اعتبار با تاکيد بر نقطه نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامي انجام شد و به نوعي تبيين کننده اولويت هايي بود که بايد در مديريت پايدار منابع طبيعي کشور به آن توجه کنيم.
وي اظهار داشت: اين عرصه ها تامين کننده منابع آب قنوات و آبهاي زيرزميني و به نوعي در شرايطي کم آبي يکي از چالش هاي جدي کشور است که به عنوان يک اقدام زيربنايي تلقي مي شود.
جعفريان تصريح کرد: سازمان جنگل ها و مراتع صرفا به انجام اقدامات سازه اي بسنده نکرده و تمام فعاليت هاي مرتبط بويژه مشارکت جوامع محلي و نقش آفريني در انجام اين پروژه خطير را در دستور کار قرار داده است.
وي بيان کرد: امروز طيف هاي گسترده اي از جوامع محلي در رابطه با اثرات و پيامدهاي طرح هاي آبخيزداري صحبت مي کنند و نقطه نظرات خود را براي اجراي اينگونه فعاليت ها در سال هاي آينده در دستور کار دارند.
مديرکل دفتر آموزش، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل ها و مراتع و آبخيزداري کشور تاکيد کرد: مشارکت جوامع محلي کمک مي کند بتوانيم به مديريت پايدار منابع طبيعي نزديک تر شويم.
وي ادامه داد: آنجايي مي توان اطمينان پيدا کرد که فعاليت ها اثربخش است و پيامدهاي مستمر دارد که مردم بپذيرند، قبول و احساس کنند که در برنامه ها، تصميم گيري، اجرا و بهره برداري از پيامدهاي پروژه منابع طبيعي نقش دارند.
جعفريان افزود: مهمترين سرمايه اي که در اين راستا به دست آورديم ارتقاي سرمايه اجتماعي است و ارتقا اين سرمايه و ارتباط عميق تر جوامع محلي با مسئولان از دستاوردها و اثرات مهمتر اين طرح است.
3029/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با شاعر و پژوهشگر ادبی استان در شهرستان نمین اظهار کرد: ما باید تجلیل و قدرشناسی از پیشکسوتان و بزرگان استان در عرصه‌های مختلف را فرهنگ‌سازی کنیم و از آنان که سرمایه‌های معنوی و اجتماعی استان و کشور هستند، همواره تقدیر و تکریم کنیم و در برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری به نحو شایسته از آنها بهره ببریم.

وی افزود: فعالیت در حوزه فرهنگی و هنری بسیار حساس و اثرگذار بوده و پیشکسوتانی که در این حوزه فعالیت دارند، همیشه منشأ بیشترین تأثیرات بوده و هستند.

استاندار اردبیل تنها راه نجات جامعه را توسعه فرهنگ و همگرایی و همراهی فعالان در این حوزه دانست و گفت: تألیف و نشر کتاب یکی از ابزارهای مؤثر در این حوزه است و شکوفایی و توسعه فرهنگی، زمینه ساز پیشرفت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.

عاملی با اشاره به هویت و قدمت استان و تاریخ ماندگار اردبیل بیان کرد: اگر نویسندگان و مورخان نبودند تاریخی از گذشته هم نبود، اراده و همتی که نویسندگان در نگارش تاریخ و شناسایی و معرفی رجال و مشاهیر دارند، شکل دهنده هویت ملت‌ها است و ما باید قدردان آن‌ها باشیم.

وی در این دیدار صمیمی ضمن تقدیر از فعالیت‌های «احد پیشگر» خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در دوران خدمت به حوزه فرهنگ، همواره از ظرفیت‌های مؤثر هنرمندان، شاعران و نویسندگان در جهت رشد و اعتلای فرهنگ و هنر استان بهره‌مند شویم.

امیر رجبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این دیدار گفت: توجه به مفاخر استانی و آثار آنها باعث ایجاد انگیزه و دلگرمی و الگوسازی برای نسل جوان خواهد شد و برنامه‌های متعددی در سال جاری در این زمینه اجرا خواهد شد.

کد خبر 6085664

دیگر خبرها

  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری