Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به موارد تک‌گیر بیماری آنفلوآنزا و با تاکید بر آنکه امسال هنوز همه‌گیری این بیماری در کشور آغاز نشده، از آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی همزمان با فصل سرد سال خبر داد.

دکتر محمدمهدی گویا در تشریح آخرین وضعیت بروز آنفلوآنزا در کشور همزمان با فصل سرد سال، گفت: در فصل سرد سال قرار گرفته‌ایم و به تدریج هوا سردتر می‌شود، از طرفی هم مانند سال‌های گذشته، میزان آلودگی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌های هوا،  به افزایش بروز موارد ابتلا به بیماری‌های تنفسی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رصد موارد سرماخوردگی در استان‌ها

وی با بیان اینکه خوشبختانه امسال هنوز همه‌گیری بیماری آنفلوآنزا در کشور شروع نشده، افزود: اما شواهد حاکی از آن است که از این مقطع زمانی به بعد (فصل سرد سال) مردم باید مراقبت بیشتری از خود داشته باشند. ما نیز در وزارت بهداشت تمام موارد سرماخوردگی را در استان‌های مختلف رصد می‌کنیم و به مسوولان بهداشتی استان‌ها هشدارهای لازم را به صورت هفتگی اعلام می‌کنیم. به این ترتیب در استان‌هایی که احتمال می‌دهیم شاهد افزایش موارد بیماری‌های تنفسی باشند،  به صورت هفتگی هشدار می‌دهیم و در این راستا مراکز بهداشتی و مراکز درمانی نیز آماده می‌شوند؛  چرا که تعدادی از مبتلایان به بیماری‌های تنفسی ممکن است کارشان به بیمارستان و بستری کشیده شود؛ مخصوصا اگر بیماری آنفلوآنزا شایع شود.

احتمال شیوع آنفلوانزا و توصیه‌ به مردم

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر آنکه امسال هنوز بیماری آنفلوآنزا در کشور شایع نشده، اما با توجه به سردتر شدن هوا، این احتمال وجود دارد که بزودی شایع شود، گفت: بنابراین از مردم می‌خواهیم که به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و در صورت ابتلا به این بیماری از خوددرمانی در منزل بویژه برای گروه‌های پرخطر، جدا خودداری شود؛ به طوری که افراد بالای ۶۵ سال، کودکان زیر پنج سال، بیماران قلبی و ریوی، دیابتی‌ها، بیماران مبتلا به سرطان، افرادی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کنند،  افرادی که شیمی درمانی و رادیوتراپی می‌شوند، مبتلایان به نارسایی کبد و کلیه، زنان باردار و ...جزو گروه‌های پرخطر محسوب شده و لازم است این توصیه‌ها را جدی بگیرند.

درخواست از پزشکان درباره تجویز آنتی‌بیوتیک و کورتن

گویا همچنین به مبتلایان به علایم سرماخوردگی توصیه کرد که از خوددرمانی و بویژه مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها خودداری کنند و گفت: لازم است افراد در صورت ابتلا به علایم سرماخوردگی حتما به پزشک یا مراکز بهداشتی مراجعه کنند. همچنین از پزشکان نیز خواستار آن هستیم که در تجویز آنتی بیوتیک نهایت دقت را به عمل آورند؛ چراکه عفونت‌های ویروسی فصلی نیاز به درمان آنتی بیوتیک ندارند مگر در موارد خاصی که با عفونت‌های دیگر همراه باشد. همچنین لازم است از تجویز کورتون برای این بیماران جدا خودداری شود.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: استراحت در منزل، استفاده از مایعات گرم و رعایت آداب تنفسی بهترین راه مواجهه با این بیماری است.

داروی ضدآنفلوآنزا در دسترس بیمارستان‌ها

وی درباره آمادگی بیمارستان‌ها همزمان برای پذیرش مبتلایان به بیماری‌های تنفسی و آنفلوآنزا همزمان با آغاز فصل سرد سال گفت: مانند هر ساله، در بیمارستان‌هایی که پذیرای این بیماران هستند اقدامات لازم در زمینه مراقبت، درمان سرپایی و بستری صورت گرفته است. داروی ضد آنفلوآنزا نیز در دسترس بیمارستان‌هاست و از طریق مراکز بهداشت شهرستان و استان توزیع می‌شود. علت این کار نیز آن است که از مصرف بی‌رویه داروهای ضد آنفلوآنزا جدا خودداری شود؛ چراکه تجویز این داروها باید حتما با نظر پزشک متخصص باشد و برای موارد شدید آنفلوانزا تجویز می‌شود و برای سرماخوردگی‌های معمولی و عفونت‌های آنفلوآنزایی خفیف نیست.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان صحبت‌هایش با بیان اینکه هر سال و مانند تمام دنیا، موج‌های مختلف آنفلوآنزا را همزمان با فصل سرد مشاهده می‌کنیم، گفت: البته موج‌های آنفلوانزا اصلا قابل پیش بینی نیست و ممکن است یک سال یک موج و سال دیگر بیش از یک موج داشته باشیم. در هر صورت امسال هنوز موج جدی و اپیدمی از این بیماری را شاهد نبوده‌ایم و موارد آنفلوآنزا به صورت تک گیر است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: داروهایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند. 

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: داروهایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند. بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت