Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی گفت: عدم اعتماد مرغداران به سازمان صنعت، معدن و تجارت باعث افزایش قیمت ها شده است.

یکی از نمایندگان استان خراسان رضوی درمجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار داشت: به گفته وزیر جهاد کشاورزی موضوع تنظیم بازار گوشت مرغ و حمایت از مرغداران از وزارت جهاد کشاورزی گرفته شده و به وزارت  صنعت، معدن و تجارت داده شده است

وی که نخواست نامش ذکر شود اظهارداشت : وزیر جهاد کشاورزی درجلسه کمیسیون عنوان کرد که پس از واگذاری موضوع مرغ به وزارت صمت و  از آن جاکه مرغداران به این وزارتخانه اعتماد ندارند جوجه ریزی و کشتار خود را کاهش داده اند که این عامل باعث کاهش عرضه در بازار وافزایش قیمت هاشده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: متاسفانه عرضه مرغ منجمد نیز نتوانستته تاثیری که انتظار میرفت را بر کاهش قیمت ها در بازار داشته باشد و دولت باید سیاستی را طراحی کند که مرغداران از جوجه ریزی و تولید استقبال بیشتری کنند تا با افزایش عرضه قیمت ها در بازار روند نزولی پیدا کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عامل گرانی مرغ گرانی مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو